Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[xyz]

TheMati0707

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Hej!

Chciałbym wam dzisiaj mój projek... Aktualnie pracuję nad stroną EliteGamers, która jeste o tematyce e-sportowej...

Wszystko jest na bootstrapie (Yeti), który na tej stronie najbardziej do mnie przemawiał...

Trzeba w Polsce bardziej rozpowrzechnić ten typ sportu, bo przecież to że jesteśmy słabi w "nogę" nie oznacza że nie możemy być dobzi w coś innego.. Na przykład... Gry!

[link usunięty przez moderatora]

Plany:

• Zakładanie kont oraz zapisy do turniejów (90%)
  • Dotacje (100%)
  • Przyspieszenie strony (80%)

Masz propozycję? Napisz!

Changelog 25-04-2014:

1. Wprowadzenie kategori "Kanały", od teraz wszystkie oficjalne streamy znajdziesz tam...
  2. Wprowadzenie kategori "Składy', od teraz wszystkie nasze składy znajdziesz tam...
  3. System newsów na stronie głównej...
  4. Pierwszy sponsor xD
  5. Wprowadzenie kategori "O nas", wszelkie informacje o EliteGamers znajdziesz w tej zakładce
  6. Dotacje! Jeśli projekt Ci się podoba, możesz wysłać sms'a i wspomóc nasz serwis!
  7. Lista donatorów! Od teraz każdy donator jest wyświetlany na liście donatorów!

Aktualnie to by było na tyle :3 Projekt będę prowadził tak długo jak tylko będę mógł, ewentualnie przejdzie on z moich rąk do kogoś innego, lecz na 100% nie zniknie!

P.S. Wiem, że mało tu jest mojego wkładu przez Bootstrap więc nie musicie mi tego wypominać :3 Poprostu powiedzcie co sądzicie o takiej stronie :3

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Jak będzie ci potrzebna pomoc to pisz ;)

Nawet mimo tego, że to bootstrap to można z tego stworzyć ciekawy projekt. Powodzenia ;)

------------------------------------------------------------

~`Chcesz zamówić u mnie stronę? Chcesz zapoznać się z moimi pracami? A może kojarzysz mnie z jakichś innych projektów i jesteś zainteresowany moimi usługami? Jeżeli tak to zapraszam Cię do mojego portfolio: www.theneuronsky.pl, a jeżeli nie to też Cię tam zapraszam  :)

------------------------------------------------------------

Opublikowano

Hmm nazwa od razu skojarzyła mi się z grami komputerowymi.

Jak na razie widzę tylko 3 paski ale sądzę że będzie to ładna strona..

Czy dobrze rozumiem że będą w niej znajdowały się m.in wyniki z meczów itp?

Opublikowano

Pomysł jest dobry, w Polsce tego brakuje.

Jeżeli potrzebujesz jakiejkolwiek pomocy, pisz na PW =)

Hmm pomoc... Wolę działać sam jako webmaster (chyba nikt nie lubi jak ktoś mu się miesza w kod), ale oczywiście zapamiętam to :)

Hmm nazwa od razu skojarzyła mi się z grami komputerowymi.

Jak na razie widzę tylko 3 paski ale sądzę że będzie to ładna strona..

Czy dobrze rozumiem że będą w niej znajdowały się m.in wyniki z meczów itp?

Będą tu się ukazywały transmisje z meczów typu zotac cup, WCS itd. oczywiście będziemy organizować również swoje turnieje

Jak będzie ci potrzebna pomoc to pisz ;)

Nawet mimo tego, że to bootstrap to można z tego stworzyć ciekawy projekt. Powodzenia ;)

Dzięki za opinie! Jest to dla mnie bardzo ważne, dzisiaj planuję dodać drabinki oraz zapisy na mecze, jednak problemem może być to, że nie istnieje jeszcze żadne api drabinek na przykład na javascript :|

Aktualnie jedyną pomocą będzie zebranie graczy w gry takie jak starcraft, lol, hearthstone i Counter Strike GO, oraz komentatorów/casterów...

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano
Dnia 26.04.2014 o 12:11, Mroczeks napisał:

Hmm a kogo dokładniej poszukujecie?

Grafików czy kogoś..?

Faktycznie! Zapomniałem!

Oto lista "poszukiwanych":

• Komentator (0/4)
  • Gracze
  • Menagerzy turniejów(4 na grę)
  • Graficy(0/3)
  • Redaktorzy[(strona główna)0/5]

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Hmm złożyłbym ofertę grafika,aczkolwiek nie posiadam na komputerze programu Adobe Photoshop cs6 gdyż zakupiłem nowego.

Mógłbym zgłosić ofertę redaktora..

Czy mógłbyś napisać co wzamian oferujesz?

Czy będzie jakaś konkretna reklama strony?

Opublikowano

Hmm pomoc... Wolę działać sam jako webmaster (chyba nikt nie lubi jak ktoś mu się miesza w kod), ale oczywiście zapamiętam to :)

Będą tu się ukazywały transmisje z meczów typu zotac cup, WCS itd. oczywiście będziemy organizować również swoje turnieje

Dzięki za opinie! Jest to dla mnie bardzo ważne, dzisiaj planuję dodać drabinki oraz zapisy na mecze, jednak problemem może być to, że nie istnieje jeszcze żadne api drabinek na przykład na javascript :|

Aktualnie jedyną pomocą będzie zebranie graczy w gry takie jak starcraft, lol, hearthstone i Counter Strike GO, oraz komentatorów/casterów...

Nie chodziło mi o pomoc przy kodzie, bardziej o turnieje.

No cóż, powodzenia =)

bewitched_ehqsaha.png

Opublikowano

Hmm złożyłbym ofertę grafika,aczkolwiek nie posiadam na komputerze programu Adobe Photoshop cs6 gdyż zakupiłem nowego.

Mógłbym zgłosić ofertę redaktora..

Czy mógłbyś napisać co wzamian oferujesz?

Czy będzie jakaś konkretna reklama strony?

Nie chcę tworzyć tutaj niepotrzebnego spamu i nabijania postów, więc jeśli macie jakieś pytania dotyczące dołączenia do teamu to na PW, mam już wystarczająco dużo warnów :)

Nie chodziło mi o pomoc przy kodzie, bardziej o turnieje.

No cóż, powodzenia =)

W turniejach jak już pisałem "Menagerzy turniejów(4 na grę)"

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

@Update

Szukam, graczy do Lol'a, starcrafta hearthstona i cs'a go

Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to zapraszam :#

Edit://Fuck, przepraszam za multipost

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Ja już swoje podanie wysłałem.

Miło, że ktoś taki tworzy coś dla dobra e-sportu.

graphic.png

Potrzebujesz pomocy ?

Napisz, spróbuję ci pomóc !

Opublikowano

Na razie nie ma za bardzo co oceniać. Treści na stronie nie jest za wiele, aczkolwiek design prezentuje się całkiem przyjemnie i lekko. Nie pasuje mi tylko "max width". 

Widzę że Panowie ze speedhost'a rozkręcili interes, skoro sponsorują takie projekty ^^. Czyżby w końcu ktoś zainteresował się tą firmą? 

No i na koniec podpowiem jeszcze, jeżeli chcesz się z tym wybić to weź się ostro do roboty.

Konkurencja nie śpi ;) Wkrótce wystartuje podobny portal, na szeroką skalę...

Powodzenia!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zajefajna strona panowie. Tylko postaraj się zrobić jakiś ładniejszy szablon bo ten niezbyt przyciąga do wchodzenia :) Powodzenia w rozkręcaniu życzę. Sam złoże podanie jak jakaś gra mnie wciągnie na dłużej.

76561198061193691.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...