Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc skille na P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Witam jezeli postac np ninja osiagnie 5lvl to moze w miescie nauczyc sie skilli dla ninjy ale ja chce ze odrazu jak idzie po skille dana postac to ma je dostac na P.

2.A drugi problem to ze jezeli ktos zrobi nowa postaci wejdzie na tej postaci to ma miec taki BUFF ze zbiera sie automatycznie yang co spada z mobow. :)

3. Mam kolege ktory chcialby zagrac ze mna na priwie co stworzylem to ja odpowiedzialem spk wejdz na hamachi i dolacz do sieci to on dolaczyl ale potem ja mu podalem strone do rejestracji ktora jest na ip z hamachi z koncowka 100(nie wiem czy ma byc 100 ale mi dziala ze 100) to on nie mogl sie jakby polaczyc do strony podalem mu z koncowka 100 i bez to nic nie zadzialalo moze cos w ftp trzeba ?

I jeszcze zauwazyl trojkat z wykrzyknikiem kolo mojego IP co to on ma problem czy ja ? i on nie ma zainstalowanego adaptera hamachi ale ja mam szukalismy dlugo jak on moze go zainstalowac ale nic robil restart, reinstall wszystko moze cos wy wiecie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...