Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. 2

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co mam myśleć ;d Ostatni odcinek sezonu zakończył się nie wyjaśniając nic.Ten ending hmm niby piszą że to koniec i może wyjdzie ova więc mam to rozumieć że next sezonu już nie będzie ? o.O

IDcncno.png

Opublikowano

Nie wiem co mam myśleć ;d Ostatni odcinek sezonu zakończył się nie wyjaśniając nic.Ten ending hmm niby piszą że to koniec i może wyjdzie ova więc mam to rozumieć że next sezonu już nie będzie ? o.O

Nie wydaje mi się. Seria jest tak popularna i tak na niej trzepią kasę, że trzeci sezon jest niemal pewny. Zwłaszcza że drugi nie skończył się na fillerach (jak się domyślam). Tyle że nie ma wystarczająco materiału źródłowego na razie, więc pewnie tak z 3-4 lata poczekamy.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Opisać jednym słowem ? Rozczarowanie. Ewentualnie, porażka. W większej ilości słów ? Błagam nie róbcie 3 sezonu. Ode mnie Oregairu. Zoku dostało ocene 3/10, tylko dlatego, że jakoś wydarzenia miały coś ze sobą wspólnego (nie tak jak w TG2). Lecz też nie było zbyt ciekawie. Jednak co trzeba przyznać, kreska cieszy oczy. Ale co z tego, jak cała reszta leży i prosi o dobicie ? 

gfgdf

Opublikowano

Opisać jednym słowem ? Rozczarowanie. Ewentualnie, porażka. W większej ilości słów ? Błagam nie róbcie 3 sezonu. Ode mnie Oregairu. Zoku dostało ocene 3/10, tylko dlatego, że jakoś wydarzenia miały coś ze sobą wspólnego (nie tak jak w TG2). Lecz też nie było zbyt ciekawie. Jednak co trzeba przyznać, kreska cieszy oczy. Ale co z tego, jak cała reszta leży i prosi o dobicie ? 

Czy my oglądaliśmy to samo animu?  o.O 

Drugi sezon jest tym samym, co pierwszy - zbiorem przygód (dramatu, komedii, satyry i i filozofii na temat ludzi). Baja jest naprawdę świetna, zdecydowanie wyróżnia się na tle całego tego bezkresnego morza gówna, które się produkuje, bo tutaj chociaż jest jakieś przesłanie, a nie durna papka dla jeszcze durniejszego widza i tępa rozrywka. A co do kreski:

OiwHzZs.jpgWy, hejterzy, nigdy się nie zmienicie.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Cóż skoro nie po trafisz odróżnić negatywnej oceny od hejtu, to chciałbym zobaczyć cię gdy szukasz w tym animcu przesłania.

Serio gdzie tu masz JAKIEKOLWIEK przesłanie? Wydaje mi się, że zaś lepiony jesteś 1sezonem i nadal uważasz 2sezon za coś co głębszy sens i drugie dno. Wyprowadze cię z tego błędu, nie ma czegoś takiego.

Serio myślisz, że te pseudofilozoficzne dialogi Hikiego miały jakiś przekaz? Dla mnie to było masło maślane. Kluczył między słowami. Sam autor dialogów nie wiedział co pisał.

Sam wątek fabularny też nie jest ciekawy. A może byłby gdyby tego nie zepsuli. Po otwierali z 20 wątków i może jeden zamknęli.

Już wolałbym tysiąc razy gorszą kreskę ale by 2sezon był na poziomie 1ego.

gfgdf

Opublikowano

Czy my oglądaliśmy to samo animu?  o.O 

Drugi sezon jest tym samym, co pierwszy - zbiorem przygód (dramatu, komedii, satyry i i filozofii na temat ludzi). Baja jest naprawdę świetna, zdecydowanie wyróżnia się na tle całego tego bezkresnego morza gówna, które się produkuje, bo tutaj chociaż jest jakieś przesłanie, a nie durna papka dla jeszcze durniejszego widza i tępa rozrywka. A co do kreski:

OiwHzZs.jpgWy, hejterzy, nigdy się nie zmienicie.

hejterzy? Bo ma inne zdanie, które wyrazil?

Opublikowano

@Ardina @indywidualistaA Nie chce mi się z wami dyskutować, bo mam lepsze rzeczy do roboty, ale z tym hejtem chodziło mi o argument z dupy o kresce. :P

przecież on tylko powiedział, że kreską cieszy oko, gdzie tu hejt? Ale mi się chce dyskutować, tobie też powinno skoro stworzyłes konto na forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...