Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane bana?

Fry13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema własnie skonczyłem mecz który ztrainerowałem i koleś którego ztrainerowałem dodał mnie do znajomych i mi napisał że własnie rozmawia z EA i że niedlugo dostane bana ! czy moge dostac za to bana ?

s-08-13-564289.png
Opublikowano

To mnie dodał do znajomych rusek któremu przeszkodziłem tzn. zablokowałem trainera. Raz mnie strainerował to 2 raz mnie znalazło z nim to ja na zw poszedłem po 30 minutach wracam wychodze z meczu za pare minut rusek dodaje do znajomych.

EDIT: Dostałeś e-mail od EA że twoje konto jest weryfikowane ze zgłoszenia?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

xD no trainerowałem  ,ale przecież EA podobno to wisi i powiewa na wietrze :/ lepiej by naprawili bugi w fifie a nie trainerowcow banuja. ja wydalem kase to ja decyduje co robie a oni nie maja prawa mnie banowac. by dali punkbustera to by niebylo takich problemów

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Ban murowany jeżeli ma dowody.EA teraz się stara.W fife 13 zarobiłem ok. 20 milionów i po kilku miesiacach dali mi bana .JAk sprzedałem conisy po 50% zniżcze to starczyło mi na PS3 i fife 14 ;p

Opublikowano

xD no trainerowałem  ,ale przecież EA podobno to wisi i powiewa na wietrze :/ lepiej by naprawili bugi w fifie a nie trainerowcow banuja. ja wydalem kase to ja decyduje co robie a oni nie maja prawa mnie banowac. by dali punkbustera to by niebylo takich problemów

jestes idiota czy jak? chuj kogo obchodzi czy wydales kase czy nie, oszukiwales i utrudniales rozgrywke innym, jezeli maja dowod to ban poleci prosto z mostu i dobrze.

Opublikowano

Mam rozkmine. Niby jesteśmy na forum cziterskim a ludzie tu piszą ze dobrze ze ktoś zgarnie bana za trainer.

s-08-13-564289.png
Opublikowano

Fry13, Dostałeś e-mail od EA że twoje konto jest weryfikowane czy coś takiego ogl. Dostałeś coś od EA na e-mail?

Opublikowano

Mroczeks, Tak wszystko się zgadza. Ale zauważ że bez dobrych SS, nie mają prawa Cię zbanować. Chyba że typek wysłał im filmik to już inna sprawa. Bo od "opowiadania" jakby banowali to wątpię żeby ktokolwiek grał bo pan x naopowiadał by jaki to pan y jest zły bo ma Benteke i strzelił mu 3 bramki.

Opublikowano

ja ciągle zgłaszam delikwentów korzystających z tych programów  ciekawe czy coś z tym zrobią :) chodź powiem że nie zawsze działa ten program jak powinien bo wiele razy mnie rozłączyło mimo to zaliczyło wynik z meczu korzystny dla mnie

Opublikowano

jest w dziale poradniki. btw 2 dzien a bana nie widac, raczej EA olało sprawe, albo ta konfitura tylko gadała a nic niezrobila

s-08-13-564289.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...