Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoko jest już 18:16 i dalej nic nikt nie pisze spoko widzę że administracja ogarnia :D

Chyba kolejny serwer niewypał z bandą dzieci ;/

Opublikowano

@UP Administracja ciągle pracuje. To że nie ma jej na MPCFORUM, to oznacza tylko że nie traci czasu ;-) 

Co do tematu. Postaramy się jak najszybciej wystartować. Poleciał DDoS, maszyna zablokowała porty, czy coś w ten deseń, nie jestem specjalistą w tym temacie, ale spokojnie, to nie ja się zajmuje samą maszyną :-D.

W rekompensacie zorganizujemy event pokroju 2x EXP/DROP.

Kiedy dostanę konkretne informacje, napiszę. ;-)

EDIT: Dostałem informacje że serwer oraz TeamSpeak powinny być dostępne za około 30 minut. :-)

Pozdrawiamy, 

Ekipa MCF2F.PL.

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Jako Administrator serwera informuje ze wszystko wstanie dzisiaj do godziny 21:00. I serwer nie jest tworzony przez bandę dzieciaków tylko przez osoby które maja już doświadczenie etc. Lecz jesteśmy tylko ludźmi i mam też swoje sprawy , i ograniczenia więc chwile cierpliwości i wszystko będzie gotowe. Na pewno będzie jakiś event etc , Typu może jakiś kit nagroda (Trzcina, 2 jajka krowy) coś takiego

Wiecej info na naszym FangePage xxx!

Pozdrawiam TheZahamar

Opublikowano

@up 

Padłem xD Trzcina w nagrodę za 5h opóźnienia hah no wysilił byś się trochę bardziej, ale to swoją drogą :)

A co do serwera ogółem czekam na start więc myślę ze już bd o tej 21 :)

Opublikowano

@Up Administracja serwera słuchajcie. Zróbcie Event na przeprosiny zróbcie drop 2x Większy i na 2godz dodajcie książki z stone tak z 1% na drop. Oraz jak chcecie dajcie jakiś kit typu 2 spawnery krowy nie wiem coś fajnego ale nie głupiego :)

Co do serwera. Wbiję Pozdrawiam moją ekipę na tym serwerze! 

By ZakreconyCreeper ;*

Opublikowano

Dobra dam ostateczną informację bo nie ma sensu drążyć tematu.

Mieliśmy zakupioną dobrego dedyka na hosteam, jednak uznaliśmy że jest za droga.

Niestety nie spodziewaliśmy się tylu osób oraz, że aktualny hosting MINTHOST w którym zamówiliśmy tańszą maszynę zrobi nas w chuja z zabezpieczeniami "DDoS".

Postaramy się jak najszybciej odpalić serwer najprawdopodobniej serwer wstanie w nocy, albo jutro.

Przepraszam w imieniu całej Administracji. Postaramy się wam to wynagrodzić !

Opublikowano

Wiedziałem, że nie wystartujecie :C/ Dawidek masz skype ? Może pogramy na jakimś hc ?

imetinlog_waxneqq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...