Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Serwer laguje, ponieważ są ciągłe DDoSy ;-) Jak widać konkurencja uważa nas za poważną, jeżeli chcą się nas pozbyć :-)

Nie ma żadnego AntiCheat'a, ponieważ wywołuje on spore lagi, a administracja radzi sobie z wyłapywaniem cziterów.

Mogę Cię zapewnić, że na nowej maszynie takowy AntiCheat zostanie zainstalowany.

A wyzywanie mnie od kretynów, pokazuje twoją dziecinność ;-)

Pozdrawiam.

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer to najgorsze zje*ane gowno. Za kazdym razem jak wbijalem znajdowalem sie pod blokiem nad ktorym stalem. Caly czas mi zjadalo HP musialem sie rozkopac. Lecz teraz jak wbilem,zbieralem eq 2 dni. + Itemy na gildie bylem dosyc nisko. Wbijam i spadlem poza mape. Zadam zwrotu itemkow. Nick : ActiverePL.

Admini nie maja wiecej niz 16 lat na 100%. Serwer niby fajny ale jednak gorszy od 10 slotowca. / Nie bede usuwal chce zeby admin przeczytal. Przenieslismy sie z ekipa na inny serwer. Pozdro serwer nie potrzyma miesiaca :)

Opublikowano

Kolego jeżeli ja kłamie to dlaczego wszyscy mówią to samo masz swój świat widać :D Nawet bana na ip nie umiesz dać :P A DDoSy da się przed tym zabezpieczyć a 2 sprawa jest to nielegalne jak byś myślał to byś wiedział co zrobić :D 

Opublikowano

Witam,

Dziękuje panu @2UP za podanie w miarę konstruktywnej krytyki ;-) 

A do pana @UP, serwer jest zabezpieczony przed atakami, ale jeżeli byś wiedział, żadne zabezpieczenie nie daje 100% pewności, że takowy atak się nie uda. Poza tym, jeżeli masz jakiś problem, bo po twoich postach widać ze chyba masz, zapraszamy do nas na TeamSpeaka.

Na pewno jakiś admin Cię przyjmie, ja aktualnie nie mogę, gdyż nie mam dostępu do odpowiedniego komputera. :-)

Wszyscy mówią to samo? Jak na razie, serwer skrytykowała oprócz Ciebie jedna osoba, dodatkowo, podała ona konkretny problem, który postaramy się naprawić.

Pamiętajcie. Poziom hejtu jest wprost proporcjonalny do popularności. ;-) 

Hejtujcie dalej, dla nas to tylko większa popularność = więcej graczy.

Jeżeli masz jakiś problem, znalazłeś buga, zgłoś się na TS'a.

Jeżeli nadal masz zamiar oczerniać nasz serwer bez powodu, to wyjdź z tego tematu i już nie wracaj.

>> IP: MCF2F.PL

>> TS: TS.F2FM.PL

>> WWW: MCF2F.PL

Pozdrawiamy,

Ekipa MCF2F.PL

// EDIT: Poprawiłem kilka powtórzeń. ;-)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@UP Aktualnie nie możemy zwiększyć slotów. Przyniosło by to masakryczne lagi...

Już niedługo nowa maszyna = więcej slotów, zero lagów ;-)

Pozdrawiam

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

@UP Aktualnie nie możemy zwiększyć slotów. Przyniosło by to masakryczne lagi...

Już niedługo nowa maszyna = więcej slotów, zero lagów ;-)

Pozdrawiam

a mniej więcej kiedy będzie nowa maszynka ??

Opublikowano

Czemu serwer off??

@up chłopie weź sie ogarnij fajny serwer. ale zawsze sie znajdą takie dzieci jak ty .... "oooo serwer off czyli gówno nie wejde dam minusa..."

Opublikowano

NOWA EDYCJA !

Dzisiaj 04.05.14 Godz. 16:00

Z powodów dużych błędów i za małej ilości ramu na poprzednim dedyku

mieliśmy dużo problemów m.in, mapa.

Nie martwcie się wszystko naprawiliśmy ta edycja będzie jeszcze bardziej bombowa!

Kilka reklam:

Zapraszamy Godz: 16:00 Dzisiaj !

IP: McF2F.PL

TS3: Ts.McF2F.PL

Opublikowano

Wszystko działa !

Serwer stabilnie stoi, żadnych lagów, ataków DDoS.

Zapraszamy do gry !

IP: MCF2F.PL

Opublikowano

Elo Elo!

WBIJAMY I GRAMY!

SERWER CIĄGLE FULL TO MI SIĘ PODOBA,

CHYBA TRZEBA BĘDZIE SLOTY POWIĘKSZYĆ xD

IP: MCF2F.PL

TS3: TS.McF2F.PL

Opublikowano

fajny serwer, sam gram i jak najbardziej polecam ;) mimo występujących błędów administracja wszystko naprawia, jest ogar nic tylko wbijać i grać C;

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@refik

Dziękuję za pozytywny komentarz.

Na fanpage ogloszony jest konkurs na najladniejszy zamek jak i podziemia gildii.

Fb.com/f2fmpl

Opublikowano

Hello!

18:00 EVENT podbicie zamku adminitracji!

Bedziesz mogl zmierzyc sie z cala administracja serwera oraz z innymi gildiami w jednym miejscu!

Zapraszamy IP mcf2f.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...