Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Restynid.pl~Intro

Pheter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm. Może jeszcze powiesz mi że questy kradzione mam? Moje questy są kilka poziomów wyżej nad wami zerze, taka prawda.

A w spoilerze prawda o mnie po wpisaniu w yt. :/

ugZP9BZ.png

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm. Może jeszcze powiesz mi że questy kradzione mam? Moje questy są kilka poziomów wyżej nad wami zerze, taka prawda.

A w spoilerze prawda o mnie po wpisaniu w yt. :/

ugZP9BZ.png

Jakie wami ? Nie mam nic wspolnego z tym serwerem. Tepie po prostu szmaty jedna z nich jestes ty ;]

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Jakie wami ? Nie mam nic wspolnego z tym serwerem. Tepie po prostu szmaty jedna z nich jestes ty ;]

Nawet mi szkoda odpowiadać na takie marne zaczepki, bo kiepski jesteś strasznie.

Opublikowano

Nawet mi szkoda odpowiadać na takie marne zaczepki, bo kiepski jesteś strasznie.

To dobrze przynajmniej już masz dość. Zaczynaj dalej bez powodu to znow sie odezwe.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

To kto to jest Michasiu? Jak widzę kogoś kradnącego grafiki z balmory (przypominam strone aline) i taką chujową grafikę jak na sygnaturach u autora tematu to od razu zapala się lampka szejla.

Bardzo cię przepraszam, że grafika ci nie przypadła do gustu. Nie wiem o kim mowa w twoim zdaniu lecz wiedz, że po raz pierwszy robie serwer.W razie braku wiary PW ;]

Mimo to dziękuję za opinię.

A tu nowa gra, znajdź różnicę (nowa mapa na Restynid).

Bez_tytu_2u.jpg

Wybacz jeżeli zostałeś urażony przez wstawkę tego ss. Tak prawda nie mamy tego na serwerze , nawet byśmy nie chcieli :) Dodaliśmy to tylko by sprawdzić jedną rzecz :) Od Pewnego usera oraz jego wypowiedź. Tylko to miało na celu , nie pochwaleniem się czymś czego nie mamy :) Jeszcze raz przepraszam być może naruszyłem twoje doświadczenie, wiem , że jesteś mapperem i to naprawde dobrym i wypowiedź twoja na temat map jest nie zbędna. Przepraszam :)

ale w chuja walą xD

Nigdzie nie walimy :) O ss wyżej wymieniłem jak sytuacja wygląda :]

Plotki, ploteczki. Cały ty "wypytywanie, kto na jakim koncie siedzi, kto to może być" (nie nie ja!)

Modle się od "pół roku?", żebyś z krzywym mi nie wypominał że ja to Sheila aka. Flourine  xD Teraz się wjebałem do tego tematu, bo tak mi pasuje. (teraz akurat mi tego nie wypominasz, więc props w chuuuj)

W sumie to wyjebane w to czyj to serwer, ważne ile graczy tam będzie, i jak szybko zostanie odcięty dostęp do sieci  :ninja: A chujowy to on jest, w tym się z Tobą zgodzię (pewnie jedyna rzecz od jakiegoś czasu)

Elo, nawet mi nie odpisuj, takie sprostowanie do tego co krzywy (i pewnie ty) dojebaliście jakiś czas temu na pw. 

Elo, nie polecam serwera, kurvy kradną co popadnie. FuBu i Santriel [*] się już Wami interesują  :D

Jo.

Co do forum nie miałem na dnim opieki przez kilka dni, skin został natychmiast zmieniony po tym co przeczytałem.Przepraszam serdecznie jeżeli skin z Balmory was poruszył. Nie wiem skąd admin forum go miał :) Lecz został zmieniony ;] Przepraszam .

Nie wiem zapewne jakiś random.

Grafika - owszem jest bardzo chujowa, jednak mam 100% pewności, że nie jest to Sheila.

Przepraszam oraz dziękuję za wypowiedź co do grafiki , postaramy się polepszyć grafike :] Co do tego o kim mówisz wypowiedziałem się wyżej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak ten koleś z restynid to gnojek chciał tez nas w  huja zrobic intereowało go tylko dodpaj  zrobił nertie to nie pasuje potem nexanity to tez gnojek jego teraz ten serwer w huja leciał bo zamiast robić serwer to gnuj grał w lola  a zamiast robic to w ciula grał

to norek i jego głupi kokledzy tam są nie polecam tego serwera wszystko ma zką ściągane gotowce tylko

tak ten koleś z restynid to gnojek chciał tez nas w  huja zrobic intereowało go tylko dodpaj  zrobił nertie to nie pasuje potem nexanity to tez gnojek jego teraz ten serwer w huja leciał bo zamiast robić serwer to gnuj grał w lola  a zamiast robic to w ciula grał

to norek i jego głupi kokledzy tam są nie polecam tego serwera wszystko ma zką ściągane gotowce tylko

jeszcze jedno znowu może zmienił nik na forum bo na nerti musiał wzość konto kolegi żeby się nie kapli ze to głupi gówniarz co ściąga gotowce

jeszcze jedno znowu może zmienił nik na forum bo na nerti musiał wzość konto kolegi żeby się nie kapli ze to głupi gówniarz co ściąga gotowce

na nerti  mał nik   dani373   a teraz może znowu zmieni bo go miał otworzyć ale mu nie pasowało bo kasy by nie udało się ukraść i wyluzował taki on technik i taki serwer robi to bedzie serwer pod isa

Opublikowano

na nerti  mał nik   dani373   a teraz może znowu zmieni bo go miał otworzyć ale mu nie pasowało bo kasy by nie udało się ukraść i wyluzował taki on technik i taki serwer robi to bedzie serwer pod isa

:D o czym ty piszesz wgl ;p? Przecież ja 1 raz robie serwer ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...