Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Z Metin2.Pl - Kanał #Metin2-Pomoc Zamknięty

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i dobrze naucza się pacany grac uczciwie. niedawno własnie zaczałem grac na Monastyrze i już z 20osob spotkałem ze pisali ze na allegro yang kupowali 1 zrobilem kilka ss wysłalem dla supportu to oni odpisuja że musze mieć chat(to mam)+ nick i postać gdzieś w tle ziomka >.< jak miałem zrobić jak był gdzie indziej -.-

fs.png

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Armagedon xD

Dokładnie, w US maja 2 servery i jest 2x więcej graczy...

PL spadał na psy, aż upadł...

na US nie gra tyle ludu co u nas wiec sobie nie wyobrazaj niewiadomo co.

Jak by u nas były 2 channele to kazdy spot by był zajety . A co za tym idzie ?

zajete spoty na expie 24 h

spam na czacie

wielkie lagi , pewnie przez miasto bys nie przeszedł

A tak wogole to Azjaci mysla bo zeby zrobic konto trzeba miec PSN czy cos takiego nie wiem jak to sie pisze , cos podobnego do numeru dowodu osobistego.

Wtedy 50 % dzieci była by na wystrzał a grali by normalni ludzie.

Opublikowano

szczerze to metin powinien wziąc przykład z 4story... tak jak up napisał może i by było all zajęte ale nie lepiej zanim 4ch zrobic by 10np zrobili? to by byl duży +

DAWAC MINUSY ------------------

Opublikowano

wiadomo : lepiej grac na us (mnie noobow itp MNIEJ HAXOW) nawet lepiej grac na koreanskim:) ogolnie metek powoli sie sypie z dnia na dzien coraz gorzej jeszcze troche i padnie lub podniesie sie i zrobie WIELKIE WEJSCIE SMOKA I

Opublikowano

Upada a szkoda... Bo przynajmniej były ograniczenia trochę a nie na start 999 lvl skile na X bronie jakies z kosmosu +100 hmm full eq +100 i sie ciesza dzieci bo jebnie 100 mln bez krytyka -.- i Co to jest gra ? jeśli tak uważasz to jesteś neo kidem

Ehh...

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Panowie i panie ^.^ ... Bez paniki.... Pomyślcie logicznie. Gdyby Team MT2 zamknął całego metina to nic by z tego nie mieli... Zauważcie, że ludzie wydają kupe pieniędzy na Item-Shop'a, a kto im odda te pieniądze które na niego wydali ? Nie ma szans, żeby go zamkneli nic sie nie bójcie ^.^ . Za samego item shop'a wszyscy ludzie którzy z niego korzystali mogli by wytoczyć im pozew...

Sorki za taką chaotyczną wypowiedź :P

Nie mają prawa wygrać takiej sprawy^^ Po 1 GF ma bardzo dobrych prawników a po 2 wszystkie rzeczy znajdujące się w grze należą do GF, nie są twoją własnością^^

wiadomo : lepiej grac na us (mnie noobow itp MNIEJ HAXOW) nawet lepiej grac na koreanskim:) ogolnie metek powoli sie sypie z dnia na dzien coraz gorzej jeszcze troche i padnie lub podniesie sie i zrobie WIELKIE WEJSCIE SMOKA I

DO czasu, w końcu noobki z PLa się zlecą i co wtedy? Klapa na całego...

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Metin2PL nie pada. Zauważcie że funkcja GM to jest wolontariat i prawdopodobnie jest ich mało, mało chętnych pracować za darmo. Więc takie działania to próba przeniesienia wszystkich do walki z hakerami.

imetin_logo.png

Opublikowano

To juz jest na pewno koniec metin2 zobaczcie co napisali na forum

Pragniemy przypomnieć, że za korzystanie z usług yangsellerów (to głównie do nich należą boty) grozi wykluczenie z oferty gry. Kara taka 'przysługuje' nie tylko sprzedawcom Yang, ale również ich klientom.

W najbliższej przyszłości planujemy przeprowadzić pierwszą akcję blokowania kont graczy, którzy chociaż raz skorzystali z usług yangsellerów.

Połowa topki będzie miała bana

Dokladnie i nie polowa a wiekszosc.

Mnostwo znajomych ma bany juz a to podobno dopiero poczatek, ale podobno kara nie jest na stale jak sie wspolpracuje

Podobno jak sam sie przyznasz to bloki sa na jakis czas - cos wiecie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...