Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru. 2

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fff-yahari-ore-no-seishun-love-come-wa-m

Gatunek: Komedia
Tematyka: Okruchy życia, Szkolne kluby, Szkolne życie
Status: Nadchodzące

Opis

Ta komedia romantyczna obraca się wokół aspołecznego licealisty Hachimana Hikigayi z dość pokręconym światopoglądem – oczywiście chłopak nie ma przyjaciół ani tym bardziej dziewczyny. Widząc swoich kolegów z klasy podekscytowanych rozmowami o ich nastoletnich życiach, mruczy pod nosem, że są bandą kłamców. Zapytany o swe plany i aspiracje, odpowiada, iż na pewno nie marzy mu się żadna praca. W końcu nauczyciel zmusza go do przyłączenia się do klubu pogotowia ochotniczego, zajmującego się pomaganiem ludziom. Traf chce, że członkinią owej dziwnej organizacji jest najpiękniejsza dziewczyna w szkole, Yukino Yukinoshita. 

Data premiery nie została jeszcze podana.

Trailer z 1 sezonu ! 

76561198041325734.png

Opublikowano

Zacne anime, po którym mam dobre wspomnienia.

Jeśli wyjdzie sezon 2 to jestem pewien, że będę go oglądał z przyjemnością dokładnie z taką jak sezon pierwszy.

No i fajnie, że stworzyłeś ten temat bo szczerze powiedziawszy nie przeglądam żadnych animkowych portali więc nie jestem na bieżąco.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Jedno z lepszych anime jakie oglądałem w tamtym sezonie, jedno z niewielu które ma ciekawych i charyzmatycznych bohaterów w porównaniu do tego co teraz wychodzi.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Główny bohater bardzo specyficzny xD Dziwne że przy komedii się trzymają jak dla mnie z tego fajne love story można by było zrobić xD Obejrzałem pierwszy, drugi na pewno też obejrzę. 

NE8h1XT.png

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

I jak? Ogląda ktoś? Pierwszy odcinek jest już dostępny w wersji angielskiej.

Dodam tylko, że upgrade kreski naprawdę jest miłym zaskoczeniem, sami z resztą oceńcie.

B7dteCxCMAEtJTo.jpg

W końcu Hikuś wygląda jak człowiek i nawet te jego oczy zdechłej ryby się ładnie wkomponowały w nową mordkę. xD

// Polecam  B)

Opublikowano

Czy ja wiem, bardziej podobał mi się poprzedni projekt głównego bohatera. Mam nadzieję na dużo bardziej treściwe anime, niż jak to było w przypadku 1 sezonu.

Opublikowano

Dodam tylko, że upgrade kreski naprawdę jest miłym zaskoczeniem, sami z resztą oceńcie.

Yui IMO wygląda świetnie w drugim sezonie.

Opublikowano

Jak myślicie, drugi sezon będzie ostatnim tego anime (nie oglądalem pierwszego), bo patrząc na malu, to manga nadal wychodzi, ale moze niedlugo się zakonczy i zamkną anime. Nie wiem, ja otwartych serii nie ruszam. 

@TheMadMan9512 no wlasnie ja się tym przejmuję. Mam sporo anime na liście, na ktorych sequel czekam, ale raczej się nie doczekam. Nienawidze tego uczucia. NIe lubię czekać, lubie jak historia, w którą zamierzam wejść się konczy, ma jakąś gwarancje chociaż zakonczenia. Czekanie kilka lat na sequel  lub pogodzenie się z faktem, ze sequelu nei dostane jest dla mnei niewyobrażalne :(

XrgAYyk.png

Opublikowano

True, za to Yukino i Hikiego podsumowałbym tak

Mi Hiki wygląda na wygłodzonego członka Yakuzy.

Możliwe tylko, że będzie trzeba czekać kilka lat na wznowienie, ale to tam.. Kto by się przejmował.  B)

Prawda, jak dobre anime to można poczekać, w poczekaniu wyjdzie jeszcze dużo serii, więc nikt się nie zanudzi na śmierć.

Opublikowano

Mi Hiki wygląda na wygłodzonego członka Yakuzy.

Prawda, jak dobre anime to można poczekać, w poczekaniu wyjdzie jeszcze dużo serii, więc nikt się nie zanudzi na śmierć.

Tyle, że to czekanie jest dla mnie tak negatywne, że wolę nawet nei startować serii, żeby się na nie nie poświęcać;)

XrgAYyk.png

Opublikowano

Tyle, że to czekanie jest dla mnie tak negatywne, że wolę nawet nei startować serii, żeby się na nie nie poświęcać ;)

Nikt Cię nie zmusza do oglądania. Również nie musisz nam się tutaj spowiadać jak się czujesz, co jesz i czemu nie chcesz oglądać danego anime. icon_biggrin.gif

Jeszcze wracając do kreski, udało mi się znaleźć lepsze porównanie w formie obrazka, oto i on!

Oregairu-Season-1-vs-Oregairu-Zoku-Chara

oraz render postaci (Zoku)

Oregairu-Zoku-Character-Designs-2.jpg?re

Opublikowano

no no

Dopiero 2 odcinek, a rzeczy już poszły do przodu. Niech tylko twórcy zachowają tempo, a będzie można śmiało polecić seans.

Opublikowano

animeshow.tv

anime4fun.com

Po polsku nie oglądam.

Też po polsku nie oglądam, a na animeshow szukałem, ale nie wiedziałem że jest tam pod nazwą Oregairu 2.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Za ten popis przecudnego aktorstwa w ósmym epizodzie Takuya Eguchi, aktor głosowy Hikkiego, powinien dostać co najmniej Oskara. W życiu nie słyszałem tak emocjonalnej mowy w animu. >_<

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...