Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SpotlineMT2

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oficjalnie niedoczekam się dzisiaj na filmik z reklamą od youtubera oraz na reklamę z w jednym z portali.

Dodatkowo jeszcze wysyłają mi się poprawione pliki do klienta.

Nie mam zamiaru po raz kolejny popełniać tego samego błędu, czyli wypuszczać niegotowy w pełni serwer.

Przesuwam start na jutro godzinę 12:00, klient zostanie udostępniony o godzinie 10.

Przepraszamy za utrudnienia,

wynagrodzę Wam to zwiększonymi ratami serwera oraz powitalnym wydarzeniem w grze.

Odnośnie "promocji" dla pierwszych 300 osób (1500SM), oferta nadal jest aktualna.

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny pozdro 2h na pobranie klienta ? dla mnie to za mało czasu + 50% innych osób tak samo :)

Internet w polsce nie jest dostępny dla wszystkich 10+mb nadal większość ma dostęp do max jakiejś radiówki ,

rmoiyq.png

Opublikowano

Oficjalnie niedoczekam się dzisiaj na filmik z reklamą od youtubera oraz na reklamę z w jednym z portali.

Dodatkowo jeszcze wysyłają mi się poprawione pliki do klienta.

Nie mam zamiaru po raz kolejny popełniać tego samego błędu, czyli wypuszczać niegotowy w pełni serwer.

Przesuwam start na jutro godzinę 12:00, klient zostanie udostępniony o godzinie 10.

Przepraszamy za utrudnienia,

wynagrodzę Wam to zwiększonymi ratami serwera oraz powitalnym wydarzeniem w grze.

Odnośnie "promocji" dla pierwszych 300 osób (1500SM), oferta nadal jest aktualna.

Te sm to po ip czy na kazde konto? i co za nie bede mogl kupic?

@top: kiedy strona?

Pomocnik
Opublikowano

W miare, spoko serwer, tylko male zainteresowanie.

1500 sm, zgaduje, ze nic za to nie kupie, zaraz sprawdze. :D

Opublikowano

i gdzie ten client?

mam nadzieje ze nie olejesz tego serwera jak swoje wszystkie inne ;]

Opublikowano

No Mariusz szykuj clienta ;-]

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Polecam! Ale może ktoś mi wyjaśnić o co chodzi z tym na Facebook'u? Pisze że 1500sm dla 300graczy start jest o 12 a tam piszę o 19. :D

Opublikowano

Polecam! Ale może ktoś mi wyjaśnić o co chodzi z tym na Facebook'u? Pisze że 1500sm dla 300graczy start jest o 12 a tam piszę o 19. :D

Start miał być wczoraj o 19 ale przełożył dziś na 12.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Hhahaa nawet konta nie można zrobić :)  wpisuje pierw kod us. 1234567 potem KAMIL00  i jest napisane że " Kod może zawierać tylko cyfry i litery" i gdzie tu ku*wa jest logika ? po za tym 15raz wpisuje kod captcha a na 100% mam dobrze lecz jest błąd mmm *.*

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...