Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wpisz sie w temat a ocenie twoją grę

Gość landiago2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja to co xD pierwszy bylem kamilbrzoza

Background: 86 winów kayle, kha, ori

Opis: kolego musisz jeszcze sporo gier rozegrac zeby mi lub komukolwiek z tego tematu dorownac, zycze powodzenia i trzymam kciuki moze kiedys przybijemy sobie virtualna piatke na nordic lub west challenger soloq

rokowanie na wbicie challengera w tym sezonie: 0,0(1)

Opublikowano

background: diamond1, 217win most played: rene , gragas, lee

Opis: musze przyznac, ze na tle spolecznosci forumowej oraz wiekszosci osob z league of legends jestes raczej z przodu virtualnego peletonu natomiast diamond1 w tym sezonie to nic innego jak d2 w sezonie poprzednim, trzeba sobie uswiadomic, ze teraz w challengerze znajduje sie 200osob wiec jest 4x latwiej tam trafic - z uwagi na to i Twoje pozytywne statystyki czempionami (win ratio na poziomie 60-70%) zostajesz liderem / forumową nadzieja na osobe ktora moze w koncu siegnac z tlumu po puchar pretendenta i zostac zyciowym wygrancem jednak to wszystko nie wyglada tak rozowo, zaraz po wbiciu d1 50lp najprawdopodobniej zaczna sie schodki, wolne wbijanie punktow oraz duza roznica w poziomie. 

jezeli uda Ci sie przeciwstawic przeciwnoscia losu i zrezygnujesz z kilku czempionow typu trundle, gragas (totalny fail by default na soloq) na rzecz bardziej mobilnych i mocniejszych ADC to sa duze szanse.

radze sie skupic na tym bot lanie i odstawic cala reszte, w d1/challengerze bedzie spora konkurencja ale nalezy pamietac ze to east aka easy serwer. jestem dobrej mysli

rokowanie na wbicie challengera w tym sezonie: 38%

dzięki za ocenę : ) dzięki że napisałeś ze jestem najlepszy z forum !

Opublikowano

Zeby komus dorownac?? Ludzie maja po 500 meczy i sa silver a ja platyna po 140. Ej a podasz nam swoj nick bo nie wiemy kto nas ocenia. Moje rokowania na wbicie challangera 99,9%

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Weź kuwa osiagnołem 30 lvl zaczełem grać rankedy i 2 wygrane 8 przegranych :D Farmić to ja już w ogóle nie umiem :) 

Nick: NieeMammNickuu

Opublikowano

pink166

background:gold 2, 37 win , most played:sivir, wu, malph

Opis: musze przyznac ze na pierwszy rzut oka nie wyglada to najgorzej, dywizja niska bo pewnie na samym starcie trafiles do niskiej ligii a teraz powoli sie wspinasz, coz na tym elo ciezko jest samemu cos zdzialac, byly gry gdzie robilem 30-40 do 0 a i tak przegrywalem bo nie bylem w stanie pushnac wiezy a moj team asystowal przeciwnikom. Zdecydowanie proponuje grac duoq lub wybierac czempiony ktore potrafia dobrze pushowac np tryndamere i wykorzystywac slabe zgranie enemy teamu, takim sposobem mozna bez problemu backdoorowac az do samego golda. 

lee sin, thresh, renekton to dobre czempiony na high elo ale znacznie gorsze na niskie elo takie jak gold, jezeli grasz lee sinem na jungli to nigdy nie oddawaj killi swojemu teamowi, zawsze staraj sie ich sksowac i samemu wycarrowac gre. 

kilka easy czempionow na jungle ktore pomoga ci sie szybko wybic z tego elo:

shyvana ( farmisz caly czas jungle, wychodzisz jak masz feral flare/robisz dragona)

ww - farmisz caly czas, gankujesz za kazdym razem jak masz ult

jax

YI,LEBLANC,NIDALEE - to nastepne czempiony ktorymi grasz a nadaja sie w 100% do carrowania gier na goldzie.

pozostaje jedynie zyczyc powodzenia bo wierze ze przed koncem sezonu uda Ci sie wbic co najmniej platyne.

rokowanie na wbicie challengera w tym sezonie: 5%

Opublikowano

MicroDestre

background: gold 5, jinx, thresh, leona

Opis: jak latwo zauwazyc MicroDestre to dziewczyna a co za tym idzie przywiazuje duza wage do gry supportami, niestety na elo w ktorym sie znajduje jest to w 90% nieoplacalne. Ciezko jest sie zgrac z kims kto rzadko loguje sie do gry, nie ma pojecia o obecnej mecie, nie potrafi wspolpracowac ( mowa tutaj o osobach z brazu) dlatego tez odradzam gre supportami do pewnego momentu, support to bardzo dobra linia do wbijania elo ale tylko pod warunkiem, ze gra sie duoQ z dedykowanym ad carry, korzysta z komunikatora glosowego itp itd. 

Proponuje odejsc od grania supportami i skupic sie na mid lanie, jezeli maja to pozostac czempiony plci pieknej to proponuje gre  syndra, leblanc, cassiopeia

kazdy z tych czempionow ma niesamowity potencjal do carrowania gier z naciskiem na leblanc i katarine, (syndra i lux wymagaja wiekszych umiejetnosci - nie wspomijac juz o cassiopei ktora potrafia grac tylko nieliczni)

annie i ryze to tez bardzo dobry wybor.

Na ta chwila proponuje sie uzbroic w cierpliwosc bo czeka cie bardzo duzo pracy zanim zaczniesz cokolwiek znaczyc w tej grze, jezeli moge cos doradzic to proponuje wrzucic swoja fotke do dzialu rekrutacja i czekac na spadajace z nieba jak manna oferty do wspolnej gry duo bot lane ktora przyniesie na pewno wymierniejsze efekty niz gra w pojedynke.

rokowanie na wbicie challengera w tym sezonie: 0,5%

OK STARCZY TEGO NA DZIŚ POOCENIAM JUTRO

ALE WPISUJCIE SWOJE NICKI DALEJ

Opublikowano

Ej Landiago mój mentorze bo mnie kolega prosił, żebyś mu ocenił konto, bo nie wie czy dobrze gra :/

Jego nick to BloodyBeast, gra na serwerze EUNE.

Opublikowano

Was ludzie konkretnie pojebało? Czy to jakaś trolle zabawa o której nie słyszałem. Jaki randomowy ziomek na podstawie meatch history jak jakaś wyrocznia zachowuje? I daje pro tipy typu grać ww na jungli .. Ni ludzi litości.

Opublikowano

Evanios

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...