Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fix dmg na marmurze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki, mam nadzieję, że nie padnie tak jak Twoje serwery z powodu braku pieniędzy na opłatę maszyny. <3

Zacznijmy od tego czy wystartuje.. bo z tego co pamiętam to 1 / 10 wystartowało. Hahahahahaha! Idź liczyć kasę z plików. :D

Prawdziwe, żywe, czarne... duchy? Czujesz to?

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacznijmy od tego czy wystartuje.. bo z tego co pamiętam to 1 / 10 wystartowało. Hahahahahaha! Idź liczyć kasę z plików. :D

Zacznijmy od tego... Czy byłem założycielem innych serwerów niż Sathir, Estius i Taurios?

Z tego co mi wiadomo (oprócz Tauriosa, bo na to przyjdzie jeszcze czas) wystartował każdy z nich.

Kasę z czego? Z gówna stworzonego przez Ciebie? Ziomeczku, nie załamuj mnie, pls.

Znów chciałeś mnie pojechać, ale Twoje argumenty równe są poziomowi Twoich plików, jak i Twojemu poziomowi.

Chyba nie muszę tłumaczyć do czego to doporowadza, co?

pre_1405084226__sygnatura_3.png

Opublikowano

Zacznijmy od tego... Czy byłem założycielem innych serwerów niż Sathir, Estius i Taurios?

Z tego co mi wiadomo (oprócz Tauriosa, bo na to przyjdzie jeszcze czas) wystartował każdy z nich.

Kasę z czego? Z gówna stworzonego przez Ciebie? Ziomeczku, nie załamuj mnie, pls.

Znów chciałeś mnie pojechać, ale Twoje argumenty równe są poziomowi Twoich plików, jak i Twojemu poziomowi.

Chyba nie muszę tłumaczyć do czego to doporowadza, co?

No no.. haha. :D

http://prntscr.com/3cbzlz
http://prntscr.com/3cbzex

Opublikowano

Nie rozumiem, czemu zacytowałeś mój wcześniejszy post, skoro Twoja odpowiedź nie ma nic wspólnego z tym co tam napisałem?

A w sumie...

http://wklej.to/GluVx

Wierzchowce z Balantii. xD

Dopisz: pisane 2 lata temu. Haha. :D

Opublikowano

Nie masz się czym szczycić, teraz równie chujowo piszesz questy.

Opublikowano

Nie wiem człowieku po co dalej dalej ciągniesz temat?

Nie możesz się pogodzić z tym że ktoś jest lepszy czy jak?

Wracaj na exaiona bo znów będzie "brak PLN na opłatę maszyny"

Skoro zrobiłeś coś "w końcu swojego" to się tego trzymaj a nie ściskasz dupę w tematach

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Jak już tak sobie wypierdalacie wszystko sprzed xx lat to łapcie quest na sklep za punkty osiągnięć z Evelenu tj listopad 2012 rok.  B)

quest acziwment_szop begin
	state start begin
		when 20018.chat."Wymień Punkty" begin
			local pkt = pc.getqf("achv_point")
			say("Aktualnie posiadasz "..pkt.." punktów osiągnięć.")
			say("Oto przedmioty, którymi mogę nagrodzić Cię za zdobyte punkty:")
			local legalizowac = select("Za 20pkt", "Za 50 pkt", "Za 100 pkt", "Może później")
			if legalizowac == 1 then
				if pkt > 19 then
					local marihunaen = select("Kamień Duszy Obrony +4", "Kamień Duszy Witalności +4", "Kamień Duszy Uchylenia +4", "Kamień Duszy Przyśpieszenia +4", "Kamień Duszy Wojownika +4", "Kamień Duszy Ninja +4", "Kamień Duszy Sury +4", "Kamień Duszy Szamana +4", "Kamień Duszy Potwora +4", "Kamień Duszy Penetracji +4", "Kamień Duszy Śmierci +4", "Wróć")
						if marihunaen == 1 then
							pc.setqf("achv_point", pkt-20)
							pc.give_item2(28442, 1)
							say("Dobry wybór. Twoje konto z punktami osiągnięć zostanie teraz uszczuplone o 20 punktów")
						elseif marihunaen == 2 then
							pc.give_item2(28441, 1)
							say("Dobry wybór. Twoje konto z punktami osiągnięć zostanie teraz uszczuplone o 20 punktów")
						elseif marihunaen == 3 then
							pc.give_item2(28438, 1)
						elseif marihunaen == 4 then
							pc.give_item2(28443, 1)
						elseif marihunaen == 5 then
							pc.give_item2(28433, 1)
						elseif marihunaen == 6 then
							pc.give_item2(28434, 1)
						elseif marihunaen == 7 then
							pc.give_item2(28435, 1)
						elseif marihunaen == 8 then
							pc.give_item2(28436, 1)
						elseif marihunaen == 9 then
							pc.give_item2(28437, 1)
						elseif marihunaen == 10 then
							pc.give_item2(28430, 1)
						elseif marihunaen == 11 then
							pc.give_item2(28431, 1)
						elseif marihunaen == 12 then
							return
						end
				else
					say_size(500, 100)
					say("Niestety masz za mało punktów. Może tak wybierzesz sobie mniej wartościowy przedmiot?")
				end
		elseif legalizowac == 2 then
			if pkt > 49 then
				local akomutopoczebne = select("Magiczny Metal", "5x Biała Rosa", "5x Czerwona Rosa", "5x Niebieska Rosa", "5x Pomarańczowa Rosa", "5x Zielona Rosa", "5x Żółta Rosa", "Wróć")
				if akomutopoczebne == 1 then
					pc.setqf("achv_point", pkt-50)
					pc.give_item2(25041, 1)
					say("Dobry wybór. Twoje konto z punktami osiągnięć zostanie teraz uszczuplone o 50 punktów")
				elseif akomutopoczebne == 2 then
					pc.give_item2(50826, 5)
					say("Dobry wybór. Twoje konto z punktami osiągnięć zostanie teraz uszczuplone o 50 punktów")
				elseif akomutopoczebne == 3 then
					pc.give_item2(50821, 5)
				elseif akomutopoczebne == 4 then
					pc.give_item2(50825, 5)
				elseif akomutopoczebne == 5 then
					pc.give_item2(50822, 5)
				elseif akomutopoczebne == 6 then
					pc.give_item2(50824, 5)
				elseif akomutopoczebne == 7 then
					pc.give_item2(50823, 5)
				elseif akomutopoczebne == 8 then
					return
				end
			else
				say("Niestety masz za mało punktów. Może tak wybierzesz sobie mniej wartościowy przedmiot?")
			end
		elseif legalizowac == 3 then
			if pkt > 99 then
				local apocotokomu = select("3x Biała Perła", "3x Niebieska Perła", "3x Krwawa Perła", "Niebiański Pierścień ", "Wróć")
				if apocotokomu == 1 then
					pc.setqf("achv_point", pkt-100)
					pc.give_item2(27992, 3)
					say("Dobry wybór. Twoje konto z punktami osiągnięć zostanie teraz uszczuplone o 100 punktów")
				elseif apocotokomu == 2 then
					pc.give_item2(27993, 3)
					say("Dobry wybór. Twoje konto z punktami osiągnięć zostanie teraz uszczuplone o 100 punktów")
				elseif apocotokomu == 3 then
					pc.give_item2(27994, 3)
				elseif apocotokomu == 4 then
					pc.give_item2(11115, 1)
				elseif apocotokomu == 6 then
					return
				end
			else
			end
		end
	end
end
end 

Opublikowano

To czekamy na Taurios czy jak to tam się to gówno nazywa... :P

Kurwa, z początku myślałem, że jesteś inteligentnym człowiekiem.

Po tym poście moje zdanie na Twój temat się zmieniło.

Opublikowano

Pierd*lenie o Szopenie . To ja też wniosę tutaj coś bez większego sensu i napiszę ,że LUBIĘ HLEP .

Pozdrawiam .

Ludzkie zachowanie tak na prawdę zależy od postrzegania świata oraz wychowania danej osoby .

Wszystko da się kontrolować, trzeba tylko to umieć .

Opublikowano

Sensual, cały czas brniesz w sprawę, że questy były pisane w 2k12, a co niby od tamtego czasu zmieniło się do dzisiaj? Skoro pisałeś je w taki sposób wtedy, to teraz tez tak byś je pisał. Składnia LUA się nie zmieniła.

Opublikowano

Sensual, cały czas brniesz w sprawę, że questy były pisane w 2k12, a co niby od tamtego czasu zmieniło się do dzisiaj? Skoro pisałeś je w taki sposób wtedy, to teraz tez tak byś je pisał. Składnia LUA się nie zmieniła.

Tak, nic się nie nauczyłem. ;x

Chyba jest różnica między tym:

http://pastebin.com/SeULvxF3 

a tym:

http://pastebin.com/57Ymk5TA

Opublikowano

1998ec4e3a54.jpg

Dla wydymiona i sensuala.

@topic

Dif super przydatny, teraz jest source więc nie widzę sensu w difach, chyba, że stare dobre game 2089.

Pozdrawia.

Przecież ja mam totalną bekę z tej całej spiny o nic a Ty po prostu jesteś full spierdolony. xD

Opublikowano

xyz, jestes takim gownem ze ja pierdole nic kurwa nie potrafisz, pierdolony hipokryta. balantia w chuj hajsu zarabiala ale rzekomo na maszyne nie bylo, kazdy twoj serwer padal przez bugi o ktoyych nie masz pojecia do dzisiaj bo jestes tepy jak niezbednik zolnierski i wypierdalaj od teodora, bo jest kurwa 100 razy madrzejszy od Ciebie. Do mnei Ci kurwa tez brakuje takze chuj Ci w dupe, jezeli juz sie dowiesz kto pisze. A no i wypierdalaj

Do admina: nie hejtuje nikogo(brak nicku) :)

@topic/aw Fix przydatny jezeli jeszcze pojde na game 34k

Legenda:
xyz - to chyba sensual

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze? Wszystko wychodzi w praktyce. <3

xyz, jestes takim gownem ze ja pierdole nic kurwa nie potrafisz, pierdolony hipokryta. balantia w chuj hajsu zarabiala ale rzekomo na maszyne nie bylo, kazdy twoj serwer padal przez bugi o ktoyych nie masz pojecia do dzisiaj bo jestes tepy jak niezbednik zolnierski i wypierdalaj od teodora, bo jest kurwa 100 razy madrzejszy od Ciebie. Do mnei Ci kurwa tez brakuje takze chuj Ci w dupe, jezeli juz sie dowiesz kto pisze. A no i wypierdalaj

Do admina: nie hejtuje nikogo(brak nicku) :)

@topic/aw Fix przydatny jezeli jeszcze pojde na game 34k

Legenda:
xyz - to chyba sensual

Jak jesteś tępy to chyba widać nawet po Twoich 'zdaniach' haha.. Boże drogi.. skąd tacy idioci się biorą!? Aaa.. to ta spierdolina AdiUberGames... hahahaha nie no kurwa... Dobra ja wychodzę z tego tematu na dobre.. bo robi się tutaj zbiór przygłupów, a od takich z daleka. Co do Ciebie Teodor.. to widzę, że nie jesteś najgłupszy z tej waszej paczki - przywódcą jednak jest ten nonskill powyżej. :D

Opublikowano

Wiecie co jest najlepsze? Wszystko wychodzi w praktyce. <3

Jak jesteś tępy to chyba widać nawet po Twoich 'zdaniach' haha.. Boże drogi.. skąd tacy idioci się biorą!?

niestety zeby z Toba pisac trzeba sie znizyc do twojego poziomu...

ps twoja odpowiedz jest gownem

noskill? pisz po polsku chlopczyku ,a no i powiedz mi co takiego osignales wiecej odemnie ze tak piszesz, bo chyba jednak nic >.<

Opublikowano

niestety zeby z Toba pisac trzeba sie znizyc do twojego poziomu...

ps twoja odpowiedz jest gownem

Idź kurwa szukaj okna w piwnicy. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...