Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno

tmmtta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@RallyPlayFew No może i masz rację jak wbiję level to się na niego przesiadam z sawki, ale i tak takie bronie jak m240, mg36, m60, mg3, pkm, nie równają się z sawką, konkurować z nią na bliski/ średni dystans może jedynie qbb ( ale tylko w odpowiednich rękach), RPK, fn minimi. 

Opublikowano

Pitagoras, nie czaisz jednego. Sa bronie na bliskie i dalekie dystanse. Qbb jest na daleki, wiec jak chcesz rywalizowac z sawka ? Rpk bije sawke jak chce, tak samo m240b na daleki jakbys ubral sawke w m145. Kazdy taki zakochany w sawkach, iarach, a sa duzo lepsze bronie, o wiekszym potencjale.

Opublikowano

Tyle, ze rpk na mechanicznym skacze jak typowe ruskie, a na innym jego waga zwiększa się o 5kg i przystawia do oka gorzej, niż M60... Mogę z Wami posolować, ale na Omanie. Ja mogę mechanikiem, snajperem, medykiem, a Wy z tymi swoimi wielce walecznymi Type 95.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tyle, ze rpk na mechanicznym skacze jak typowe ruskie, a na innym jego waga zwiększa się o 5kg i przystawia do oka gorzej, niż M60... Mogę z Wami posolować, ale na Omanie. Ja mogę mechanikiem, snajperem, medykiem, a Wy z tymi swoimi wielce walecznymi Type 95.

Ale na sharqi musi być

Opublikowano

Na omanie sie nie gra 1vs1 znawco xdd gra sie na malych mapach i decyduja flagi, czyli tickety :) to nie sztuka jak sie bys na omanie skampil, bo o zwyciestwie decyduja flagi, ale widac niektorzy preferuja camping. :)

Ahmed, rpk rzuca ? Odrzut ma latwiutki do zredukowania. Jak wolisz bronie, ktory przy full auto maja zerowy odrzut to wybacz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...