Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Help (Skille na P, Zbieranie Yang i VPN status error hamachi)

djgeorge123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam jezeli postac np ninja osiagnie 5lvl to moze w miescie nauczyc sie skilli dla ninjy ale ja chce ze odrazu jak idzie po skille dana postac to ma je dostac na P.

2.A drugi problem to ze jezeli ktos zrobi nowa postaci wejdzie na tej postaci to ma miec taki BUFF ze zbiera sie automatycznie yang co spada z mobow. :)

3. Mam kolege ktory chcialby zagrac ze mna na priwie co stworzylem to ja odpowiedzialem spk wejdz na hamachi i dolacz do sieci to on dolaczyl i dalem mu strone do serwera i nie mogl sie jakby z nia polaczyc to zapytalem sie go czy na pewno jest w mojej sieci Hamachi to on powiedzial tak ale tez powiedzial ze kolo mojego IP jest taki zolty trojkat z wykrzyknikiem. A moje hamachi dla niego nic nie ma. Nie wiem ja mam problem czy on ? i sprawdzalismy czy w Adapters ma hamachi to on nie ma a ja mam wiec szukamy jak on moze go zainstalowac.. robil restart robil reinstall dodal do firewal czy cos tam i nic moze wy cos wiecie ?

Ps nie wiem czy dobry temat bo juz kur 2 razy ostrzezenie dostalem nie wiem czemu bo napisalem w dziale TWORZENIE SERWEROW a o to jest moj problem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...