Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nitro Zyniak perm ban i ciekawy filmik na jutube

Nidzgoru

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, uważam że jego widzowie jak i wszyscy inni to debile... Kogo obchodzi za co dostał bana?! Dostał bana i kropka kurwa a nie że jest wielka afera o to za co dostał bana... Miał bola i flamił, mógł dostać za to albo za to i chuj co wy chcecie ludzie udowodnić?

Opublikowano

wstyd nitro wstyd!! jak mogles tak postapic , jak mozna oszukiwac JP armie?

Opublikowano

O widzę kolejny szołnieszyk jp armii.

Broń dalej tego idioty.

I nie kozacz tak bo sam ledwo gimbazę skończyłeś  :)

jestem w gimbasie i mam 3 kolegów więc sobie uważaj co i do kogo mówiż kolego.

Co to znaczy kozaczysz ? Powiedz mi to wprost to byś oberwał fajnego luja na morde pajacu w rureczkach <3 fullcap itd ?

Opublikowano

Co to znaczy kozaczysz ? Powiedz mi to wprost to byś oberwał fajnego luja na morde pajacu w rureczkach <3 fullcap itd ?

Haha, dzięki za sygnę!:D

Opublikowano

pierdolić tą całą jp armie która przechodzi na drugą stronę chodnika jak widzi policjanta ;) nie wiem kto ogląda w ogóle tego isamu z islamu albo rudego

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Winny się tłumaczy : ] 

Zadzwonię na policje i powiem że ukradłeś mi kompa, ciekawe czy będziesz się tłumaczył.

@AntyWarn

Moim zdaniem zyniak jest przyjebem i nie umie grać w lola.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Opublikowano

Zadzwonię na policje i powiem że ukradłeś mi kompa, ciekawe czy będziesz się tłumaczył.

@AntyWarn

Moim zdaniem zyniak jest przyjebem i nie umie grać w lola.

Bez dowodów policja Cię oleje :)

pierdolić tą całą jp armie która przechodzi na drugą stronę chodnika jak widzi policjanta ;) nie wiem kto ogląda w ogóle tego isamu z islamu albo rudego

Dokładnie, popieram! Jak to się mówi ' przez kabel spina, w rl boi się nawet własnego cienia ' 

Opublikowano

"mpc forum... tam gdzie się reklamuje czity... sprzedaje kupuje" ja pierdole. Ten gościu to jakiś... no kurwa nie wiem. Posłuchałem pierwsze 10 minut i rzygam. 

461151420292002410470.png
Opublikowano

O kurwa, chyba to sie znajdzie w mojej sygnaturze

Znalazł się kurwa wielki samiec alfa xDDDDD

Opublikowano

Kurwa nitro nic takiego nie zrobil!!!! JP ARMIA na Zawsze a wy kurwa cipki co mu zazdroscicie powinniscie sie ogarnac cwele jebane...

Ps. Up 100% dziecko JP Armi A teraz tak serio te dowoddy ze nitrus gral na bolu sa smieszne wiec prosze nie hejtujcie go bo mu tylko zazdroscie,a i jeszcze jedno JP JP JP JP

Serdecze JP  8===o dla hejterow 

Albo zbanuja mi IP albo zaloze kolejne 1000000 kat JP ARMIA!!!

Opublikowano

Kurwa nitro nic takiego nie zrobil!!!! JP ARMIA na Zawsze a wy kurwa cipki co mu zazdroscicie powinniscie sie ogarnac cwele jebane...

Ps. Up 100% dziecko JP Armi A teraz tak serio te dowoddy ze nitrus gral na bolu sa smieszne wiec prosze nie hejtujcie go bo mu tylko zazdroscie,a i jeszcze jedno JP JP JP JP

Ta, no sorry toć to wiadome, że od Golda wyżej dostajesz skilla za staż i możesz castować skille plecami xD

Tu się cheatów nie sprzedaje bo handel jest zakazany, forum jest o cheatach, i nie tylko, jest to też forum dyskusyjne dlatego tak wiele osób na nie uczęszcza, a ta JP armia może już iść spać i bronić swego boga, gdzieś indziej.

Opublikowano

ale on ma chujowy głos, kto go w ogóle ogląda 

TEN NA SERIO CZY TO TROLL ?

Opublikowano

Złapią go i tak znowu, albo prędzej czy później sam wstawi Ryze z full range :D

Opublikowano

Nitro to gówno,wybił się dzieki pomocy kiecola którego później beształ gdy miał więcej widzów...

Dis gunwno,wróg krula imby który by ich rozjebał 1v2 bez użycia stop.

Ps. Jebać "JP" Armie gimbusów.

Opublikowano

Zauważyłem, że widzowie (czyt. gimbo-małpy) bronią go używając słowa "kurwa" co zdanie. Widać, że nitro ma tak dorosłych widzów ;). Te 5 widzów od dissa jest o wiele bardziej rozwinięta intelektualnie niż Gimbo-Armia

Opublikowano

Dis zakończył dramę 2 dni temu - teraz wszyscy czekamy na PGA ;)

też mi drama. zbanowane konto w grze - po prostu nitro zrobił z tego taką afere.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

najbardziej wkurwiające jest w tym wszystkim to, że normalnie nie m ożna grać jakimś champem typu cass, ryze bo od razu w q widzisz od enemy teamu, że na BOL'u, to co on odjebał to szczyt głupoty. Mimo, że są dowody jak nakurwia na tym BOL'u to i tak się nie przyznaje kappa

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Co to jest Bot of Legends, jeżeli ktoś nie wie.

Jak ty kurwa chcesz się wybić na tej jebanej dramie tymi twoimi chujowymi filmikami i wstawianie je tu.

iron_man_signature_v_2_by_harukaquinn-d5

|Fan Iron Man'a :)|Fan Avengers :)|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...