Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technikum

Krupcio221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej idź na to co cie interesuje, no bo co z tego jeżeli pójdziesz może i na lepszą płatną prace. Jak nie będziesz miał w życiu żadnej przyjemności z jej wykonywania?

Opublikowano

Ja dodatkowo polecam Ci chodzić teraz na te dni otwarte w szkołach... osprzęt, nauczyciele - to od nich zależy co wyniesiesz ze tej szkoły....
Pamiętaj że wybierając technikum podejmujesz decyzje na 4 lata... u mnie już w pierwszym semestrze (1 kl.) chyba z 4 osoby zrezygnowały... (nie licząc tych co nie zdają)
Wybór nie jest łatwy, wydaje mi się, że lepiej gdy Ty podejmiesz decyzje aniżeli Twój rodzić czy opiekun...
Zwróć uwagę na to jakim jesteś człowiekiem.. cicha woda, rozrabiaka.... jakie masz umiejętności prezentacji siebie, rozmowy z ludźmi... to jest ważne
przy szukaniu pracy, jeżeli brakuje Ci tych cech radzę iść na jakiś kierunek na który jest duże zapotrzebowanie z wiadomych przyczyn...

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy to technika z Olsztyna?

Nie nie. Miasto Skawina ;)

Zrobie tak. Złoze papiery do Mechatroniki , Elektryk , Logistyka. 

Jak dostane się do mechatroniki to pójde na mechatronike.

Ja dodatkowo polecam Ci chodzić teraz na te dni otwarte w szkołach... osprzęt, nauczyciele - to od nich zależy co wyniesiesz ze tej szkoły....

Pamiętaj że wybierając technikum podejmujesz decyzje na 4 lata... u mnie już w pierwszym semestrze (1 kl.) chyba z 4 osoby zrezygnowały... (nie licząc tych co nie zdają)

Wybór nie jest łatwy, wydaje mi się, że lepiej gdy Ty podejmiesz decyzje aniżeli Twój rodzić czy opiekun...

Zwróć uwagę na to jakim jesteś człowiekiem.. cicha woda, rozrabiaka.... jakie masz umiejętności prezentacji siebie, rozmowy z ludźmi... to jest ważne

przy szukaniu pracy, jeżeli brakuje Ci tych cech radzę iść na jakiś kierunek na który jest duże zapotrzebowanie z wiadomych przyczyn...

Jestem typem osoby otwartej. Lecz bardzo " Cichy " , Spokojny.

Interesuje się motoryzacją, mechaniką lecz nie pójdę do zawodówki ;). Dlatego wybieram Mechatronike jako główny cel ;)  

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

Nie nie. Miasto Skawina ;)

Zrobie tak. Złoze papiery do Mechatroniki , Elektryk , Logistyka. 

Jak dostane się do mechatroniki to pójde na mechatronike.

Jestem typem osoby otwartej. Lecz bardzo " Cichy " , Spokojny.

Interesuje się motoryzacją, mechaniką lecz nie pójdę do zawodówki ;). Dlatego wybieram Mechatronike jako główny cel ;)

Ja chodze do tech w skaw jak cos chcesz wiedziec wal na pw.

I tak jak zlozysz papiery trafisz do 1 wybranej szkoły jest niż demograficzny :)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

logistyka weź :D rozwijający kierunek i nie patrz na to że nie ma pracy bo dużo osób poszło na ten kierunek. logistyka jest w każdej branży i firmy cały czas szukają logistyków,spedytorów. 

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...