Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK]SF2 EU | FataL by MA.CODING AKTUALIZOWANY

Jankensztajn

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 461
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest wielka niewiadoma co do kolejnej wersji. Ale ma.coding dał cały kod hacka jeżeli chcecie mogę wam go tu udostępnić

@Umarly zamknij jutro temat o godzinie 14. Jeżeli pojawi się kolejna wersja temat zostanie odblokowany chwilowo nic nie nastąpi

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jest wielka niewiadoma co do kolejnej wersji. Ale ma.coding dał cały kod hacka jeżeli chcecie mogę wam go tu udostępnić

@Umarly zamknij jutro temat o godzinie 14. Jeżeli pojawi się kolejna wersja temat zostanie odblokowany chwilowo nic nie nastąpi

to udostępnij i odrazu pokaz jak napisac tego hacka :)

Opublikowano

@rube nie znam się na c++ itp.

Trzymajcie źródło które dał autor. Jeżeli ktoś się na tym zna i coś z tego zrobi proszę, żeby mnie poinformował z góry dzięki

Download:

http://www.speedyshare.com/5pZxc/SF2EU-SDK-www.unknowncheats.me.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/ebc60d3b8ce9309f53407ab3e5bd915aad40c2bdf59337002d8a02f39567e5f6/analysis/1402583340/

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Coś dla kombinujacych w c++ wykasujecie połaczenie z serwerem fatal i posklejajcie do kupy a potem zajmijcie sie z xincode.. Mało sie znam na c++ i dalej nie dam rady.. Chyba ze ma.coding da udpada :D jutro to bedzie swietnie :D

Opublikowano

Postaram się coś z tym zrobić tylko wykonam kilka telefonów i może w niedługim czasie pojawi się coś ode mnie. Ale nic nie jest pewne, ma.coding zrezygnował z kontynuacji tworzenia kolejnych wersji dla wszystkich

@Umarly zamknij temat jeżeli coś się pojawi założę drugi temat

@Do wszystkich Fatalowców: Niestety kolejne wersje mogą nie wyjść więc nie potrzebna jest kontynuacja tego tematu, jeżeli coś z tym zrobię udostępnię to na naszym kochanym mpc. A wszyscy którzy potrafią grać tylko na hackach musicie się na uczyć grać lub kupić płatne hacki.

Pozdrawiam

hjbu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...