Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hamachi problem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam taki problem. Jak chce uruchomic hamachi przez service.msc i klikam uruchom ( musze tak robic bo mi pisze blad z silnikiem ) to wyskakuje blad : '' System WIndows nie moze uruchomic uslugi LogMeIn Hamachi Tunneling Engine na Komputer lokalny.        Bład 2: Nie mozna odnalezc okreslonego pliku. ""   A gdy chce odinstalowac hamachi z panelu sterowania to mi wyskakuje cos takiego : ""The feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable. Click OK to try again, or enter an alternate path to a folder containing the installation package ""hamachi.msi"" in the box below "" I tam pod spodem jest do wybrania miejsce jakiegos pliku np : C:\ itd. A gdy klikam OK wyskakuje błąd : "" The file "C:\Users\***\***\***\" is not valid intallation package for the product LogMeIn Hamachi. Try to find the installation package "hamachi.msi" in a folder from which you can install LogMeIn Hamachi. ""   A gdy chce to wszystko anulowac pisze tak : "" Zrodlo instalacji tego produktu nie jest dostepne. Sprawdz czy zrodlo istnieje i czy masz do niego dostep. ""   

Sorry ze tak brzydko napisane . Jbc moge dac SS'y jakie mi bledy wyskakuja ;) Za pomoc daje 5 like i 5 w profilu

Dodam jeszcze, ze nigdzie nie moge znalesc folderu z Hamachi ...

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Nie chcialo mi sie robic ss'ow to zrobilem filmik :)

Tak jak pisałem wyżej.

Jak cię prosi o ten plik to musisz podać ścieżkę do pulpitu bo na pulpicie masz plik hamachi.msi

Najpierw odinstaluj starszą wersję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...