Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Przeniesienie działu

lol  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którą opcję wolisz?

• Seria GTA w SP
      3
    • Zrobić dział TPP
      1
    • Wyjebać wszystko i poustawiać
      4
    • Zmienić nazwę z FPS na Shootery
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej, chciałbym aby Seria GTA było w dziale SP bo nie jest to fps.

Albo żeby zrobić dział tpp: Micro Volts, Seria GTA, Ghost Recon Phantoms.

Albo wyjebać kategorie: MMORPG, VIA www, FPS, SP, Konsole, Niezbędnik Cheatera, Forum Ogólne i Inne i jakoś to poustawiać, po czasie userzy się przyzwyczają gdzie co jest.

Albo zmienić nazwę działu z FPS na Shootery.

Ja jestem na #tak ;_;

Opublikowano

Na prawdę, doszukujecie się problemu tam gdzie go nie ma.

Nie.

---

Tak. Jest to gra SP, która nie jest First Person cośtam, a gry w SP typu AC też mają multi, także GTA powinno się tam znaleźć. 

GTA ma wersje multiplayer, oprócz wielu programów jest również GTA Online, które z miejsca dyskwalifikuje przeniesienie GTA do SP.

Opublikowano

Tak. Jest to gra SP, która nie jest First Person cośtam, a gry w SP typu AC też mają multi, także GTA powinno się tam znaleźć. 

Opublikowano

FPS - First Person Shooter, czyli strzelanka z widoku pierwszej osoby. W GTA widzimy z perspektywy trzeciej osoby od tego trzeba zacząć, poza tym czy można to zaliczyć do konkretnej strzelanki? Myślę że nie. Pomysł jak najbardziej na tak. 

Nie.

Otóż to jest dział z propozycjami ( przynajmniej tak jest opisany ), a to jest jakby nie patrzeć błąd i należy go poprawić.

Opublikowano

Nie, większość użytkowników jest już przyzwyczajona do obecnego układu, jego zmiana wywołała by falę hejtu, tak samo było z przesunięciem niezbędnika.

Opublikowano

Nie, większość użytkowników jest już przyzwyczajona do obecnego układu, jego zmiana wywołała by falę hejtu, tak samo było z przesunięciem niezbędnika.

Opublikowano

Nie.

---

GTA ma wersje multiplayer, oprócz wielu programów jest również GTA Online, które z miejsca dyskwalifikuje przeniesienie GTA do SP.

Opublikowano

Niech zostanie tak jak jest bo nie ma co sie doszukiwac jest gdzie jest i jest ok.

like_me_on_facebook.png

facebook.com/vershydesign

Opublikowano

Co z tego, że jest źle. Tak jest, to nie zmieniajmy.

Tak właśnie wyglądają Wasze opinie. Jest tak, to już nie zmieniajmy.

Przecież to nie FPS. Ja jestem na tak.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...