Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się dzieje?

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj jakos mi net wolno chodzi nie moge ogladac nic na yt ani zalukaj.Wczoraj tez tak mialem ale rano jakos dzialalo i znowu zaczelo. Place za 10 mb internetu ale mieszkam na takiej wiosce ze idzie mi 3 mb i pobiera sie 300 kb/s ponad. A teraz chcialem cos pobrac i zrobic test a tu takie cos:

http://scr.hu/0sa4/7faot

http://scr.hu/0sa4/nge3c

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Robie teraz ciagle speed testy i ciagle inaczej wychodzi raz pobierania 1.5 mb a raz 0.5 wtf. Wczoraj mialem taki problem dzisiaj rano nie a teraz znwou. Nic nie moge ogladac bo sie tnie albo nie wczytuje i wogole.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

niech zgadne internet z neostarda tp/orange?

Tez mialem w umowie 12-20mb, a szlo 200kb/s-1mb/s w speedtestach przy dobrych wiatrach, co telefon to gadka, ze cos zepsute, ze naprawia, ze przyjada specjalisci i sprawdza w max tyg, po 2 tyg nikogo nie ma, telefon do nich - przepraszamy przyjada specjalisci i wkoncu po jakims czasie nękania ich co chwilowymi telefonami wszystko wrocilo do normy

Opublikowano

Dzwonisz do dostawcy i drzesz sie na nich ;) to ich problem, pewnie przyślą serwisanta i zobaczycie xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Loool? To mozecie im wytoczyc sprawe sądową za niedotrzymanie warunków umowy :D bulicie za 10mbps a dostajecie w zrywach 3? Ja mam tez w orangu 10mbps niezaleznie od warunkow, a czasami śmiga 11 :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Znaczy bo mowili ze moze pojsc ale jednak nie idzie bo wies ehh. To jest chore na yt nie moge w 144p ogladac a przedwczoraj w  hd moglem wtf.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...