Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wpisz sie w temat a ocenie twoją grę

Gość landiago2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety, ale na dziś już koniec, lecz jeśli macie jakieś drobne pytania śmiało dodawajcie mnie w grze, mój nick to : Dêmented

Opublikowano

background: gold 5, jinx, thresh, leona

Opis: jak latwo zauwazyc MicroDestre to dziewczyna a co za tym idzie przywiazuje duza wage do gry supportami, niestety na elo w ktorym sie znajduje jest to w 90% nieoplacalne. Ciezko jest sie zgrac z kims kto rzadko loguje sie do gry, nie ma pojecia o obecnej mecie, nie potrafi wspolpracowac ( mowa tutaj o osobach z brazu) dlatego tez odradzam gre supportami do pewnego momentu, support to bardzo dobra linia do wbijania elo ale tylko pod warunkiem, ze gra sie duoQ z dedykowanym ad carry, korzysta z komunikatora glosowego itp itd. 

Proponuje odejsc od grania supportami i skupic sie na mid lanie, jezeli maja to pozostac czempiony plci pieknej to proponuje gre  syndra, leblanc, cassiopeia

kazdy z tych czempionow ma niesamowity potencjal do carrowania gier z naciskiem na leblanc i katarine, (syndra i lux wymagaja wiekszych umiejetnosci - nie wspomijac juz o cassiopei ktora potrafia grac tylko nieliczni)

annie i ryze to tez bardzo dobry wybor.

Na ta chwila proponuje sie uzbroic w cierpliwosc bo czeka cie bardzo duzo pracy zanim zaczniesz cokolwiek znaczyc w tej grze, jezeli moge cos doradzic to proponuje wrzucic swoja fotke do dzialu rekrutacja i czekac na spadajace z nieba jak manna oferty do wspolnej gry duo bot lane ktora przyniesie na pewno wymierniejsze efekty niz gra w pojedynke.

rokowanie na wbicie challengera w tym sezonie: 0,5%

OK STARCZY TEGO NA DZIŚ POOCENIAM JUTRO

ALE WPISUJCIE SWOJE NICKI DALEJ

dzieki ze sie tyle rozpisałeś, ale ja nie jestem dziewczyną ;D. A suppem zacząłem ostatnio grać.

Opublikowano

Ðis

Zeby komus dorownac?? Ludzie maja po 500 meczy i sa silver a ja platyna po 140. Ej a podasz nam swoj nick bo nie wiemy kto nas ocenia. Moje rokowania na wbicie challangera 99,9%

Lavres EUW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...