Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arestiamt2 [4Fun]

magdziarzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bullshit :) Mam dowody na to, że admini sellają kd elitarne/ulepki, dzięki którym można ulepszyć te kd'ki do +4 i Wbić 2 równocześnie ( Tych od handlarki nie da się wbi 2-ch :) )

http://speedy.sh/MwfrA/aaaaa.png   Dowód nr1. http://speedy.sh/EWmB9/dasdasdas.png Dowód nr2 :) Pomijając ten fakt, na serwerze jest masa bugów, brak balansu pomiędzy klasami postaci ( pojedynki nie są równe ) Administracja zaciekle broni tych, którzy mają 2x kd w broni ( elitarne ) Wiem też, że parę osób na serwerze ma w ekwipunku zawyżone bonusy, które nie zostały usunięte po zmianie bonusów w tabeli przez Dragona, tj. Ten ekwipunek, który był robiony na początkach serwera miał np bonusy 6/7 statystyki po 12/15 a teraz są po 10 i ten ekwipunek nie był usunięty/bony nie zostały w nim zmienione ! Niestety zapomniałem zrobić przy tym ss'ów, przez co nie mam na to dowodów.. Także jest jeszcze jedna sprawa 2 gracze na serwerze są faworyzowani tj. GiveUp i Evil Mają zbrojki z zawyżonymi wartościami ( czyt. navi ) Za każdym razem, gdy mają pvp z kimś innym wchodzą na konia pod pretekstem odbugowania nno, mimo iż nigdy im nie pada i w tym momencie zmieniają zbroje :) Pozdrawiam serdecznie, życzę powodzenia z dalszym prowadzeniem serwera. Pozdrawiam UrokBma.

omg DOWODY SĄ NIE WBIJAM  kto by kupił takie co na hamachi ? :O zawyżone bonusy w zbrojach wstydzić się!

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Bullshit :) Mam dowody na to, że admini sellają kd elitarne/ulepki, dzięki którym można ulepszyć te kd'ki do +4 i Wbić 2 równocześnie ( Tych od handlarki nie da się wbi 2-ch :) )

http://speedy.sh/MwfrA/aaaaa.png

Dowód nr1. 

http://speedy.sh/EWmB9/dasdasdas.png

Dowód nr2 :) Pomijając ten fakt, na serwerze jest masa bugów, brak balansu pomiędzy klasami postaci ( pojedynki nie są równe ) Administracja zaciekle broni tych, którzy mają 2x kd w broni ( elitarne ) Wiem też, że parę osób na serwerze ma w ekwipunku zawyżone bonusy, które nie zostały usunięte po zmianie bonusów w tabeli przez Dragona, tj. Ten ekwipunek, który był robiony na początkach serwera miał np bonusy 6/7 statystyki po 12/15 a teraz są po 10 i ten ekwipunek nie był usunięty/bony nie zostały w nim zmienione ! Niestety zapomniałem zrobić przy tym ss'ów, przez co nie mam na to dowodów.. Także jest jeszcze jedna sprawa 2 gracze na serwerze są faworyzowani tj. GiveUp i Evil Mają zbrojki z zawyżonymi wartościami ( czyt. navi ) Za każdym razem, gdy mają pvp z kimś innym wchodzą na konia pod pretekstem odbugowania nno, mimo iż nigdy im nie pada i w tym momencie zmieniają zbroje :) Pozdrawiam serdecznie, życzę powodzenia z dalszym prowadzeniem serwera. Pozdrawiam UrokBma.

Gościu po 1: Nie daje eq navi nie jestem jebniety nikt niema eq navi .

po 2: dodam w 6/7 15 int sil wit  int.

po 3:klase wyrownam dzisiaj.

po 4:kd elitarne da sie zrobić tak wiec do broni mozna wlozyc np: kd uma+5 i kd lud +0/1/2/3/4. +5 sie nieda wlozyc razem

Tak wiec sie ogarnij.

ps: w drugim linku nie pokazales rozmowy do konca ;)

Opublikowano

http://speedy.sh/MwfrA/aaaaa.png

Dowód nr1. 

http://speedy.sh/EWmB9/dasdasdas.png

Dowód nr2 :) Pomijając ten fakt, na serwerze jest masa bugów, brak balansu pomiędzy klasami postaci ( pojedynki nie są równe ) Administracja zaciekle broni tych, którzy mają 2x kd w broni ( elitarne ) Wiem też, że parę osób na serwerze ma w ekwipunku zawyżone bonusy, które nie zostały usunięte po zmianie bonusów w tabeli przez Dragona, tj. Ten ekwipunek, który był robiony na początkach serwera miał np bonusy 6/7 statystyki po 12/15 a teraz są po 10 i ten ekwipunek nie był usunięty/bony nie zostały w nim zmienione ! Niestety zapomniałem zrobić przy tym ss'ów, przez co nie mam na to dowodów.. Także jest jeszcze jedna sprawa 2 gracze na serwerze są faworyzowani tj. GiveUp i Evil Mają zbrojki z zawyżonymi wartościami ( czyt. navi ) Za każdym razem, gdy mają pvp z kimś innym wchodzą na konia pod pretekstem odbugowania nno, mimo iż nigdy im nie pada i w tym momencie zmieniają zbroje :) Pozdrawiam serdecznie, życzę powodzenia z dalszym prowadzeniem serwera. Pozdrawiam UrokBma.

bo zapomnialem ze np masz kd um +5 to kd +0 mozesz wydropic z metka i od +0 do +4 mozna wsadzic

[22:56:18] >>    lub odwrotnie;d

[23:01:33] <<    Teraz tylko głupa palił ;) I tyle w temacie, gdybym mu nie napisał o tym to by nie wiedział ;x to po 1. Po 2-gie Nie, nie mam podwójnych kd, chcesz to sprawdź ;)

[23:02:24] >>    nie mowie

[23:02:25] >>    o tobie

[23:02:28] >>    o evil

[23:02:28] >>     xD

[23:02:32] >>    ze evil ma

[23:02:33] >>    kd

[23:02:35] >>     xD

[23:02:39] >>    ale to legalne

[23:02:44] >>    jak mu droplo i se ulepszyl

[23:02:57] <<    Tak, z tym że to jest wielki żart

[23:03:08] <<    Musiał dostać instrukcje od Ciebie/Dragona ;)

[23:03:13] <<    Bo one akurat nie dropią ;)

Rozmowa z [TGM]LubieKoke . Wcześniej przykrywali Evila i GiveUp, a teraz piszą, że to jest legalne. Pozdrówka ;D

@ Edit,

W 2-gim linku rozmowa jest pokazana do końca :)

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

Hmm, wielki błąd kolega sie pomylił te doładowania miał zamienić na kase na VPS . Po prostu kd bylo sprzedawane w formie IS zręszta pisze to na stronie ! ;)

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Serwer niby online 24/7 a chcialem pograc o 2 i nie bylo admina tak wiec z nudow edytowalem wam klienta jak chcesz go to napisz do mnie na hamachi Arestia-4

i wlacz wkoncu tego serwa...

8999514546913221016689.png

Opublikowano

czyli jednym słowem nie oplaca się tu grać jak tu takie cyrki?

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Według mnie też warto.

Powinniście, zamknąć serwer na 2/3 dni lub ile tam chcecie i naprawic WSZYSTKIE BUGI, problemy, zbroje, bronie itp.

I przede wszystkim zrobić ŁADNIEJSZĄ PREZENTACJĘ ! Napewno dużo więcej osób będzie grało :-)

Opublikowano

tak jak up powiedział ;)

Podoba mi się serwer i może potem zagram.

~~Ashyria.pl~~ [R.I.P] pamiętamy :P

żegnam;>.

Opublikowano

Witam Was.

Były mowy o tych o tych niby (EQ navi) zbalansowane postacie, kd lud niby sprzedawałem itp itd.

Wiec postanowilem przenieś serwer na inne pliki. na jakieś inne odrazu dogram do nich pety kostiumy (dodatki).

Proszę się wypowiadac.

Opublikowano

http://speedy.sh/MwfrA/aaaaa.png   Dowód nr1. http://speedy.sh/EWmB9/dasdasdas.png Dowód nr2 :) Pomijając ten fakt, na serwerze jest masa bugów, brak balansu pomiędzy klasami postaci ( pojedynki nie są równe ) Administracja zaciekle broni tych, którzy mają 2x kd w broni ( elitarne ) Wiem też, że parę osób na serwerze ma w ekwipunku zawyżone bonusy, które nie zostały usunięte po zmianie bonusów w tabeli przez Dragona, tj. Ten ekwipunek, który był robiony na początkach serwera miał np bonusy 6/7 statystyki po 12/15 a teraz są po 10 i ten ekwipunek nie był usunięty/bony nie zostały w nim zmienione ! Niestety zapomniałem zrobić przy tym ss'ów, przez co nie mam na to dowodów.. Także jest jeszcze jedna sprawa 2 gracze na serwerze są faworyzowani tj. GiveUp i Evil Mają zbrojki z zawyżonymi wartościami ( czyt. navi ) Za każdym razem, gdy mają pvp z kimś innym wchodzą na konia pod pretekstem odbugowania nno, mimo iż nigdy im nie pada i w tym momencie zmieniają zbroje :) Pozdrawiam serdecznie, życzę powodzenia z dalszym prowadzeniem serwera. Pozdrawiam UrokBma.

Ten temat z navi i tym "niby kd" już się ciągnie długo i tylko dlatego ze zabiłem kilka osób , dwóch graczy cały czas mi pisało żebym im pokazał eq, pokazałem a oni dalej swoje ze niby mam jakieś inne eq czy coś... 

i po 2 nigdy nie zrobiłem tak ze wsiadałem na konia w pvp, tylko jeden raz ale to bil mnie ktoś na wolnym i mnie zbugowal wiec nie mów takich rzeczy. Pozdrawiam Evil ;)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

polecam ci pliki terenzo tam masz juz dodane kostiiumy i fryzury tylko bronie zbroje itp musisz sam dodac

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...