Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob Teamy? Każdy mówi że nie "Ty się naucz nie rageować, itp" Zobacz ; )

ExTazerII

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto przedstawie w tym temacie kilka defetów które są zapoczątkowane przez "Noob TEAMY"

80f4c716.png

Sry za złą jakość
Bedę wstawiał przegrane jakie ja rozegram przez tak zwane "Noob Teamy'
Jak chcecie możecie wstawiać swoje przegrane mecze.

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

Robiłeś to zdjęcia mikrofalówką czy mikserem ? 

Nie na temat../ Nie poprostu jak wrzucałem  na fotoszok to się spier**** dzieliła jakość zdjęcia.

Tu jest tylko jeden screen.

Dodałem co będe robiłdalej.

Pomogłem? Jeżeli tak: Daj Like :*, Jeżeli nie: No cóż postaram się następnym razem :*

Opublikowano

Next Match

104342be.png

Fryzu premade kil za kil z akali i miał 8 kili dla akali i na 2 razy ulta padał. khazix od tristany 5;11 padał pff teemo jedynie ogarniał.

Opublikowano

Nie graj adc na tym najtrudniej sie wybic polecam mid kata full roam

Jesteś taki głupi .... . Pierwsza topka challengerów to właśnie mainowane i most played ADC ... ale Ty nadal powiesz, że adc nie da się wycarrować.

80418163723791597115.png

Opublikowano

Jesteś taki głupi .... . Pierwsza topka challengerów to właśnie mainowane i most played ADC ... ale Ty nadal powiesz, że adc nie da się wycarrować.

Prawda, a adc takim jak vayne,lucian,twitch to się ora w teamfightach jak ciebie nie sfokusuja, ale jak masz takiego master 10;0 w nemy team to se graj

No cóż, każdemu się zdarza. Platyna to jest po prostu porażka.

Powodzenia, oraz mniej trolli ;)

Dzięki no cóż postaram się bardziej ;)

Nie graj adc na tym najtrudniej sie wybic polecam mid kata full roam

Kompletnie sie nie zgadzam, adc łatwiej niż katą/ zależy jak enemy team 0 stun i przerywania ulta katy kata op do carry ale jak masz w nemy takiego ramusa,hecarima,leone,czy kogos ze stunem podrzuceniem to kata jest słaba jak gówno. tyle odemie

//topic

A i nie że się skarze na noob teamy czy coś ale z silvera się nie da wyjść tak łatwo, grałem w brązie adc 15 meczy pod rzad w 3 dni wyszedłem z bronz 4 do silv 3...

PS:

Zna ktoś dobry skrypt do cerrowania meczy dowolną postacią dowolną linią do bola + ma dobrze skonfigurowane i się może podzielić?

Opublikowano

Jak pierwsza topka challengerów spotka się w jednym meczu to co wtedy? Top adc, mid adc, jungle adc? Jak gra się soloq to powinno się ogarniać każdą linie.

Prawda, a adc takim jak vayne,lucian,twitch to się ora w teamfightach jak ciebie nie sfokusuja, ale jak masz takiego master 10;0 w nemy team to se graj

Dzięki no cóż postaram się bardziej ;)

Kompletnie sie nie zgadzam, adc łatwiej niż katą/ zależy jak enemy team 0 stun i przerywania ulta katy kata op do carry ale jak masz w nemy takiego ramusa,hecarima,leone,czy kogos ze stunem podrzuceniem to kata jest słaba jak gówno. tyle odemie

//topic

A i nie że się skarze na noob teamy czy coś ale z silvera się nie da wyjść tak łatwo, grałem w brązie adc 15 meczy pod rzad w 3 dni wyszedłem z bronz 4 do silv 3...

PS:

Zna ktoś dobry skrypt do cerrowania meczy dowolną postacią dowolną linią do bola + ma dobrze skonfigurowane i się może podzielić?

Adc zawsze jest focusowany, od tego masz supporta czy topa żeby Cię bronili a ty będziesz orał.

Bo to jest katarina nią da się tylko grać w brązie i poniżej 30lvla jak przeciwnicy zamiast puścić stuna czy silence'a uciekają. No chyba, że masz last picka, a w enemy nie ma żadnych cc.

Opublikowano

Kto by to wygrał dawać like.

a5325930.png

Wiem farma słąba ale vs jayce tak więc na dystans ezreal mid.. op farma do yasuo bez porównania. ;l(

Opublikowano

build 2/10 ten master yi

ja bym wygrał gdybym nim grał ;)

w dzień wybiłem unranked -> g1,  platynki i kilka mniejszych goldów grajac yi.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

po co wstawiac gry z normali? mi na nich nie zalezy,grma je zeby sie wyluzowac,nie wazne czy przegrana czy wygrana ,one nic nie znacza :) a team oprocz eza miales ok :P

baner.png

Opublikowano

Dla was zawsze będą "noob teamy" nie możecie pojąć że są gorsi i lepsi.Chcielibyście cały czas wygrywać.

@AntyWarn

Przegrałeś mecz i co w tym dziwnego? Słabszy team to trzeba płakać? Raz Ci się trafi lepszy raz gorszy to normalne...

Opublikowano

Dla was zawsze będą "noob teamy" nie możecie pojąć że są gorsi i lepsi.Chcielibyście cały czas wygrywać.

@AntyWarn

Przegrałeś mecz i co w tym dziwnego? Słabszy team to trzeba płakać? Raz Ci się trafi lepszy raz gorszy to normalne...

Mi się trafiają co mecz nooby... nie możesz tego zrozumieć? 6 meczy 6 bad junglerów 0 ganków do 30 min 0.

Opublikowano

hahahahahahha no tak gosciu bo sie flejmi junglera jak przegrywasz gre !!

popracuj nad soba albo zadnego progresu nie osiaganiesz a tylko sie cofniesz zwalanając na "noobów"

IQpyWN8.png

Opublikowano

Jak pierwsza topka challengerów spotka się w jednym meczu to co wtedy? Top adc, mid adc, jungle adc? Jak gra się soloq to powinno się ogarniać każdą linie.

Adc zawsze jest focusowany, od tego masz supporta czy topa żeby Cię bronili a ty będziesz orał.

Bo to jest katarina nią da się tylko grać w brązie i poniżej 30lvla jak przeciwnicy zamiast puścić stuna czy silence'a uciekają. No chyba, że masz last picka, a w enemy nie ma żadnych cc.

hahahah katarina tylko w brazie i ponizej 30 lvla ? 

chyba nie wiesz na czym polega granie kata :) wbijasz sie dopiero jak enemy team wypali cc, i wpadasz w polowie tf na dobijanie killi :) skoro tak piszesz,to zapewne robisz tak jak polowa ludzi grajacych katą-wbijasz sie pierwszy w 5 i potem placzesz ze ci nie pomogli,ze to jest lose i dajesz odrazu surra:)

baner.png

Opublikowano

Nie mowcie mi ze topka challangerow jest ADC wiec musisz grac adc. W ligach ponizej platyny idąc na bota musisz liczyc na team bo sam nie wygrasz. Na midzie jest inaczej, roam, team fighty itd. Jak grasz adc to farmisz a jak cie nie protectuja to padasz i tyle. Katarina nie jest tylko do brazu, gdyby taka byla czemu taki scarra czy voyboy by nia grali?? Trzeba sie wbic w dobrym momencie a nie jak niektorzy team fight inicjuja nia xDD

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Nie mowcie mi ze topka challangerow jest ADC wiec musisz grac adc. W ligach ponizej platyny idąc na bota musisz liczyc na team bo sam nie wygrasz. Na midzie jest inaczej, roam, team fighty itd. Jak grasz adc to farmisz a jak cie nie protectuja to padasz i tyle. Katarina nie jest tylko do brazu, gdyby taka byla czemu taki scarra czy voyboy by nia grali?? Trzeba sie wbic w dobrym momencie a nie jak niektorzy team fight inicjuja nia xDD

Dokładnie,większość ludzi po prostu nie protectuja adc a później krzyczą "Noob,report,feeder".Moim zdaniem Katarina robi takie tornado w team fighty,że aż głowa boli Full Ap i niszczarka do mięsa.

Czekam na więcej zdjęć.

Opublikowano

Ale to jest Silver :rolleyes:

Opublikowano

Niby trzeba. Ale trzeba mieć też main linię na której najlepiej się czujesz i zniej kierować resztzę teamu... Nienawidzę ludzi jak ty. Coś usłyszą od kogoś bo tak napisał i powtarzają po całym forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...