Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot twitcha WTF?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po polsku pisać tez nie umie. Pizsz do supa. Jak nie umiesz po ang to do pl. My nic nie zrobimy.

Polski nie odpisuje juz na wgl zwrot twitcha 3 dni to raz :) czyli zrozumieja o co mniej wiecej chodzi? Bo pisałem to przez google tłumacza xD

Opublikowano

Boże, napisz do polskiego i czekaj, bo z tego to będą mieli taką bekę, że na pewno nie odpiszą.

Opublikowano

Boże, napisz do polskiego i czekaj, bo z tego to będą mieli taką bekę, że na pewno nie odpiszą.

Haha napisze do polskiego supportu i odpisza po 3 miechach i co im mam powiedziec ze angieslki support zwrocil mi twitcha ale zle? -.-

Opublikowano

A co Ty jesteś, rasista?

Polski support odpisuje bardzo szybko, przykład:

wrf814E.png

Dlatego też, powiedz mi, że będziesz czekał 3 miesiące jeszcze raz, to cię z chęcią wyśmieję.

To nie ich wina, że nie umiesz sprecyzować swojego pytania / problemu, a sądząc po twoim stylu pisania na pewno nie zrozumieli o co chodzi / nie przedstawiłeś istotnych informacji.

Jak już mówiłem, daruj sobie angielski, bo nawet ja się z tego śmiałem, a co dopiero oni.

Opublikowano

Po co kupowałeś stronę na runy? Dziwisz się, że masz 495 rp skoro wydałeś kasę na runy? Już nic nie zrobisz, ja pierdolę. A widzę, że osoby up nie potrafią czytać ze zrozumieniem. 

Kto tutaj nie potrafi jeszcze mi twitcha zbugowało już walić tą strone zamiast 790rp za twitcha dali mi 217 ślepy?

Opublikowano

Kto tutaj nie potrafi jeszcze mi twitcha zbugowało już walić tą strone zamiast 790rp za twitcha dali mi 217 ślepy?

Naucz się kurwa pisać bo nic nie idzie zrozumieć. 

Pisz kurwa do supportu. 

3431810405.png

Opublikowano

mam to samo wczoraj zwróciłem twitcha i nie dostałem ip napisałem do supportu ale jeszcze nie odpisali, na odpowiedz na inne moje zgłoszenie czekam już 5 dni omg

Opublikowano

mam to samo wczoraj zwróciłem twitcha i nie dostałem ip napisałem do supportu ale jeszcze nie odpisali, na odpowiedz na inne moje zgłoszenie czekam już 5 dni omg

Identycznie ja tylko ja czekam a inne zgłoszenie z 10 dni

Opublikowano

idź sie kurwa wysraj głupi małpiszonie i rp będą na koncie :)

Opublikowano

Haha napisze do polskiego supportu i odpisza po 3 miechach i co im mam powiedziec ze angieslki support zwrocil mi twitcha ale zle? -.-

Mi jakoś odpisali po 1 dniu i 5 godzinach.

Widać jesteś niecierpliwy i w dodatku masz zapewne zagrożenie z polskiego ,natomiast wracając do sprawy napisz do polskiego.

• Witaj, Przywoływaczu

Ze względu na ciągle zmieniającą się naturę League of Legends, pracujemy nad utrzymaniem równowagi w grze po każdej nowej aktualizacji. Praca ta to ogromna część naszej misji zapewnienia jak najlepszych wrażeń z gry, oraz tego, by gra na Fields of Justice była jak najbardziej fair dla wszystkich przywoływaczy.

Zdajemy sobie sprawę, że pełna zmiana danego bohatera może nie spodobać się graczom, którzy kupili go wcześniej. Dlatego też zrealizowałem dla Ciebie ten jednorazowy zwrot.

Zwrot punktów został zakończony i zostały one dodane do Twojego konta. Niemniej może nie być ich widać, dopóki nie przejdziesz do sklepu PVP.net i nie spróbujesz dokonać zakupu. Nie musisz faktycznie dokonywać transakcji, ponieważ liczba punktów powinna się zaktualizować przed jej zakończeniem.

Jeżeli byłeś online w trakcie gdy dokonywałem zmian na Twoim koncie, to zapewne zauważyłeś, że Twoje konto zostało zablokowane na 5 minut. Przerwa ta pozwala bazie danych na aktualizację.

Daj mi proszę znać jeżeli mogę Ci jeszcze jakoś pomóc. Aby uzyskać więcej informacji na temat naszej polityki zwrotów, zapoznaj się proszę z poniższym FAQ:

https://support.leagueoflegends.com/entries/22056173-faq-zwrotu-przedmiotow

"Surprise! I'm back."

Darkblessed 

Player Support Riot Games

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Po 1. to nie denerwuj się tak, jeżeli nie będziesz umiał napisać poprawnie po angielsku, to czemu nie napiszesz do polskiego? napisałeś do angielskiego i dostałeś tylko 217 rp bo nie wiesz co oni/oni nie wiedza co ty piszesz... nie zrozumieja ciebie to nie doczekasz sie nawet za rok u angielskiego, a u polskiego to dlugo nie bedzie, ja jak czekalem to max. 3 dni(ale to bylo max ile czekalem), ale srednio odpisuja mi po ~~8 godzinach... Poza tym wyczuwam tutaj trolla, ja na miejscu moderatora bym usunął ten temat i dał ostrzezenie osobie ktora go stworzyla, szuka rozwiazania swojego problemu, a klamie co tu zrobil, taka osoba nie ma prawa otrzymac pomocy, my probujemy mu pomoc, a on tu sobie z nami pogrywa, klamie ( nie wiem czemu ) 

O tych runach trochce strollowałem  xD
Opublikowano

Po 1. to nie denerwuj się tak, jeżeli nie będziesz umiał napisać poprawnie po angielsku, to czemu nie napiszesz do polskiego? napisałeś do angielskiego i dostałeś tylko 217 rp bo nie wiesz co oni/oni nie wiedza co ty piszesz... nie zrozumieja ciebie to nie doczekasz sie nawet za rok u angielskiego, a u polskiego to dlugo nie bedzie, ja jak czekalem to max. 3 dni(ale to bylo max ile czekalem), ale srednio odpisuja mi po ~~8 godzinach... Poza tym wyczuwam tutaj trolla, ja na miejscu moderatora bym usunął ten temat i dał ostrzezenie osobie ktora go stworzyla, szuka rozwiazania swojego problemu, a klamie co tu zrobil, taka osoba nie ma prawa otrzymac pomocy, my probujemy mu pomoc, a on tu sobie z nami pogrywa, klamie ( nie wiem czemu ) 

Myśl co chcesz to nie troll <3

Napisałem do polskiego zobaczymy za ile odp :)

Opublikowano

To nie troll? wyżej troche się przyznałeś do tego, że trollujesz, dokładnie to co zacytowałem w moim poprzednim poscie, jak chcesz pomocy to nie mozesz nam klamac, nie uwazasz ze to bez sensu? poza tym miej do nas troche szacunku, to my ci pomagamy i w kazdej chwili mozemy przestac (no, raczej jezeli by sie do was tak odzywal to byscie mu nie pomogli, chyba, ze ktos jest naprawde cierpliwy) 

Opublikowano

jebać autora tematu, nie potrafi pisać po polsku ani po angielsku + trolluje

+ Jebac dzieciaczka 13letniego, pizda cicho siedzi i sie msci na tych, ktorzy nic nie zrobili. Mozesz sobie warnowac, zalozenie nowego konta to kwestia paru sekund. Takze jebac cie zebys zginal smieciu :D

Opublikowano

To nie troll? wyżej troche się przyznałeś do tego, że trollujesz, dokładnie to co zacytowałem w moim poprzednim poscie, jak chcesz pomocy to nie mozesz nam klamac, nie uwazasz ze to bez sensu? poza tym miej do nas troche szacunku, to my ci pomagamy i w kazdej chwili mozemy przestac (no, raczej jezeli by sie do was tak odzywal to byscie mu nie pomogli, chyba, ze ktos jest naprawde cierpliwy) 

Polecam sie nauczyć czytać... napisałem że trolluje ze ktos mi kupil strone...

@close rozwiązane 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...