Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Restynid.pl~Intro

Pheter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zajebiaszcze intro ;) Fajna muzyka xD

Dobra rzecz.

<3CR7 <3 

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tu nowa gra, znajdź różnicę (nowa mapa na Restynid).

Bez_tytu_2u.jpg

Hahah byłem 100% pewny, że to nie jest ss z metina :) A Ty potwierdziłeś moją tezę :>

^^

Opublikowano

Ale nikt z tych śmieci do tej pory nie raczył napisać ani słowa w tym temacie, tylko dalej smarkają się w innych tematach.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Nie macie swoich pomysłów?

Intro oczywiście ukradzione od Grench & Zodi na YouTube.com to po 1-wsze.

Po 2-gie 

Patrząc na waszego clienta z jakiegoś tam GamePlaya macie połowe klienta kradzione od Nexanity i podejrzewam że nawet na to zgody nie było.

Po 3-cie

Wasze forum ma skin z FaceMetin więc podejrzewam że również jest kradziony, bo zgody na jego używanie na pewno nie ma.

Po 1 intro jest kradzione z league of legends... 

Opublikowano

ale wy jesteście gupii to nie Restynid ukradł z tej gry tylko ta gra od nich pff.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Ale nikt z tych śmieci do tej pory nie raczył napisać ani słowa w tym temacie, tylko dalej smarkają się w innych tematach.

Poszli spać jutro przecież ważny egzamin <beka>

Po 1 intro jest kradzione z league of legends...

Miałem napisać, że intro w miarę spoko ale jeżeli kradzione (z resztą jak wszystko) to nieźle mają w głowach administratorzy tego "serwera".

^^

Opublikowano

UWAGA! UWAGA!
Zajmę głos w sprawie intra:)
Intro nie jest "kradzione" od innych youtuberów, tak jak niektórzy mówią (gówno się znacie ;) )
+ dla tych co znają się i napisali (uświadamiając innych głąbów) skąd te intro jest.
A co do tej "kradzieży", poszczególne elementy (tło) jest udostępnione na parunastu stronach związanych z tworzeniem filmów (mówiąc dla tych bardziej niekumatych nie jest kradzione)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Beka jest z was bo musicie ponabijac posty i po hejtowac bo jakby inaczej.

Co do intra to zajebiste. Jeżeli ktoś twierdzi że kradzione czy nielegalne to niech wsadzi sobie w mózg wiadomość że te prywatne serwery są nielegalne. Intro kradzione no Ja pier*ole Hahaha. Zrobił jak najlepiej mógł i ch*j wam do tego. Każdy kradnie jak po padnie i co w rączki wpadnie.

Co do forum.

Nie znasz się na tym czy to nulled to sie nie wypowiadaj. Zgłoś do ips i cie dziecko wysmieją.

I styl ukradli tak samo jak fubu ukradł 30 tyś Małyszowi. I w tej bajce były smoki ^^

Może mają układy z Fubu no i ch*j wam do tego.

Nawet jak mają coś z Nexanity to pliki były na mpc opublikowane i każdy może korzystać.

Tematem tematu jest intro a tu każdy wyleciał poza ten temat. Ale w końcu wolność słowa i można hejtowac : / .

Opublikowano

Co do intra to zajebiste. Jeżeli ktoś twierdzi że kradzione czy nielegalne to niech wsadzi sobie w mózg wiadomość że te prywatne serwery są nielegalne. Intro kradzione no Ja pier*ole Hahaha. Zrobił jak najlepiej mógł i ch*j wam do tego. Każdy kradnie jak po padnie i co w rączki wpadnie.

Co do forum.

Nie znasz się na tym czy to nulled to sie nie wypowiadaj. Zgłoś do ips i cie dziecko wysmieją.

I styl ukradli tak samo jak fubu ukradł 30 tyś Małyszowi. I w tej bajce były smoki ^^

Nawet jak mają coś z Nexanity to pliki były na mpc opublikowane i każdy może korzystać.

Tematem tematu jest intro a tu każdy wyleciał poza ten temat. Ale w końcu wolność słowa i można hejtowac : / .

No, administrator tego serwera hejtuje inne serwery oraz wrzuca screeny, które nie są z serwera tylko z innych gier to jakby tego nie hejtować?

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Dobra madrzycie tak dupy na mpc a wasze serwery padaja na strzala poczekajmy az Taurios/Andoria/Astreya doczeka sie startu zobaczymy co wtedy sie STANIE ;P ? Lizta dupy dalej

A tu nowa gra, znajdź różnicę (nowa mapa na Restynid).

Bez_tytu_2u.jpg

Ty tam zamknij dupe :D Resthea polegla ;[ 

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Co do forum.

Pisałem z Fubu wczoraj i nie mają żadnych układów, po prostu ukradli skin balmorze.

Opublikowano

Dobra madrzycie tak dupy na mpc a wasze serwery padaja na strzala poczekajmy az Taurios/Andoria/Astreya doczeka sie startu zobaczymy co wtedy sie STANIE ;P ? Lizta dupy dalej

Ty tam zamknij dupe :D Resthea polegla ;[ 

Ty też poległeś pisząc tego posta, tak więc zamknij ryj.

Opublikowano

To kto to jest Michasiu? Jak widzę kogoś kradnącego grafiki z balmory (przypominam strone aline) i taką chujową grafikę jak na sygnaturach u autora tematu to od razu zapala się lampka szejla.

Mylisz się ;] 1 raz robie serwer.

Opublikowano

Pisałem z Fubu wczoraj i nie mają żadnych układów, po prostu ukradli skin balmorze.

Śmiec sie odzewal ty jedynie mozesz fubunowi pale wylizac ;]

Opublikowano

Śmiec sie odzewal ty jedynie mozesz fubunowi pale wylizac ;]

Kazdar nie pogrążaj się już, bo jedynym śmieciem jesteś tutaj Ty.

Opublikowano

Kazdar nie pogrążaj się już, bo jedynym śmieciem jesteś tutaj Ty.

Dobra nie wiem kim jestes ale chuj ci w dupe nie pisz do mnie bo twoje slowa gowno do mnie trafiaja bez wartosciowy idioto.

Opublikowano

Dobra nie wiem kim jestes ale chuj ci w dupe nie pisz do mnie bo twoje slowa gowno do mnie trafiaja bez wartosciowy idioto.

A teraz wyobraź sobie, że usuwamy z Twojego zdania wszystko co mówisz o sobie.

Dlaczego mi jeszcze nie odpowiedziałeś..? Ehh... W sumie Twój poziom mówi sam za siebie.

@Down

Nie powinieneś tak mówić do osoby, która jest społecznie o kilka poziomów wyżej od Ciebie.

Opublikowano

A teraz wyobraź sobie, że usuwamy z Twojego zdania wszystko co mówisz o sobie.

Dlaczego mi jeszcze nie odpowiedziałeś..? Ehh... W sumie Twój poziom mówi sam za siebie.

No dobra spie*dalaj 

Opublikowano

Jaki ty marny jesteś to się w głowie nie mieści. Coś niekradzionego na tym serwerze macie?

A ty nie masz ;p? Questerze z dupy? Wpiszcie sobie na yt Endymion odkryjecie prawde :D :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...