Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

pendrive i telefon(usb)

blasterx98

Pytanie

Opublikowano

Witam

Mam nowy komputer i jak podłacze pendrive i telefon pod usb to go wykrywa,

ale wyskakuje błąd.

Probowałem odinstalowywac sterowniki w menadżerze zadan ale sie nie da,i nwm co mam zrobic.

Prosze o szybka odpowiedz.

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj zwyczajnie podłączyć do innego portu USB.

Odinstalowałeś sterownik, czy po prostu "PPM - Odinstaluj"? By odinstalować sterownik musisz wejść we Właściwości - Sterowniki - Odinstaluj. Potem po podłączeniu sprzętu Windows Update powinien zaciągnąć nowe sterowniki.

Podłączasz do USB 2.0 czy do 3.0? 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

to odzyskaj go z płyty , kopiowanie zajmie ok 2-3h :) , instalacja windows 30 min, wybieraj co wolisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

założę się że używasz cleanera albo podobny program do tweakowania windows albo usuwania zbędnych rzeczy z niego

za dużo skasowałeś, dokładniej wszystkie domyślne sterowniki w systemie, restore z przed użycia programu może pomóc, w ostateczności przywrócenie tylko  katalogu \FileRepository co nie jest takie łatwe. w sumie ten katalog jest w instalce windows i trzeba go sobie wygrzebać , tak z 5500 plików i z 700 katalogów ( C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository ) ;)

jak to za trudne albo nie działa restore, lepszy i szybszy reinstall windowsa bo możliwe że windows przestanie całkiem instalować czy obsługiwać urządzenia które nie były do niego wcześniej podpięte. instalowanie sterowników też raczej nie pomoże w niczym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...