Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

pendrive i telefon(usb)

blasterx98

Pytanie

Opublikowano

Witam

Mam nowy komputer i jak podłacze pendrive i telefon pod usb to go wykrywa,

ale wyskakuje błąd.

Probowałem odinstalowywac sterowniki w menadżerze zadan ale sie nie da,i nwm co mam zrobic.

Prosze o szybka odpowiedz.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj zwyczajnie podłączyć do innego portu USB.

Odinstalowałeś sterownik, czy po prostu "PPM - Odinstaluj"? By odinstalować sterownik musisz wejść we Właściwości - Sterowniki - Odinstaluj. Potem po podłączeniu sprzętu Windows Update powinien zaciągnąć nowe sterowniki.

Podłączasz do USB 2.0 czy do 3.0? 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

założę się że używasz cleanera albo podobny program do tweakowania windows albo usuwania zbędnych rzeczy z niego

za dużo skasowałeś, dokładniej wszystkie domyślne sterowniki w systemie, restore z przed użycia programu może pomóc, w ostateczności przywrócenie tylko  katalogu \FileRepository co nie jest takie łatwe. w sumie ten katalog jest w instalce windows i trzeba go sobie wygrzebać , tak z 5500 plików i z 700 katalogów ( C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository ) ;)

jak to za trudne albo nie działa restore, lepszy i szybszy reinstall windowsa bo możliwe że windows przestanie całkiem instalować czy obsługiwać urządzenia które nie były do niego wcześniej podpięte. instalowanie sterowników też raczej nie pomoże w niczym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to odzyskaj go z płyty , kopiowanie zajmie ok 2-3h :) , instalacja windows 30 min, wybieraj co wolisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...