Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Migracja systemu na SSD

mitrix179

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panie kolego.Podanie przeze mnie "Lpaka i ukrytej partycji" to przykład.Jeśli posiadasz oryginalnego Windowsa na HDD możesz spokojnie przenieść go na SSD.

Na stronie Acronisa jest pełna dokumentacja i warto się z nią zapoznać przed Migracją na SSD tyle mogę doradzić bo to zbyt długi temat do Pisania.Najpierw zapoznaj się z dokumentacją i tyle

PC na podzespołach AMD.Laptop leciwy bo z XP na Intelu.Drugi nowszy AMD A8

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz pomyśl jak odbiorą to inni !! i Vice Versa

Opublikowano

Jednak zdecydowałem się na czystą instalację systemu na SSD. Napisze mi ktoś jakie opcje mam koniecznie zaznaczyć w Biosie przed instalacją? Będę instalował z bootowalnego pendrive.

Opublikowano

Ja pierdziele. To wszystko już było pisane. Czytać nie umiesz? Podpinasz pendrive do kompa, resetujesz. Gdy wczytuje się BIOS, klikasz ESC lub F12 lub F8 i wybierasz aby pierw bootowało z pendrive. Zapisujesz zmiany i instalujesz.

Tego nie można było się domyślić?

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...