Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane bana?

Fry13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro nie dostałeś ŻADNEGO e-mail to nie masz się co bać. Gdyby twoje konto było weryfikowane/zgłoszone to byś dostał e-mail.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Skoro nie dostałeś ŻADNEGO e-mail to nie masz się co bać. Gdyby twoje konto było weryfikowane/zgłoszone to byś dostał e-mail.

Nie zgodze sie z tym. Pisałem już że mi wiadomość o BANie doszła po 3 miesiącach dopiero... i do kumpla tak samo więc ...

Opublikowano

eee tam za 3 miesiace to juz prawie nowa fifa :D pozatym raczej nie dostane . koles straszyl i nic nie zrobil. szczerze mowiac to sie nawet go nie przestraszylem

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Hehe, ale nie chodzi o to że po 3 miesiącach bana dostaniesz, ja dostałem Bana i wgl nie mogłem wejść do UT, ale nic na maila mi nie przyszło. Dopiero po 3 miesiącach EA do mnie napisało ;)

Aaaa i sie nawet nie przejmuj takimi co do Ciebie napiszą że Cie zraportują, bo do tego w 90% nie dojdzie :) Mi już chyba z 20 razy pisali i nic. ;) 5 miesiąc trainerowania czas zacząć :D hehe.. Ważne że hajs sie zgadza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...