Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Virtual Box - Błąd, przy starcie plików serwerowych.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jako, że jest to mój pierwszy post <chyba> to pragnąłbym powiedzieć, serdeczne Dzień dobry!

A teraz sendo sprawy, po co się rozpisywać bez sensu

http://zapodaj.net/a07d42e080c94.png.html

Jak widać na ss wyżej, jest mały problem z Virtual Boxem. Stało się tak bo o głupi ja, chciał sobie pozmieniać bony na serwerze, a tu nagle i niespodziewanie zarazem panowie z elektrowni zaczęli się bawić kabelkami i po prostu wyp**iło prąd. 

Zamieszczam jeszcze to:

Failed to open a session for the virtual machine ZCCMT2.

No error info.

Result Code: E_FAIL (0x80004005) Component: ProgressProxy Interface: IProgress {c20238e4-3221-4d3f-8891-81ce92d9f913}

Dziękuję i proszę o szybką i skuteczną pomoc.

To co siedzi u mnie w metalowej skrzyni pod biurkiem...

CPU: AMD FX6350 GPU: GTS450 MOBO: ASUS M5A97 R2.0 RAM: Tandetny GOODRAM (tylko przejściowo) PSU: TAGAN TG400-U33 COOLER: SPC HE924

Opublikowano

Wejdz w:

Mój komputer->Dysk C u Ciebie może być inaczej nazwany chodzi mi o tą partycję gdzie zainstalowałes System ->Użytkownicy->Użytkownik na jakim jesteś zalogowany u mnie Joint ->I usuń wszystko z folderów .VirtualBox i VirtualBox VMs

Jak to nie pomoże to przeinstaluj VirtualBoxa i uruchom ze zgodnością z Windows XP service Pack 3 i z prawami Adminstratora :>

Jeśli niemasz tych folderów co ja Ci napisałem napisz do mnie a pomoge :>

Opublikowano

Okej dzięki, zabieram się za robotę, dam edita, jak coś się ruszy. 

Edit:

Wszystko tak samo.

A co do folderów to posiadam tylko VirtualBox VMs.

Usunąłem, dalej to samo.

To co siedzi u mnie w metalowej skrzyni pod biurkiem...

CPU: AMD FX6350 GPU: GTS450 MOBO: ASUS M5A97 R2.0 RAM: Tandetny GOODRAM (tylko przejściowo) PSU: TAGAN TG400-U33 COOLER: SPC HE924

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...