Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arius2.pl Start 25.04.2014 [Dedyk] [Easy]

Traktorzysta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zagram zobacze moze cos z tego wyjdzie ;) 

z kad bronie 75 ? 

Chyba skąd , co do serwera to nic nadzwyczajnego , mapy z pla nawet lokacje metków w tych samych miejscach , dodatki typu bron do pvm i pety to coś czego na Pl nie ma , ogolnie slabo. Ps zbroje do playboy'a :<

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Hmm jutro może z kumplem wbije tutaj na start

godzina 18 git :) Mi sie oficiajlnie serwer podoba tylko musze pomyśleć kim by grać

Opublikowano

Serwer testowałem , grafika fajnie zrobiona podoba mi sie , czekam tylko na start byle  by obyło sie bez problemów yo'w !

Opublikowano

Testowałem serwer i jestem mile zaskoczony.
Dopracowany, na pewno nie będzie się dało na nim nudzić. Różnorodność misji, lokacje, kilka nowych rozwiązań, możliwości rozwoju postaci... To czeka w grze. Testując serwer przez tydzień logowałem się na kilka godzin i zawsze miałem co robić. 

Wiadomo że znajdą się i tacy entuzjaści gry (patrzcie wyżej), którym nie sposób dogodzić... A to zbroja się nie spodoba, a to dodaj to, a to za mało tego, za dużo tamtego... Temat jest informacyjny, to nie jest "koncert życzeń". 

Reasumując: Jeśli ktoś nie szuka dziury w całym, powinien zagrać i zobaczyć serwer, a następnie wydać rzetelną opinię. 
Życzę wszystkim powodzenia na starcie.

Opublikowano

Grałem na beta testach i mam prawo do oceny.

Serwer typu OldSchool. Nie ma "fajerwerków" -> co osobiście odstrasza. Serwer utrzymany jest w standardach sprzed 2lat czyli najlepszych lat polskich serwerów Metin2. Jest piękny przez swoją skromność.

Dalej - serwer NIE MA BUGÓW - byłem wszędzie gdzie się da i nic nie znalazłem. A czystość serwera jest obecnie dość istotna.

Dalej - nawet po wbiciu max. lvl'u jest co robić, co nie często się przytrafia.

Dalej - sumienna Administracja - bez olweki, 100% profesjonalizmu. Znajdują czas dla każdego - głupio o tym gadać, bo była "garstka" osób testujących, ale pewnie potwierdziliby moje słowa, a przynajmniej ta nietrollujaca.

Dalej - Realizują i wdrażają pomysły graczy.

Dalej - Interesujący system osiągnięć.

Dalej - Wszystkie "atrakcje" typu pety,wierzchowce,kostiumy etc. dostępne w grze (co obecnie na nowych serwerach jest raczej towarem ekskluzywnym (IS))

ZAPRASZAM SERDECZNIE DO GRY!

Peace

Anarchist (Chunjo)

Opublikowano

Mam brzydką grafikę strasznie, nie wiem czy coś zmienialiście, ale da się zrobić normalną? 

Czekam na start.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Mam brzydką grafikę strasznie, nie wiem czy coś zmienialiście, ale da się zrobić normalną? 

Czekam na start.

Oczywiście, że się da. W kliencie jest plik ENBMod.rar można go wypakować do klienta i poprawi grafikę.

Opublikowano

Dokladnie grafika jest jakas dzika , wypakowalem to do clienta i nic :(

Okey to pomogło 

xxx

Shift+ f12 o dziwo to mod do gta sa :D ale dziala , odrazu grafika zostaje naprawiona . Wrzucacie do głownego folderu metina :P

//Dodaj skan - 1h

//Zagrajmarek

Opublikowano

WEzcie te ostatnie zbroje wywalcie...

Wbije chociaz te zbroje ostatnie odstraszaja so much :>

Jeśli dla klasy szaman ii szamanka cie odstrasza to masz coś z głową xD.

Opublikowano

ja na pewno zagram :D szukalem serwera od dobrego miesiaca i wpadalem ciagle na takie ktore mialy ruszyc i nie ruszaly albo na takie ktore ruszyly ale po godzinie juz ich nie bylo, mam nadzieje panowie i panie ze tak sie nie stanie z tym serwerem bo zapowiada sie naprawde spoko ;) i pomimo tego ze to easy/medium to nie ma tutaj nasrane epikow od paly co mi sie strasznie podoba ;)

Opublikowano

Grałem na becie, powiem że nawet nawet serwer. Ogólnie to dobrze sie expi poza paroma miejscami w ktorych exp nie leci za ciekawie.

Serwer polecam i zapraszam do gry.

P.S robi ktos gildie w shinsoo?;)

Opublikowano

Zagrałbym jeśli jest jakaś reklama, i serwer postoi przynajmniej 2 miesiące, ale tego to nikt nie wie.

Macie jakieś reklamy, lub plany na reklamy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...