Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arius2.pl Start 25.04.2014 [Dedyk] [Easy]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nie występuje.

W razie problemów z klientem proszę doinstalować najnowszego DirectX dla swojej karty graficznej lub usunąć z klienta 2 pliki:

-d3d8.dll

-d3d9.dll

Po którejś z tych operacji problem zniknie.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Mam brzydką grafikę strasznie, nie wiem czy coś zmienialiście, ale da się zrobić normalną? 

Czekam na start.

Ponawiam pytanie, paczka w cliencie mi nie pomogła, nadal grafika jest cała rozmazana.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Dacie hosting na Mega ? :)

xx /// Dodać skan!

xx  /// Dodać skan!

Nie nie występuje.

W razie problemów z klientem proszę doinstalować najnowszego DirectX dla swojej karty graficznej lub usunąć z klienta 2 pliki:

-d3d8.dll

-d3d9.dll

Po którejś z tych operacji problem zniknie.

Opublikowano

Jest jakaś reklama? Z samego MPC za dużo ludzi nie będzie.

Po prezentacji serwer w miarę, zobaczymy na starcie.

Opublikowano

PD na 15 dni = 38 zl ;d ? W.o.W 

No coś drogo, nie będzie taniej ? Przelewem też 30zł, myślę, że 20zł to max żeby ktoś to kupił :)

Ale ogólnie serwer świetny, czekamy na start :)

Opublikowano

Proszę dodać skan klienta, czas do 17.

Skan powyższego linku:

1398419538-skan.png

PhoEnix9332 proszę Cię przeglądaj wszystkie posty, a nie tylko te które Tobie pasują. Skan dany już dawno we wcześniejszym poście. 

PhoEnix9332  jestem women a nie men. 

Opublikowano

PhoEnix9332 proszę Cię przeglądaj wszystkie posty, a nie tylko te które Tobie pasują. Skan dany już dawno we wcześniejszym poście. 

O skan klienta powinieneś zadbać na samym początku dodając go do tematu.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie zagram, bo nie ma skilli na Perfect :( Może być wszystko proeloelo, ale jak nie ma skilli na p a tym bardziej nie ma tradycyjnej czcionki z PL, tylko jakaś głupia wysoka, to nie zagram nawet jakbym dostał 10000zł na IS. Bo czcionka w Metinie ma być tradycyjna, a nie jakaś powymyślana typu iMetin...

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Nie zagram, bo nie ma skilli na Perfect :( Może być wszystko proeloelo, ale jak nie ma skilli na p a tym bardziej nie ma tradycyjnej czcionki z PL, tylko jakaś głupia wysoka, to nie zagram nawet jakbym dostał 10000zł na IS. Bo czcionka w Metinie ma być tradycyjna, a nie jakaś powymyślana typu iMetin...

Jak to "mówią" złej baletnicy, to i rąbek spódnicy przeszkadza - bez obrazy :)

Opublikowano

Dobra czy ktoś mi wytłumaczy jak się będzie robiło bronie do PVM? Bo z tego obrazka to ja nic nie zrumieniałem.

Jeszcze Ktoś mi napisał że bronie na 75lvl będzie można zdobyć z 12 szkat, gdzie to jest napisane w prezentacji?

Bronie 75lvl są u nas na 70lvl można je wydropić z niebieskiej smierci i ripka oraz można je wytworzyć z 12 szkat ripka.

A gdzie się je będzie wytwarzało? U kowala? Kamieniem? I jaka będzie losowość tych broni, bo podejrzewam że nie zawsze będzie leciał truciak?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Dobra czy ktoś mi wytłumaczy jak się będzie robiło bronie do PVM? Bo z tego obrazka to ja nic nie zrumieniałem.

Jeszcze Ktoś mi napisał że bronie na 75lvl będzie można zdobyć z 12 szkat, gdzie to jest napisane w prezentacji?

Broń 75+szkaty i robisz broń do pvm:P

Ja osobiście na Server wbije bo fajnie się zapowiada :)

Pozdrawiam i czekam na start :p

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Sylwek, być może rejestrująć się, wpisujesz kod usunięcia postaci 1234567, z tego co pamiętam tzreba było wpisać inny niż ten uprzednio wymieniony ;)

Opublikowano

Na dungeony wymagana jest ilość osób w pt? Jak tak, to ile ?

@jak bym nie wypełniał rejestracji, to mam "Wypełnij wszystkie pola poprawnie"

ID konta zacznij z dużych np. Gnomek123

i nie używaj polskich znaków

Sylwek, być może rejestrująć się, wpisujesz kod usunięcia postaci 1234567, z tego co pamiętam tzreba było wpisać inny niż ten uprzednio wymieniony  ;)

Mi jakoś zrobiło konto z 1234567

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...