Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arestiamt2 [4Fun]

magdziarzek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie to fajny serwer ;)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Mało eq ale może zagram ;]

minionek_5956.png

Opublikowano

Pobrałem laucher wgrywałem do 5 różnych klientów (m. in. Rykox v2, Derin) i po wybraniu postaci wywala do menu.

Więcej osób by grało jakby laucher działał poprawnie.

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Ja to bym jeszcze zmienił postawę admina, który niestety ma bardzo wysokie mniemanie o sobie, co dodatkowo stanowi swoisty "zgrzyt" w miłej rozgrywce.

Tak poza tym to to co @up: nic ciekawego nie ma.

57941428314396613531.png

Morlinka aka Lyshantus

esent.png

Opublikowano

Administrator serwera sprzedaje elitarne KD za doładowania ( Przynajmniej próbuje, bo wątpię aby znalazły się osoby, które chciałyby takowe KD nabyć na marnym serwerze hamachi :O  )

Opublikowano

Administrator serwera sprzedaje elitarne KD za doładowania ( Przynajmniej próbuje, bo wątpię aby znalazły się osoby, które chciałyby takowe KD nabyć na marnym serwerze hamachi :O  )

Nie sellam kd to byla ściema

Opublikowano

Nie sellam kd to byla ściema

Bullshit :) Mam dowody na to, że admini sellają kd elitarne/ulepki, dzięki którym można ulepszyć te kd'ki do +4 i Wbić 2 równocześnie ( Tych od handlarki nie da się wbi 2-ch :) )

http://speedy.sh/MwfrA/aaaaa.png   Dowód nr1. http://speedy.sh/EWmB9/dasdasdas.png Dowód nr2 :) Pomijając ten fakt, na serwerze jest masa bugów, brak balansu pomiędzy klasami postaci ( pojedynki nie są równe ) Administracja zaciekle broni tych, którzy mają 2x kd w broni ( elitarne ) Wiem też, że parę osób na serwerze ma w ekwipunku zawyżone bonusy, które nie zostały usunięte po zmianie bonusów w tabeli przez Dragona, tj. Ten ekwipunek, który był robiony na początkach serwera miał np bonusy 6/7 statystyki po 12/15 a teraz są po 10 i ten ekwipunek nie był usunięty/bony nie zostały w nim zmienione ! Niestety zapomniałem zrobić przy tym ss'ów, przez co nie mam na to dowodów.. Także jest jeszcze jedna sprawa 2 gracze na serwerze są faworyzowani tj. GiveUp i Evil Mają zbrojki z zawyżonymi wartościami ( czyt. navi ) Za każdym razem, gdy mają pvp z kimś innym wchodzą na konia pod pretekstem odbugowania nno, mimo iż nigdy im nie pada i w tym momencie zmieniają zbroje :) Pozdrawiam serdecznie, życzę powodzenia z dalszym prowadzeniem serwera. Pozdrawiam UrokBma.

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...