Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

x

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

20-11 - 500p.

4-10 - 100p.

3 - 3000p.

2 - 5000p.

1 - 10000p.

Popraw tam na 1000p.

Ogólnie to raczej nie jest warte roboty, 4-5 dni = 20 zł ~

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Dopisz jeszcze co te punkty dają, bo na razie tylko sposoby zdobywania ich.

Gotowe.

20-11 - 500p.

4-10 - 100p.

3 - 3000p.

2 - 5000p.

1 - 10000p.

Popraw tam na 1000p.

Ogólnie to raczej nie jest warte roboty, 4-5 dni = 20 zł ~

Warte, warte. Jak się potrafi, to się ma w 1-2 dni 2k punktów.

Opublikowano

Gdzie? Nie ma.

Najpierw o samym serwisie - Zabawa polega na zdobywaniu punktów, a następnie wymianie ich na kod PSC o różnych nominałach, a także Gift Code do minecraft itp.

Kody PSC, Gift Code itp.

5400 post!

Opublikowano

Kody PSC, Gift Code itp.

5400 post!

Ale napisz za ile punktów co jest. I mówiłeś, że można zdobywać jakoś golda, orły i jakieś tam inne cuda z tych punktów, a tu nic nie ma.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ale napisz za ile punktów co jest. I mówiłeś, że można zdobywać jakoś golda, orły i jakieś tam inne cuda z tych punktów, a tu nic nie ma.

"Cennik"

1999 punktów = PSC 20zł

4999 punktów = PSC 50zł

8999 punktów = PSC 90zł

8999 punktów = Gift Code

Napisałem, że wymienia się na kod PSC, bo praktycznie można go wpisać np. na mypsc, lub w innej grze, lecz mamy obowiązek wpisać je tam, gdzie wymieniliśmy.

Opublikowano

Juri, dodali opcje ankiet. To jest, że 2 dni temu była ankieta konsumencka za 35 punktów. Poza tym, screeny to kpina. Dodałem 4 screeny z bugami w bfp4f i nic nie dostałem, a gość dał screen z modyfikacja m5k, 98 bravo i acwr

Opublikowano

Juri, dodali opcje ankiet. To jest, że 2 dni temu była ankieta konsumencka za 35 punktów. Poza tym, screeny to kpina. Dodałem 4 screeny z bugami w bfp4f i nic nie dostałem, a gość dał screen z modyfikacja m5k, 98 bravo i acwr

Najwyraźniej w BF'ie nie ma moderatora. Wymieniłem działy, w których możecie być pewni, że otrzymacie należne punkty.

Edit: Jest mod, ale w tym dziale są zwiększone wymagania co do ss'ów. Musi się różnić od setek podobnych, które są codziennie wrzucane.

Opublikowano

chuj a nie robota sam kiedyś próbowałem w dziale lola i nic

Kiedyś... Teraz w dziale lol jest pewien znany Troll (z mpc) i ogarnia wszystko, tak jak należy. Zapoznaj się z tym co napisałem, a na pewno zdobędziesz dużo punktów.

Opublikowano

jedynie można zarobić 1 razem kiedy zrobi się reflinki później co? Robienie raz na jakiś czas odpowiedzi bo punktowana jest tylko pierwsza? czy może robienie ankiet gdzie zazwyczaj jest "skończyły się ankiety"?

1330007971-U359964.png

Opublikowano

jedynie można zarobić 1 razem kiedy zrobi się reflinki później co? Robienie raz na jakiś czas odpowiedzi bo punktowana jest tylko pierwsza? czy może robienie ankiet gdzie zazwyczaj jest "skończyły się ankiety"?

SponsorPay i tym podobne, zmieniasz ip na amerykańskie i masz setki darmowych ankiet, po 100-300 punktów za 1. Możesz również zadawać pytania. Limit pytań (który się zwiększa z dnia na dzień) wynosi 30 i za każde spełniające warunki jest +8p. :)

Opublikowano

Kupiłem "coś" za 2k punktów i pisali, że po 2 dniach prawdopodobnie napiszą kod, gdzie go napiszą? Na telefon, pw czy email?

VNp6c2U.png

Opublikowano

Kupiłem "coś" za 2k punktów i pisali, że po 2 dniach prawdopodobnie napiszą kod, gdzie go napiszą? Na telefon, pw czy email?

Wyślą telefonem :) Zwykle dochodzi po kilku godzinach

PS Zachęcam do tworzenia dużej ilości pytań, bo chce równie dużą wypłatę xD

Opublikowano

Jakim programem ip na USA? Czy nie ma za to bana na dogry?

Aol z tego co pamiętam najlepszy. Raczej bana nie ma, ale dopytam się.

Opublikowano

A anonymox?

Chyba też się da. Z tego co pamiętam w dziale Metin2 dużo było poradników na temat sponsorpaya.

Opublikowano

Napisałem, że wymienia się na kod PSC, bo praktycznie można go wpisać np. na mypsc, lub w innej grze, lecz mamy obowiązek wpisać je tam, gdzie wymieniliśmy.

Czyli PSC tylko do gier z dogry? Nie można kupić za niego np. gry na Steam?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Czyli PSC tylko do gier z dogry? Nie można kupić za niego np. gry na Steam?

Teoretycznie nie (regulamin tego zabrania), praktycznie można.

Opublikowano

Teoretycznie nie (regulamin tego zabrania), praktycznie można.

Aha, czyli zdobywając 9000k punktów mogę kupić sobie grę na Steam za 90zł?

Długo wbija się tyle punktów?

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...