Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wpisz sie w temat a ocenie twoją grę

Gość landiago2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ocenie twoja gre, dam kilka wskazowek i napisze czy w przyszlosci mozesz liczyc na wbicie najwyzszej dywizji league of legends jaka jest challenger a wszystko to za darmo 

uwaga: musisz podać nick w grze

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Landiago, rly? xDDD

Żeby nie było spamu to: PremoLisanna

@

Background:

silver 3, ponad 360 gier rozegranych, most played: leona, panth, lux

opis: niestety ale jestes jednym z niewielu graczy ktorym nie da sie juz pomoc, gdybym chcial wytlumaczyc ci podstawowe wskazowki nt gry podejrzewam ze zajeloby to wiecej czasu niz nauka szpagatu przez osobe ktora nigdy nie uprawiala sportu. 
Radze Ci zalozyc nowe konto, przemyslec kilka spraw - poczytac poradniki oraz kodeks przywolywacza i nie opuszczac zajec w szkole ew. zaczac szukac jakiejs wakacyjnej roboty przy zbiorze owocow i za ciezko zarobione pieniadze wykupic u mnie boosting, mozesz liczyc na znizke.

zeby nie zostawic cie totalnie na lodzie proponuje ci nauke takimi czempionami jak: 

YI - jungla
Xin zhao - jungla
Jax - top

sa to mocne czempiony ktore nie wymagaja zadnych umiejetnosci a w bronzie zrobisz nimi wieksze spustoszenie niz huragan katarina w stanach zjednoczonych.

rokowanie na wbicie challengera w tym sezonie: 0%

Ale pierdolisz głupoty, tyle ci powiem miałem 120 do bodajże 85 i wyszły boostowane gówna i dlatego tak mam, zresztą pewnie bym 1v1 z tobą wygrał, ale co tam. A tak w ogóle to patrząc na profil landiago eune obstawiająć, że był twój to grasz gorzej niż ja xD

@

I huragan katrina jak coś...

graphic.png

Opublikowano

a chuj tam xDDD

Éryk

Éryk

background: 204 winow 197 lostow w tym sezonie, gold3 most played: ziggs, kha, thresh

Opis: jestes graczem, ktory po odbyciu odpowiedniego treningu i nabyciu wiedzy teoretycznej moglby spokojnie powalczyc o diamond w tym sezonie. Twoimi slabymi stronami sa marnotractwo czasu na glupoty: np infantylne wpisy na forum, robienie awantur, tworzenie w okol siebie zamieszania. Gdybys ten caly czas poswiecil na trening oraz nauke gry w league of legends pod okiem specjalisty (np mnie) zdecydowanie widze Ciebie jako solidnego reprezentanta polski na sezon 2015/2016. 

Polecam kontynuowac nauke takimi postaciami jak:

annie-mid

warwick- jungla

leona-support

sa to odpowiednie czempiony dla osob, ktore jeszcze do konca nie wiedza na jakiej lini chca grac oraz maja male doswiadczenie z ranked soloq. 

Kazdy z tych czempionow jest latwy w obsludze, a przy odrobinie szczescia bedziesz w stanie wycarrowac caly team 1vs5

Rokowanie na wbicie challengera w tym sezonie: 20%

vànosh

background: diament 4 147 winow, most played: lee,cait , riven

Opis: Pozytywne statystyki rozegranych gier ranked soloq swiadcza o nieprzecietnym podejsciu do tematu oraz doswiadczeniu w ktorego niewatpliwym posiadaniu jest ta osoba. 

Martwi mnie mala ilosc rozegranych gier, sezon zaczal sie juz jakis czas temu a 147 do 127 wyglada troche na casual gaming, ktorego gracze RANKED soloq powinni zdecydowanie unikac. Proponuje zrobic sobie wielkanocne postanowienie, ktore zobowiaze Cie do rozegrania przynajmniej 1 gry dziennie. 

Twoj champion pool jest dosc marny dlatego musisz dobrac sobie 2-3 czempiony ktorymi bedziesz sie poslugiwac ze wzgledu na to, ze jax jest teraz bardzo mocnym pickiem co wiaze sie z jego czestymi banami.

Proponuje na topa dobrac sobie jako 2 postac Ryze, runy oraz masterie mozna sciagnac ze stronek typu probuilds.net od zawodowych graczy. Jest to obecnie bardzo silna postac, ktora prawie tak samo jak jax jest w stanie wycarrowac gry 1vs5.

dodatkowo jezeli probujesz swoich sil na bot lane graj takimi czempionami jak: sivir,lucian,draven.

Rokowanie na wbicie challengera w tym sezonie: 24%

Opublikowano

asgood

background: diamond1, 217win most played: rene , gragas, lee

Opis: musze przyznac, ze na tle spolecznosci forumowej oraz wiekszosci osob z league of legends jestes raczej z przodu virtualnego peletonu natomiast diamond1 w tym sezonie to nic innego jak d2 w sezonie poprzednim, trzeba sobie uswiadomic, ze teraz w challengerze znajduje sie 200osob wiec jest 4x latwiej tam trafic - z uwagi na to i Twoje pozytywne statystyki czempionami (win ratio na poziomie 60-70%) zostajesz liderem / forumową nadzieja na osobe ktora moze w koncu siegnac z tlumu po puchar pretendenta i zostac zyciowym wygrancem jednak to wszystko nie wyglada tak rozowo, zaraz po wbiciu d1 50lp najprawdopodobniej zaczna sie schodki, wolne wbijanie punktow oraz duza roznica w poziomie. 

jezeli uda Ci sie przeciwstawic przeciwnoscia losu i zrezygnujesz z kilku czempionow typu trundle, gragas (totalny fail by default na soloq) na rzecz bardziej mobilnych i mocniejszych ADC to sa duze szanse.

radze sie skupic na tym bot lanie i odstawic cala reszte, w d1/challengerze bedzie spora konkurencja ale nalezy pamietac ze to east aka easy serwer. jestem dobrej mysli

rokowanie na wbicie challengera w tym sezonie: 38%

Opublikowano

Landiago, rly? xDDD

Żeby nie było spamu to: PremoLisanna

Background:

silver 3, ponad 360 gier rozegranych, most played: leona, panth, lux

opis: niestety ale jestes jednym z niewielu graczy ktorym nie da sie juz pomoc, gdybym chcial wytlumaczyc ci podstawowe wskazowki nt gry podejrzewam ze zajeloby to wiecej czasu niz nauka szpagatu przez osobe ktora nigdy nie uprawiala sportu. 

Radze Ci zalozyc nowe konto, przemyslec kilka spraw - poczytac poradniki oraz kodeks przywolywacza i nie opuszczac zajec w szkole ew. zaczac szukac jakiejs wakacyjnej roboty przy zbiorze owocow i za ciezko zarobione pieniadze wykupic u mnie boosting, mozesz liczyc na znizke.

zeby nie zostawic cie totalnie na lodzie proponuje ci nauke takimi czempionami jak: 

YI - jungla

Xin zhao - jungla

Jax - top

sa to mocne czempiony ktore nie wymagaja zadnych umiejetnosci a w bronzie zrobisz nimi wieksze spustoszenie niz huragan katarina w stanach zjednoczonych.

rokowanie na wbicie challengera w tym sezonie: 0%

Opublikowano

Szymico

background:d5, 248 winow, most played: lee, cait, lucian

Opis: Na wstepie proponuje udac sie do zakladki ACcount -> refund i zaczac od zrefundowania sobie postaci lee sin - jest to bardzo slaba i malogrywalna postac w obecnej mecie do tego wszystkie dochodzi fakt,ze nie jest Ci ona pisana, niektorzy graja danymi czempami lepiej inni gorzej - Ty nalezysz do 2 grupy.

Przejdzmy do sedna - Twoja dywizja oraz gry rankingowe swiadcza o tym, ze jestes bardzo przecietnym graczem, musisz w koncu wziac sie za siebie i zdecydowac czy podchodzisz do tego na luzie i zostajesz na 2 miejscu na sportowym podium (silver) czy jednak bierzesz sie za siebie i probujesz wbic d1(zyskujac tym samym slawe oraz uznanie wsrod znajomych)

musisz zaczac od wybrania swojej podstawowej lini, proponuje bot lane ze wzgledu na to, ze gra ezrealem to Twoja mocna strona. Oprocz tego czempiona polecam nauke Dravenem - jest to mega mocna ppostac a jej mechanika mniej wiecej wymaga refleksu oraz takiej samej zwinnosci jakiej potrzeba przy grze ezrealem. 

zaczanij czytac poradniki takich osob jak doublelift, forg1ven, Rekkless. Ogladaj ich streamy, kopiuj runy oraz masterie.

Na ta chwile nie moge Ci nic wiecej doradzic - powiem tylko ze graczy w silverze jest wiecej niz w kazdej innej dywizji dlatego nie masz sie czym przejmowac, lecz nasuwa sie pytanie - czy chce byc wrzucany do worka czy isc swoja wlasna droga i zostac jednym z najlepszych oryginalnych graczy league of legends

rokowanie na wbicie challengera w tym sezonie: 8%

Opublikowano

Ryzyko :D

MeFee/ReaZ

Wiem nick fajny może i jestem bronze ale do challengera wbije!

Apropo proszę 2 :D

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Wpisze kolege - Papryku ( prosil o to )

background: silver, 253 wins, most played: khazix, rene, gragas

Opis: wczoraj wrocilem z wielkanocnego stolu przy ktorym zajadalem sie swiatecznym potrawami, na moje nieszczescie na deser zostaly zaserwowane mi staty gracza o nicku Papryku, coz ciezki orzech do zgryzienia nie wiem sam od czego zaczac, majac wiecej lostow niz winow to troche tak jakby sie chcialo rowerkiem stacjonarnym dojechac do sklepu, no nie wiem kolego co zamierzasz z tym zrobic ale to jest zzwykle trwonienie czasu. Proponuje gruntowne zmiany od a do z bo inaczej nic nie zdzialasz, jestes kolejna osoba znajdujaca sie na 2 miejscu podium czyli srebrny medal - nie ma sie czym cieszyc bo zawody te mozna porownac do paraolimpiady a nie prawdziwych igrzysk. 

Polecam odstawic lub popracowac nad wszystkimi czempami ktore maja u ciebie ponizej 30% win ratio, a skupic sie na tych powyzej 60%, taka moja rada.

pozdrawiam machajac w strone twojego ekranu.

rokowanie na wbicie challeengera w tym sezonie: 1%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...