Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Akademia Nowoczesnego Patriotyzmu - co to jest, jak wziąc udział, jak mi pomóc :(

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

W 10 województwach w kraju organizowany jest program Akademii Nowoczesnego Patriotyzmu. W skrócie chodzi o to, że na warsztatach tworzycie symulację pracy sejmu, tworzycie realny budżet miasta itp.

W każdym razie, chodzi o to, że do szkół średnich przyjeżdżają ludzie, robią z wami projekt, a potem musicie żebrać o lajki na różnych stronach, żeby się załapać na finał. W moim liceum projektem zajmowała się druga klasa humana. My nie zapominamy, jeżeli nie oddasz głosu na nasz projekt, masz gwarancję, że osobiście napluję ci do każdego cheeseburgera jakiego zamówisz. 

WIEM ŻE I TAK NIKT TEGO NIE CZYTA.

Oficjalnie, zachęcam was do zainteresowania tematem dyrektorów waszych szkół, każda szkoła za sam udział dostaje darmowe bilety do kina, w dodatku nie macie lekcji przez 3 dni za minimum wysiłku, więc - warto, jak najbardziej. 

A tak już poza nawiasem, dziękując mi za przybliżenie wam zasad tego projektu, ODDAJCIE GŁOS NA MOJĄ SZKOŁĘ. Nie bądź obojętny, może twoje dziecko też pójdzie na humana?

http://www.anp.kj.org.pl/konkurs/tekst/143/

///weźcie nie traktujcie tego jako reflink, ja w zasadzie mam z tego gówno, chodzi ogólnie o rozszerzenie idei pomysłu. Jest on sponsorowany przez PKO, nie dostaję za to punktów do LoLa, lajków na MPC czy pinionżków, poprostu proszę o pomoc :)

Opublikowano

Gdyby nie głosowanie przez facebooka - dałbym Twojej szkole głos.

Zachęcam wszystkich do głosowania, tylko 2000 głosów do bycia top 1, z MPC da się zrobić.

Ci frajerzy z Frycza dostali taką szanse, a moje lic "top 1" nie zaangażowało się w to, nieźle.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Tak naprawdę nasza praca jest chujowa, nikt z Was jej nie czytał nawet i się nie dziwie :D. Ale pomagajcie, mówcie w szkole o tym projekcie i sami się zgłaszajcie.

Opublikowano

zagłosowałem

facebook%20tlo%20Polska%20glosem-kopia%2

Pomniki powinno się stawiać bohaterom którzy oddali życie za wiarę, bliźniego czy ojczyznę, a nie homotęczę dla pedałów.

Opublikowano

A czyżby takie namawianie do głosowania nie oznacza dyskwalifikację? Osobiście nie zagłosuję, bo nie chcę zaśmiecać swojego FB.

Opublikowano

Już chciałem oddać głos i tu nagle głosowanie przez Facebook'a. No sory, ale nie zamierzam zaśmiecać sobie Facebooka tak jak inni.

PS Odświeżaj codziennie temat, to może uda wam się wygrać.

AnayerTeam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Łehehe :D. Dostaliśmy się do półfinałów i jedziemy do Krakowa we wtorek :v. Dzięki wam za pomoc, bo gdyby nie mpc nie mielibyśmy wysokiego miejsca na internetach :D.

ps. jak ktoś chce zobaczyć filmik jak wyglądam jak homo-pedalo-strzelec to niech sobie poszuka u mnie na fejsie, sam z własnej woli nie dam :D.

Dzięki wszystkim za głosy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...