Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, bo to jest nie tylko PSC! Do bfp4f dochodzi kod ukash.

W przypadku BF'a jest to ukash, w przypadku WoT'a PSC.

Aha, czyli zdobywając 9000k punktów mogę kupić sobie grę na Steam za 90zł?

Długo wbija się tyle punktów?

9000p.*

Tak, za 9k punktów możesz kupić coś na steam za 90zł, lecz jest to łamanie regulaminu.

Długo/nie długo. Zależy od chęci i umiejętności.

Opublikowano

Ban?

Nie wiem co dokładnie, nie czytałem regulaminu.

Chyba ban na dogry, lecz nie wiem, czy oni mogą jakoś sprawdzić, co zrobiłem z kodem.

Opublikowano

Jak już przyszedł kod i wszystko to czy mogę go wykorzystać tylko na polskim serwerze? Gra Darkorbit.

Wszędzie, gdzie jest płatność PSC możesz go wykorzystać :)

Opublikowano

W instrukcji jest napisane, że jedynie ukash więc go biorę. Wpisuje kod i walute tych 15k uri i nieprawidłowy.

Próbowałem na tym paysavecard, ale kod jest za długi żeby go tam wpisać.

Pisać do supportu czy jak? ;/

VNp6c2U.png

Opublikowano

W instrukcji jest napisane, że jedynie ukash więc go biorę. Wpisuje kod i walute tych 15k uri i nieprawidłowy.

Próbowałem na tym paysavecard, ale kod jest za długi żeby go tam wpisać.

Pisać do supportu czy jak? ;/

Sorki, że tak późno, ale zapomniałem sobie :>

Albo źle wpisujesz, albo skontaktuj się z supportem/adminem. Z tego co wiem mają jakieś problemy na ich mailu i wiadomości nie dochodzą, więc radzę napisać do administratora na pw:

http://dogry.pl/profil/moderator
Opublikowano

Ładny Tutorial. Ja na dogry.pl jestem zarejestrowany już od kilku miesięcy, ale nie angażuję się w tą stronę, po prostu jak są nowe gierki to w nie gram i pkt lecą.

PSC odebrałem już dwukrotnie i do trzeciego odebranie brakuje mi zaledwie 300 pkt, więc warto.

AnayerTeam

Opublikowano

Zgodnie z regulaminem mogę odświeżyć poradnik przed 24 godzinami, gdy dodaję coś ważnego i to teraz czynię:

Znacznie bardziej opisałem opcję "SponsorPay, ankiety itp.", dodałem kilka porad itp.

Opublikowano

Juri te ankiety na anonymoxie to tak działają, serio? Jedynie jest więcej video+ nie zawsze dostaję punkty za wot, lol, metin

Opublikowano

Juri te ankiety na anonymoxie to tak działają, serio? Jedynie jest więcej video+ nie zawsze dostaję punkty za wot, lol, metin

Wystarczająco dużo ankiet jest na PL, ponieważ jest aż 7 tych sponsorpayów etc.

Co do braku punktów, chodzi o odpowiedzi, czy misje?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wystarczająco dużo ankiet jest na PL, ponieważ jest aż 7 tych sponsorpayów etc.

Co do braku punktów, chodzi o odpowiedzi, czy misje?

Co się stanie jeśli złamiemy obowiązek i np wpiszemy psc które zamowilismy jako psc na pacca tibi ? do gry margonem lub mypsc ? czym to grozi i jak to sprawdzaja ?

xmMfHrm.png
Opublikowano

Co się stanie jeśli złamiemy obowiązek i np wpiszemy psc które zamowilismy jako psc na pacca tibi ? do gry margonem lub mypsc ? czym to grozi i jak to sprawdzaja ?

Z tego co wiem to nie sprawdzają i chyba nie ma żadnej kary za to.

Opublikowano

A mam pytanie można rejestrować się do tej samej gry pare razy robić zadanie i zdobywać tak pkt ?? Czy trzeba cały czas do innych aż się skończą ???

Opublikowano

A mam pytanie można rejestrować się do tej samej gry pare razy robić zadanie i zdobywać tak pkt ?? Czy trzeba cały czas do innych aż się skończą ???

Nie, każde zadanie można tylko raz. Idzie nowa porcja zadań, a część aktualnych będzie usunięta.

Opublikowano

Aha. Dziękuję za odpowiedź. Ale zastanawia mnie jak niektórzy zdobywają po 20k pkt skoro za te gry można zdobyć po 3k za wszystkie ?? Czy te reklamy dodają aż tyle pkt czy może odpowiadanie na pytania i ich zadawanie daję aż tyle pkt ? Bo wątpie że ktoś kupuje pkt do tej strony, bo równie dobrze można kupić odrazu do danej gry. A ocenianie zdjęć jest długie i mało opłacalne. Za 100 dostajemy 10pkt gdzie po 10-15 trzeba jeszcze wpisać kod że nie jest się botem...

Opublikowano

Aha. Dziękuję za odpowiedź. Ale zastanawia mnie jak niektórzy zdobywają po 20k pkt skoro za te gry można zdobyć po 3k za wszystkie ?? Czy te reklamy dodają aż tyle pkt czy może odpowiadanie na pytania i ich zadawanie daję aż tyle pkt ? Bo wątpie że ktoś kupuje pkt do tej strony, bo równie dobrze można kupić odrazu do danej gry. A ocenianie zdjęć jest długie i mało opłacalne. Za 100 dostajemy 10pkt gdzie po 10-15 trzeba jeszcze wpisać kod że nie jest się botem...

Reflinki.

Opublikowano

Nie do końca zrozumiałem... Mam sam zakładać sobie konta i zdobywać tam 300pkt i dostane 100pkt na moim koncie głównym (słyszałem że tak to działa). Czy jak ?? Możesz mi to "rozjaśnić" będę bardzo wdzięczny ^^

Opublikowano

Nie do końca zrozumiałem... Mam sam zakładać sobie konta i zdobywać tam 300pkt i dostane 100pkt na moim koncie głównym (słyszałem że tak to działa). Czy jak ?? Możesz mi to "rozjaśnić" będę bardzo wdzięczny ^^

Mają kanał na youtube, są steamerami, prowadzą bloga, czy inny rodzaj bycia fejmem. Wstawiają reflink, ludzie się rejestrują i punkty lecą. Nie można samemu sobie zakładać kont, bana wyłapiesz na 100%.

Opublikowano

Mają kanał na youtube, są steamerami, prowadzą bloga, czy inny rodzaj bycia fejmem. Wstawiają reflink, ludzie się rejestrują i punkty lecą. Nie można samemu sobie zakładać kont, bana wyłapiesz na 100%.

Aha. Czyli dla normalnego człowieka pozostają tylko te gry ?? Jeżeli tak to co jaki czas są dodawane jakieś nowe możliwości zrobienia misji do gry i zgarnięcia pkt albo czy co jakiś czas to się resetuje i można zrobić misje od nowa ??

Opublikowano

Aha. Czyli dla normalnego człowieka pozostają tylko te gry ?? Jeżeli tak to co jaki czas są dodawane jakieś nowe możliwości zrobienia misji do gry i zgarnięcia pkt albo czy co jakiś czas to się resetuje i można zrobić misje od nowa ??

Co losowy okres czasu. Polecam też pisać na forum, spore ilości punktów z tego można mieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...