Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno

tmmtta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up nie mam zamiaru ich kupować, mam je od pół roku ponad ale nimi nie gram, na medyku brakuje mi tylko 4 broni, L86, pecheng, l86, rpk i lsata :D

Może dac ktoś jeszcze inne propozycje?

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Tak mg36 to wyjątkowy syf, qbb da się jakoś grać, aktualnie polecam na bliski i średni:

-fn minimi para

-m249 saw

na daleki:

-l86

-m249 saw (uniwersalna :D )

qb też daje radę jako tako :D

m249 na bliski - predator, vipery, taktyczna, holo

m249 na średni/ dalszy - precka, vipery, taktyczna, m145

fn mini para to samo :D

L86 -precka,  taktyczna/ stabka, piranha, m145

qbb - precka, piranha/vipery, kolba precyzyjna i m145

Opublikowano

Tak jak up. Mam każdą broń na medyku i godne uwagi to: SAW, FN PARA, M240B, L86. Dodatki, bez jakich możesz zapomnieć o grze to: Piranha, Viper, Precyzyjna, Taktyczna. Jeżeli chcesz grać L86, QBB, to również M145.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Medyk: m240b z m145 i rpk z mechanicznym

Sniper: vss z red dotem, jng z pustynnym lub zwyklym celownikiem.

Mechanik: g53 lub mp5, w sumie bez roznicy. Jedyna roznica to g53 wiekszy odrzut i wiekszy dmg, a mp5 mniejszy odrzut i mniejszy dmg.

Slouly, btw, rozmawialismy raz na tsie jakiegos clanu i tak zniknales i nie ma kontaktu z Tb :P

Opublikowano

Tyś głupi jest... Może przed berfem tak było. Teraz z nemesis masz taki odrzut, że jakbyś dtał w szeregu to pozabijasz wszystkich obok, a wróg pozostanie nienaruszony. I po co zmniejszać dmg o 2 skoro dmg jest głównym atutem tej broni??

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tys głupi?? Z SAWką mimo mniejszego dmg można zdziałać o wiele więcej. A jak będę potrzebował samopowtarzalnej snajperki, to założę sobie L86 i mam kosę.

25hmxok.png

Opublikowano

Hah nic nie głupiś Qbb o wiele lepiej się zdziała niż z l86(który ssie na każdym kroku). I gdybym miał możliwość to dałbym nawet 2 Qbb do duble slota.W jedym Qbb miałbym do dalekich akcji czyli inna kolba,a na średnie i bliskie inna kolba i to by mi wystarczyło.

Opublikowano

Ahmed, nie masz racji, bo Tigerxy to osoba, ktora ma najwiecej killi z Qbb w tej grze i 1vs1 bys lizal glebe co chwile xD

Qbb ma potencjal, ale nie chce mi sie tym na nowo uczyc grac, ze zmienionym odrzutem. Co do sawki to nie trawie tej broni, ale na pewno jest jest bynajmniej slabsza od qbb podobnie jak iar ktorego po prostu tez nie lubie...

Opublikowano

@up Nie radzę :D

@EMHA A co Ci w sawce nie pasuje ? Nie rozumiem, przecież nie ma lepszej broni do cqc na medyku.... Może oprócz LSATA.

Rpk.

Opublikowano

Dokladnie, Rpk jest duzo lepsze. Najszybsza bron dla medyka. Nie pasuje mi ta bron po prostu. Nie przypadla mi do gustu . Ahmed, moge ja tez ? :D tyle, ze gra solo polega na graniu na sharqi i licza sie tickety. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...