Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting najbardziej się opłaca

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki hosting ty uważasz za najlepszy i stabliny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Chciałbym kupić serwer za 100zł (max) ale nie wiem na jakim hostingu. Chciałbym żeby serwer był bardzo stabilny, żeby było 0 lagów, żeby nie wyłączał się po 1 reload. żeby nie było lagów jak serwer bedzie pełny.Zauważyłem na Ownserwer pakiet pro za 99zł i tak myślę czy się opłaca kupić bo dają strone WWW i ts3 (licencje darmową)

Opublikowano

Ja ci polecam mineserv naprawdę dobry hosting, świetny panel.

Miałem serwer i lagów nie było.

Możesz kupić pakiet creative i dostosować ram do slotów.

1399648286-U815990.png

Opublikowano

Polecam ci najbardziej firehosting.pl nowy hosting, ale bardzo stabilny i dużo lepszy od większości tych popularnych. Miałem i mam tam swój server taki do testowania i przy nawet dużym obciążeniu ze strony pluginu WorldEdit nie są odczuwalne lagi. Dodatkowo masz duży wybór ramu po rozsądnych i świetnych senach. Przy czym BOK obsługuje kilka osób, więc odpowiedź otrzymasz na każde pytanie w mgnieniu oka ze strony bardzo doświadczonych techników.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

ownserver.pl - Posiada dobre maszyny po 128GB ramu i po 32 rdzenie!

Posiadaja HelpDest dlatego jest dobry kontakt :D
Serwery tanie :D i szeybkie ! Brak lagow :D

Posiadam u nich najlepsza usluge PRO 100 slot i czuje sie z tym dobrze :D

Opublikowano

Ja ci polecam mineserv naprawdę dobry hosting, świetny panel.

Miałem serwer i lagów nie było.

Możesz kupić pakiet creative i dostosować ram do slotów.

Może panel dobry ale lagi są bardzo duże...

Polecam na FiberHost kupić albo Mc Ice albo Mc Lave, ponieważ Vps'y nie nadają się pod serwer Minecraft, ponieważ kolega pisał do tego hostingu i się pytał co wybrać.

Opublikowano

Polecam ci own serwer

A gdy serw Ci sie zawiesi po rwloadzie to wina pluginow... nawet gdybys mial 64gb ramu tez by ci wylaczylo

Opublikowano

Najbardziej będzie Ci się opłacać na Pukawka.pl nie dość, że taniej, 155 MB na slot, serwery w Warszawie , a nie gdzieś we Francji.
Napisz na [email protected] to dostaniesz serwer na testy.
8 lat doświadczenia, to tyle ile wszystkie te hostingi razem wzięte nie mają.

Na pewno nie będzie lagów jak będzie pełny.

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...