Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] SpotlineMT2

Maliusek1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No powiem Ci, że mimo tego, że jesteś ''prawowitym'' właścicielem plików itp. to już Ci się nie opłaca z tym startować. Zbyt wiele razy to startowało.. ;)

Powodzenia, obyś sie nie wyebał :D

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ajj ludzie wy to zawsze szukacie dziury w całym. Serwer na pewno będzie dopracowany i nie znajdziecie żadnego buga. Ja polecam serwer i wiem że The na pewno będzie starannie prowadził go do końca. 

Opublikowano

Chyba można zamknąć tą zapowiedź, serwer wystartował :-)

@Edit mój błąd

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

300.png

Chyba można zamknąć tą zapowiedź, serwer wystartował :-)

Serwer startuje 2 maja. 
Testy zostały skończone, wszystko gra jak należy, widzimy się w piątek. =)

Opublikowano

Spotline to był najlepszy prywatny serwer na jakim grałem, chodzi mi o te jedne z nowszych.

No nie wiem, pamiętam, jak padł to aż miałem łezkę w oku i w głowie "gdzie są moje wydane pieniądze".

Będę na starcie, czy grać nie wiem.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Kiedy start?

@Edit

Już wiem ;d

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

zagral bym na tym serwie lecz nie podobaja mi sie opinie na temat Ha i zainteresowanie serwerem rowniez daje wiele do myslenia ;/
ciekawe czy wam to wypali bo ladnie wyglada (nie gralem na tym serwie wczesniej i nie slyszalem o nim) wiec moja opinia jest oparta tylko na komentarzach i samej prezentacji
macie jakas reklame ? i ile osob spodziewasz sie na start ? zastanowie sie czy zagrac ale poczekam na twoja odpowiedz (HA)

Opublikowano

właśnnie kiedy stronka będzie i download bo raczej jak serwer startuje dziś to niektórzy nie zdążą pobrać clienta nie chodzi o mnie ale potem będzie płacz innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...