Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BestCraft

Filip1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OtherDrops strasznie urozmaica rozgrywkę gdyż jak jest te kilka % na drop to i tak dobrze niż żeby ludzie na x-ray jechali. ŻAL MI OSÓB KTÓRE NIE LUBIĄ OTHERDROPS

xD

Opublikowano

Nie wiem czy posty są usuwane czy co.. Ale cała prezentacja serwera wraz z moją opinią

Tak sie zastanawiam nad Administracją. Nie miałem z nimi kontaktu na serwerze, pisałem przed nagraniem z 10 minut i nic. Na serwerze było napewno 3-4 osoby z "czerwonym nickiem" może to nie administracja a VIPy, to w takim razie przepraszam, ale jeżeli się mylę to administracja ma troche wywalone na graczy, bo nie ma ani moderatorów, którzy by pomogli nowym graczom, ani szczególnie interesujących informacji na spawnie, po za dropem , kosztem vipa itp. Co do samego VIPa 17zł smsem ? Nie przesadzacie ?  :D. Ciekawi mnie postawa Pana "Filip1996", jeżeli jest Pan z administracji tego serwera, to nie wiem czy polecać komu kolwiek ten serwer. Każdy może wyrazić swoją krytykę na temat serwera, i nie powinno sie takich ludzi tępić, lecz starać się poprawić to co ludziom sie nie podoba.. No bo chyba po to robicie te serwery prawda ? Nie mają 5 slotów tylko 50 i to ludzie maja grać a z takim podejście to daleko nie zajdziecie.. 

Jeżeli poprawicie lagi na serwerze, i szacunek dla graczy dam 10/10  ;)..

https://www.youtube.com/watch?v=pHejaMklGSQ

Opublikowano

Byłem w Polsce tydzień wiec mnie nie było, a chwilowo byłem sam w administracji, czerwony nick oznacza rangę VIP :) co do lagów to już dawno ogarnięte (minimum od tygodnia) szacunek do graczy - nie wiem dokładnie co miałeś na myśli ponieważ nigdy nikogo nie obraziłem nawet jak np. Ktoś denerwował mnie spamem, ale od niedawna jest plugin zapobiegający używaniu przekleństw :) Dzięki za poświęcenie czasu na opisanie zalet i minusów serwera , pozdrawiam.

Opublikowano

@up !!! Japierdziele po co spamisz !!! Już dałem raport za spam !

DOWODY:

1. PIERW PISZESZ ' asdasd ' a potem do edytujesz ! i ciągle edytujesz i zmieniasz odpowiedź to jest żałosne ! JESTES DZIECKO

22410435073961329586.png2.36972305323994138456.png

Widzicie dzieciaka ! ? tylko robi spam ! bo nikt nie chce grać ! bo to jest słaby serwer ! administracja nie kulturalna już mortal wam pokazał jakie dzieciaki to administracja !

3

80021125660993576804.png

4.30761507848747024203.png

OCH ŻAL MI TAKICH DZIECI !

Opublikowano

Wymyślaj jakieś pierdoły, edytuj sam stronę za pomocą skryptu (to żadne dowody każdy może przerobić stronę na własne potrzeby i zrobic screena, tez tak umiem), leci report za posta którym po 1 obrażasz mnie a po 2 spamujesz nabijając free posty (juz chyba z 4 raz coś bez sensu tu piszesz).

Opublikowano

@up HAHA Był w Polskie tydzień więc go nie  było. i był sam w administracji ! rozumiecie coś z tego hahaha xD

Gdy gram na serwerze są lekkie lagi i dlaczego ! Ciągle wywala z serwera ! ? java coś tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...