Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laski w pończochach/szortach

MrMaluszek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę prymitywne podejście, ale przynajmniej avatar masz fajny. W każdym razie nie powinno się patrzeć na ludzi przez pryzmat ich ewentualnych problemów z wagą - nawet w potworze można się zakochać (tak, można, wiem), a seksowne elementy bielizny to w sumie tylko dodatek :-P

Ale nawet element bielizny może na prawdę ostro podniecić mężczyznę (uwierz mi :D)

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale nawet element bielizny może na prawdę ostro podniecić mężczyznę (uwierz mi :D)

Są znaczące różnice pomiędzy chłopcem a mężczyzną - jednego podnieca kawałek długiej, szczupłej nogi z pończochą, drugiego wartościowa kobieta, która jest w stanie zrobić wszystko by dać mu to, czego oczekuje. No i secundo - mężczyzna raczej nie przygląda się laskom z Google Grafika xD

Qui est le prochain?

Opublikowano

Są znaczące różnice pomiędzy chłopcem a mężczyzną - jednego podnieca kawałek długiej, szczupłej nogi z pończochą, drugiego wartościowa kobieta, która jest w stanie zrobić wszystko by dać mu to, czego oczekuje. No i secundo - mężczyzna raczej nie przygląda się laskom z Google Grafika xD

A masz coś do lasek z google grafika :C ?

PS.Takie życie singla :D

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Nie ma to jak kobieta wypowiadająca się o tym, co potrzeba facetowi żeby się podniecił ;) To tak jak ja jako facet porównywałbym doznania obu płci podczas orgazmu.

"mężczyzna raczej nie przygląda się laskom z Google Grafika" fakt, częściej wybieramy filmy od zdjęć (pomijam tu aspekt "świerszczyków"). :) A tak zupełnie na poważnie, zależy od faceta. Jak jest w związku to nie będzie szukał dup w internecie, ale jak jest wyposzczony to czemu ma tego nie robić ? Tak samo jak porówna się Kowalskiego, singla w wieku 25 lat z typów imprezowców, a Mariana, 45 letniego prawnika po ślubie od 20 lat.

21515.jpg

Opublikowano

Nie ma to jak kobieta wypowiadająca się o tym, co potrzeba facetowi żeby się podniecił ;) To tak jak ja jako facet porównywałbym doznania obu płci podczas orgazmu.

"mężczyzna raczej nie przygląda się laskom z Google Grafika" fakt, częściej wybieramy filmy od zdjęć (pomijam tu aspekt "świerszczyków"). :) A tak zupełnie na poważnie, zależy od faceta. Jak jest w związku to nie będzie szukał dup w internecie, ale jak jest wyposzczony to czemu ma tego nie robić ? Tak samo jak porówna się Kowalskiego, singla w wieku 25 lat z typów imprezowców, a Mariana, 45 letniego prawnika po ślubie od 20 lat.

Wypowiadam swoje zdanie. Każdy postrzega różnice pomiędzy chłopcem a mężczyzną inaczej - ja nie byłabym w stanie stwierdzić, że gość przeglądający zdjęcia wyuzdanych lasek w sieci jest dojrzałym facetem - dla mnie jest to chłopiec w dorosłym ciele niepotrafiący zaspokoić swoich potrzeb fizyczno-emocjonalnych w realnym świecie, izolujący się od prawdziwych kobiet a poświęcający swój czas czemuś, czego nigdy w życiu nie będzie w stanie nawet dotknąć. 

Do tego wiek nie świadczy o dorosłości, ale to chyba oczywiste, przynajmniej dla mnie. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Wypowiadam swoje zdanie. Każdy postrzega różnice pomiędzy chłopcem a mężczyzną inaczej - ja nie byłabym w stanie stwierdzić, że gość przeglądający zdjęcia wyuzdanych lasek w sieci jest dojrzałym facetem - dla mnie jest to chłopiec w dorosłym ciele niepotrafiący zaspokoić swoich potrzeb fizyczno-emocjonalnych w realnym świecie, izolujący się od prawdziwych kobiet a poświęcający swój czas czemuś, czego nigdy w życiu nie będzie w stanie nawet dotknąć. 

Do tego wiek nie świadczy o dorosłości, ale to chyba oczywiste, przynajmniej dla mnie. 

Ale świadczy zawód/styl życia, dlatego w mojej wypowiedzi podałem zawody obu delikwentów i ich sytuację emocjonalną. Trzeba samemu przeżyć to w ciele mężczyzny, żeby wiedzieć, co znaczy popęd seksualny u faceta w różnych okresach jego życia  ;) .

21515.jpg

Opublikowano

Ale świadczy zawód/styl życia, dlatego w mojej wypowiedzi podałem zawody obu delikwentów i ich sytuację emocjonalną. Trzeba samemu przeżyć to w ciele mężczyzny, żeby wiedzieć, co znaczy popęd seksualny u faceta w różnych okresach jego życia  ;) .

Jeśli chodzi o seksualność wbrew pozorom nie ma zbyt wielu znaczących różnic pomiędzy kobietą a mężczyzną. Masz rację, są etapy w życiu, które na to wpływają, ale z całą pewnością są one zależne od stopnia dojrzałości i przede wszystkim podejścia do świata emocjonalnego. Co z tego, że facet skończy te 45 lat, zdobędzie zawód i wykształcenie, o którym marzył, jak nadal będzie mieszkał z matką i wyżywał się nocami przed monitorem? Powiesz, że to dorosły mężczyzna, który taki obrał sobie styl życia? Bo ja powiem, że to człowiek z zaburzeniami, dla mnie to nie jest normalne. 

Qui est le prochain?

Opublikowano

Jeśli chodzi o seksualność wbrew pozorom nie ma zbyt wielu znaczących różnic pomiędzy kobietą a mężczyzną. Masz rację, są etapy w życiu, które na to wpływają, ale z całą pewnością są one zależne od stopnia dojrzałości i przede wszystkim podejścia do świata emocjonalnego. Co z tego, że facet skończy te 45 lat, zdobędzie zawód i wykształcenie, o którym marzył, jak nadal będzie mieszkał z matką i wyżywał się nocami przed monitorem? Powiesz, że to dorosły mężczyzna, który taki obrał sobie styl życia? Bo ja powiem, że to człowiek z zaburzeniami, dla mnie to nie jest normalne. 

Zgadzam się z wszystkim oprócz tego zdania : "Jeśli chodzi o seksualność wbrew pozorom nie ma zbyt wielu znaczących różnic pomiędzy kobietą a mężczyzną."  , bo ani ja, ani Ty, nie wiemy tak naprawdę jak widzi druga strona. Argumenty naukowe również nie mają tu racji bytu, bo naukowiec jest takim samym człowiek jak Ty i ja i nie ma możliwości realnego zobaczenia świata oczyma obojga płci, by później wysuwać argumenty z takowych spostrzeżeń (pomijam tu założenia o większej seksualności wśród samców biorących się z czasów prehistorii, kiedy to samiec z większym popędem seksualnym był zawszę górą w oczach samicy nad tym z mniejszym, mając równocześnie większy popęd od samicy, by zapłodnić ich wiele).

21515.jpg

Opublikowano

Zgadzam się z wszystkim oprócz tego zdania : "Jeśli chodzi o seksualność wbrew pozorom nie ma zbyt wielu znaczących różnic pomiędzy kobietą a mężczyzną."  , bo ani ja, ani Ty, nie wiemy tak naprawdę jak widzi druga strona. Argumenty naukowe również nie mają tu racji bytu, bo naukowiec jest takim samym człowiek jak Ty i ja i nie ma możliwości realnego zobaczenia świata oczyma obojga płci, by później wysuwać argumenty z takowych spostrzeżeń (pomijam tu założenia o większej seksualności wśród samców biorących się z czasów prehistorii, kiedy to samiec z większym popędem seksualnym był zawszę górą w oczach samicy nad tym z mniejszym).

W tym momencie troszkę zaprzeczyłeś samemu sobie: 

Argumenty naukowe również nie mają tu racji bytu

pomijam tu założenia o większej seksualności wśród samców biorących się z czasów prehistorii, kiedy to samiec z większym popędem seksualnym był zawszę górą w oczach samicy nad tym z mniejszym

Swoje zdanie bazuję na własnym doświadczeniu, ale o tym już nie mam zamiaru pisać. Po prostu każdy widzi to inaczej, nie ma dwójki takich samych ludzi na tym świecie. Do teorii z seksualnością praprzodków - to opierało się głównie na zaspokojeniu zwierzęcych potrzeb, rozmnażanie było efektem ubocznym - nie sądzę, żeby miało to wtedy cokolwiek wspólnego ze związkami emocjonalnymi.

Troszeczkę odbiegliśmy od tematu (od 'lasek w pończochach/szortach' do analizowania psychologicznego podejścia do seksualności człowieka w różnych okresach rozwoju emocjonalnego o.O), ale mam nadzieję że nie na tyle, żeby brać to za spam. W sumie to lepiej posprzeczać się o tego typu pierdoły, niż czytać o tym, jak to 'wieloryby' są okropne i absolutnie niepociągające xD 

Qui est le prochain?

Opublikowano

@UP

Tylko, że człowiek tak naprawdę jest jednym ze zwierząt. Cywilizowanym, ale zwierzęciem z podkategorii ssaków. A u każdego ssaka jest tak, że samce mają jako tako większy popęd bo muszą zapewnić przetrwanie gatunku, i nie jest to teoria hamerykańskich naukowców (jak ta o dzisiejszym popędzie kobiet i meżczyzn), a fakt. 

Ale mimo wszystko jestem osobom "bez doświadczenia", więc powołuje się w swoich wypowiedziach raczej na moje osobiste odczucia itp. Może kiedyś zmienię zdanie, jak po trzydziestce skończy mi się chęć na ruchanie i zacznę dostrzegać inne wartości. Pożyjemy, zobaczymy ;)

21515.jpg

Opublikowano

Ja jednak wolę, jak dziewczyna nie ma nic na sobie,

musi mieć też 0% cycków i być chuda jak wykałaczka, bo nie przejdzie...

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ja. (Edit @MrMaluszek Wiem. Tylko żartuję)

Dyskryminacja.

@ topic

Czasami to ładnie wygląda, jeśli całość jest gustownie dobrana i do siebie pasuje. Niestety z reguły można zaobserwować na ulicach prawdziwą tragedię i eklektyzm.

Dokładnie, tez lubię ale oczywiście bez przesady ze cały tyłek widac.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

no może i to fajnie wygląda nawet ale zakładnie o tym tematu i zbytnie podniecanie się tym świadczy raczej tylko o tym, że macie 14 lat i powinniście szybko zwalić konia to wam przejdzie.

Opublikowano

Temat schodzi na psy. Jedni lubią takie, inni szpilki, rurki, duże piersi, małe piersi

Opublikowano

Wy tutaj tak piszecie, a jakby była taka laska to mamusia, albo tatuś zabronił by Wam popatrzeć :-)

Nie każdy w domu ma taką patole, że zasłania się oczy przy dziewczynach w bikini jak sie tv oglada, wiec skończ.

Ja tam lubie jak dziewczyna własnie w takich szortach jest, do tego koszule załozy i słeg w chuj.

Opublikowano

:huh:

Każdego normalnego faceta podnieca noga z pończochą i to jest jak najbardziej naturalne. Nie znam gościa, który by pogardził. Chyba chodziło Ci o różne charaktery facetów.

Wątpię, że ktoś wchodzi w Google aby sobie wypucować torpedę. Ktoś wchodzi na stronę, którą zna 98% użytkowników, albo po prostu bierze 300 zł i idzie wzdłuż trasy i szuka szczęścia  :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...