Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwrot twitcha WTF?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok to tak zwróciłem twitcha napisałem do angielskiego supportu bo polski nie odpsiuje mi od 2dni. I zwrocili mi twticha dzisiaj rano ale zamiast 790rp za ile go kupilem to dali mi 217rp za twitcha jak to rozwiązać? TO WIADOMOSC OD NICH

League of Legends is constantly evolving, and sometimes our older champions need to be reworked to better fit with the game as it is today. We realize that sometimes fully reworking a champion may upset players that purchased the item before the change took place. Because of this, I have completed a refund of the content associated with the rework for you.

The points have been added to your account, but they may not display properly until you go to the store and attempt to make a purchase. Note that you do not need to complete the purchase as the value should correct itself before you complete the transaction. If you happen to have been online while I was operating on your account, you may notice a short ~5 minute hold on your account. This is just to allow the database to re-sync and will be over shortly.

Please don’t hesitate to let me know if you have any other questions or concerns!

Opublikowano

Spróbuj coś kupić w sklepie (Kliknij 'Buy' ale nie akceptuj płatności) i zobacz ile masz, czasem się nie aktualizuje.

A jak nie jest to błąd wizualny to pisz jeszcze raz.

Opublikowano

The points have been added to your account, but they may not display properly until you go to the store and attempt to make a purchase. Note that you do not need to complete the purchase as the value should correct itself before you complete the transaction. 

Polecam czytanie ze zrozumieniem.

Chodzi o to że punkty nie muszą wyświetlać się prawidłowo dopóki nie wejdziesz do sklepu i nie SPRÓBUJESZ zrobić zakupu. Nie musisz KOŃCZYĆ zakupu ponieważ kwota punktów powinna wyświetlać się prawidłowo zanim wykonasz zakup.

@mam wyjebane na te warny ... dosłownie za nic. Wytłumaczyłem człowiekowi normalnie i warny. WIdzę administracja się nie opierdala warnuje tych którzy nie zasługują, a ci co powinni mają 0%.

blyat

Opublikowano

The points have been added to your account, but they may not display properly until you go to the store and attempt to make a purchase. Note that you do not need to complete the purchase as the value should correct itself before you complete the transaction. 

Chodzi o to że punkty nie muszą wyświetlać się prawidłowo dopóki nie wejdziesz do sklepu i nie SPRÓBUJESZ zrobić zakupu. Nie musisz KOŃCZYĆ zakupu ponieważ kwota punktów powinna wyświetlać się prawidłowo zanim wykonasz zakup.

@mam wyjebane na te warny ... dosłownie za nic. Wytłumaczyłem człowiekowi normalnie i warny. WIdzę administracja się nie opierdala warnuje tych którzy nie zasługują, a ci co powinni mają 0%.

Ja cie nie zgłosiłem.Czyli np mam wejść zaznaczyc twitcha w sklepie i anuluj i wyjsc z sklepu i sie zaktualizuje? 

Opublikowano

Tak, chyba, że to oni (riot support) coś dowalił, wtedy muszą pomóc ci ponownie.

Opublikowano

Zajebiscie wziolem np runge page wziolem kup za rp i mi kupilo i juz stracilem rp -.- Bo mialem 868 rp na koncie oni oddali mi twitcha i mialem 1020 coś rp i teraz kupilem i mam 495 a sie nie odbugowalo. Czy trzeba poczekac ileś?

Opublikowano

Co sie dziwisz jak połowa tutejszych moderatorów to dzieci specjalnej troski.

@TOP

Też tak miałem tylko z PŻ, wbiłem w sklep i samo się odbugowało, wejdź np na sorake, daj "kup" i przy potwierdzeniu Ci sie odbuguje.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Zajebiscie wziolem np runge page wziolem kup za rp i mi kupilo i juz stracilem rp -.- Bo mialem 868 rp na koncie oni oddali mi twitcha i mialem 1020 coś rp i teraz kupilem i mam 495 a sie nie odbugowalo. Czy trzeba poczekac ileś?

to już Twój błąd nic więcej nie zrobisz, miałeś wejść i anulować -.-

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Co sie dziwisz jak połowa tutejszych moderatorów to dzieci specjalnej troski.

@TOP

Też tak miałem tylko z PŻ, wbiłem w sklep i samo się odbugowało, wejdź np na sorake, daj "kup" i przy potwierdzeniu Ci sie odbuguje.

Juz kupiłem strone na runy rune i nic. A mam all postacie za 1350 450 itp co innego moge kupić?

Opublikowano

Ludzie nauczcie się w końcu czytać ze zrozumieniem :) KSSO po co chcesz kupić postać skoro nie musisz? Masz wejść do sklepu , kliknąć na kupno postaci i wyjść nie masz jej kupować tylko wejść w kupno .. naprawde jest tak cięzko umieć czytać? :O

Opublikowano

Ludzie nauczcie się w końcu czytać ze zrozumieniem :) KSSO po co chcesz kupić postać skoro nie musisz? Masz wejść do sklepu , kliknąć na kupno postaci i wyjść nie masz jej kupować tylko wejść w kupno .. naprawde jest tak cięzko umieć czytać? :O

Zrobilem i nic tak... naprawde jest tak ciężko umieć czytać?

Opublikowano

Riot Games, nie ponosi odpowiedzialności za twoje błędy... Czas nauczyć się angielskiego i tłumaczyć to co pisze support, a nie palić pod szkołą i dawać sobie w żyłę jak to robi większość gimbusów.

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Zrobilem i nic tak... naprawde jest tak ciężko umieć czytać?

To jak mam odbugować te rp? czy oni poprostu mi zle dali?

Opublikowano

To jak mam odbugować te rp? czy oni poprostu mi zle dali?

Dobra czaje, miałeś 1k rp kupiłeś coś za 590 ale dalej nie odbugowało... pisz do rito.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Dostałem warna, za chwilę się posram i powieszę ;___;

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Dobra czaje, miałeś 1k rp kupiłeś coś za 590 ale dalej nie odbugowało... pisz do rito.

Co mam napisać? 

Opublikowano

Napisałem : 2 Żeczy powiedz czy dobrze. O tych runach trochce strollowałem xD

• And please purchase for cancellation on my account page on runes because someone from your friends riot bought me, or has some bug so instead 217rp for Twitch check 790rp enough for how much I bought it and do not do not know where 217rp -. - And 590rp for not know what to buy my account page on runes and August it should belong to me because once I sent you the bugs from the game League of Legends :) and you them the ways of.

• I have a problem because when I went on my normal account was 868 rp but when now refund Twitch me that it did not give him a 790rp as much as I bought it only gave me 217 rp for him and now I have so much in 1658 and should preferably be after my calculation 868 + 790 only have 1085 which is for an error. That gave me 217rp for Twitch instead of 790-_- 

Opublikowano

• And please purchase for cancellation on my account page on runes because someone from your friends riot bought me, or has some bug so instead 217rp for Twitch check 790rp enough for how much I bought it and do not do not know where 217rp -. - And 590rp for not know what to buy my account page on runes and August it should belong to me because once I sent you the bugs from the game League of Legends :) and you them the ways of.

• I have a problem because when I went on my normal account was 868 rp but when now refund Twitch me that it did not give him a 790rp as much as I bought it only gave me 217 rp for him and now I have so much in 1658 and should preferably be after my calculation 868 + 790 only have 1085 which is for an error. That gave me 217rp for Twitch instead of 790-_- 

Może być, ale jak napiszesz też po polsku, to sprawa zostanie przyjęta przez polskiego supportowicza. ;)

8372383248.png
Opublikowano

<p>

Po polsku pisać tez nie umie. Pizsz do supa. Jak nie umiesz po ang to do pl. My nic nie zrobimy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...