Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob Teamy? Każdy mówi że nie "Ty się naucz nie rageować, itp" Zobacz ; )

ExTazerII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejne mecze

a7a93986.png

32122805.png

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

To znak, że jesteś we właściwej na Twoje umiejętności dywizji.

Opublikowano

A może to coś z tobą jest nie tak? Może to przez samego siebie przegrywasz? Najprawdopodobniej oni właśnie tak myślą o tobie... w ten sposób. A wygrywasz tylko dlatego, że trafiasz na totalnych idiotów.

Życie nie ma sensu, lecz śmierć tym bardziej

Opublikowano

Kolejne mecze

Dodany obrazek

Dodany obrazek

Jeśli nie możesz wycarrować tych noobów to tak jak @Miszczu. napisał - to jest dywizja na którą zasługujesz. Poza tym sam zbierasz dużo deadów i dodatkowo feedujesz enemy team. Koleś który prowadzi kanał LoLWiki (polecam jego kanał) mówił w swoim filmiku, że szansa na trafienie noobka, trolla, afka w twoim teamie wynosi bodajże 46%, więc jest większa szansa, że w enemy teamie trafi się ktoś taki. Pewnie Ty również przyczyniasz się do przegranej. Graj z jakimś znajomym duo i próbuj carrować.
Opublikowano

Mówisz, że wrzucasz screeny z gier gdzie miałeś noob team a sam masz staty 2/4, 4/8 co jest? O noob teamie możesz mówić jak masz staty 10/0 a nie 4/8

Opublikowano

Jesteś marny w chuj, nie dziw się, że nie możesz wygrać. W jeden dzień udało mi się wyjść z brązu I do silvera 1.

Opublikowano

Jesteś marny w chuj, nie dziw się, że nie możesz wygrać. W jeden dzień udało mi się wyjść z brązu I do silvera 1.

mi w 3 dni z br 4 do silv 3 bo grałem z kolega duo i co?

Może nie zasługuję na ową dywizję może macie rację popracuje nad sobą i zobaczymy. no nic dzięki za wypowiedzi.

///Temat do Zamkniecia

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

a53df0e7.png

0 komentarza 4 kila bo maokai mi cały czas po reda szedł + ap caitlyn trynda pisał "i top or i troll" itp. porażka

Kto by to wygrał?

Opublikowano

1 dywizja to ok 6 wygranych 

wiec powiadasz ze zagrales 40 gier w 1 dzien ?

@top

dlaczego nie wstawiasz screenow z gier kiedy masz

2/6

2/5 ?

grasz gorzej niz ja w brazie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...