Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Z Metin2.Pl - Kanał #Metin2-Pomoc Zamknięty

Treej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drodzy gracze,

uprzejmie informuję, że w obliczu problemów z jakimi musimy się ścierać (mam tu na myśli expboty rodem z Chin, braki kadrowe), aktualnie nie jesteśmy w stanie zapewnić wam odpowiedniego poziomu pomocy na wszystkich możliwych kanałach kontaktowych.

Zamierzamy się skupić na dwóch najważniejszych metodach: pracy w systemie zgłoszeń pod adresem (http://support.metin2.pl) oraz doraźnej pomocy w grze. Tym samym, kanał #metin2.pl-pomoc, oraz kontakt w sprawach gry z członkami Team Metin2.pl na IRC zostaje ZAWIESZONY DO ODWOŁANIA.

W przypadku poprawy sytuacji, o wszelkich zmianach zostaniecie poinformowani tak szybko jak to możliwe.

Przypominam jeszcze raz, że od dziś aktywne będą tylko dwa z trzech kanałów komunikacji, tj.:<br>

* Kontakt przez System Zgłoszeń pod adresem http://support.metin2.pl

* Pomoc w grze poprzez dostępny system komunikacji

Pozdrawiamy,

Team Metin2.pl

Tak napisał Art... Co to oznacza:

-Na serwerach na chacie ogólnym pojawiło się 3 lub nawet 4 razy więcej ostrzeżeń typu:

XXX ma DH GM zrob cos z tym

- Ludzie używają SH, MH, DH itp. itd...

- Chcesz pohackować? Nie ma sprawy! Team cie oleje bo filmów nie przyjmują!

- Równie dobrze FuBu lub SMP mogli by ściągnąć jakiegoś MH i wbijać sobie na Spoty, nie marnować kasy na IS tylko zwoływać mobki do siebie...

Moim zdaniem jest to Koniec metin2.pl, zauważcie że Art napisał że to z powodu małej ilości s/GM. A niby po co nam 23 serwery? Na metin2.us są 2 serwery a gra dwa razy tyle ludzi co na PLu, biorę pod uwagę Polskich i Tureckich graczy.

Od dnia dzisiejszego czyli od 12 marca roku 2010 następuje koniec Metin2.pl.

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

APOKALIPSA :lol:

No to jest ich podstawowy błąd :) Nie umieją sobie poradzić ze SpamBotami...

Teraz 2x wiecej Botów... Pięknie :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Nie radzą se panowie.

KODEXIOR zrobcie cos z logowanie ma serwer co ?

caly czas off jest...

Opublikowano

Armagedon xD

Dokładnie, w US maja 2 servery i jest 2x więcej graczy...

PL spadał na psy, aż upadł...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Armagedon xD

Dokładnie, w US maja 2 servery i jest 2x więcej graczy...

PL spadał na psy, aż upadł...

PL metek zaczął śmierdzieć psem już dawno temu gdy zaczęli otwierać co raz więcej serwów i co z tego wynikło? metek stał się jak O-game czyli b.prosty sposób zarobienia kasy prawie bez żadnego wkładu... niemiecka technologia - jak ja ją uwielbiam ;D <zwłaszcza mercedesy> :D

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Opublikowano

Ja dopowiem, że to wina GF bo to oni srali serwerami... A teraz co?

Koledzy! Łączmy się! Chodźmy pokraść dropa grupowo! GF i GM gówno nam zrobią! :D

Moje motto życiowe

Zbieram +

Gość Mounthains
Opublikowano

mpc zaczyna wygrywać. Co do topica to robią wielki błąd. Trzeba było zrobić te 2-4 servy i by wszystko ogarniali....

Opublikowano

Moim zdaniem może i koniec ale na zawsze? Ja trochę w to wątpię. Sądzę że po jakimś czasie znów wróci. Wyobrażam sobie dzieci które kupiły jakiś lvl 70+ a tu metin nie działa teraz będą płakać i do szkoły nie będą chodziły bo koniec świata :D

Opublikowano

Co do topicu to szkoda by było, żeby tak nagle pozamykali serwery, ponieważ tyle wypocin poszło na marne, a część graczy by zaraz domagała się jakiegoś zwrotu pieniędzy na IS itd., itd.

Przez to dzieci by pewnie przeszły na innego metina.

Co do tych, co mówili o paru serwerach to niestety nie mogą tego zrobić, ponieważ tam też są gracze i naprawdę duuużo by stracili. Już nie można zrezygnować z serwerów i skrócić je o 12, czy 20.

Jeszcze innym "po za tym" jest to, że na US jest 5-6 channeli, inny wydawca, zwiększona pojemność serwerów i na 1 CH oraz te wspaniałe czołgi babuni spod drzewka, co mają po miliony ram i procki pojemności dwóch smoków i czterech słoni.

Metin PL i tak nie upadnie, w końcu im się może uda, a miasto Metinowych ciastek kukurydzianych napędzanym bananowym sosem będzie spokojne, a dzieci do swoich rodziców będą mieli żal, ponieważ każdy hack nie będzie im działał.

zenm.png

Opublikowano

Ja uważam że jest to tylko 1 z 3 prawdopodobieństw zamknięcia Metin2.pl

1) Zamknięcie kanału IRC

2) tylko 1 lub 2 s/GM na serwer

3) Włam do bazy danych przez hackerów

Moje motto życiowe

Zbieram +

Opublikowano

Tylko po co hackerzy by się mieli włamywać do bazy??

A co do topicu, wyobrażacie sobie co by było jakby były tylko 2,3 servy ?? Dt ciągle zajęte, o v2 lepiej nie mówić, byłoby mnóstwo drophackerów więc nie pierdolcie że byłoby lepiej.

lastfmred.gif

Opublikowano

Ehh pamięta te czasy ktoś jak był tylko Monek i fenek? nawet jak astral był to nawet spoko było... teraz niech metin PL padnie i może ci z metka US zrobią nam nowego lepszego PL'a :lol:

MOJE POSTACIE:

tmyt2 Woj body 89 lvl OFF

tmyt2 Surka Wp 92 lvl i rośnie OFF (miał śmiercio +9 :) )

tmyt2 Ninja dagger 91 lvl OFF

csyt2 Ninja dagger 97 lvl OFF

csyt2 Surka WP 101 lvl OFF (skradziony)

yt2game szaman smok 89 lvl OFF

yt2game woj mental 93 lvl OFF

sdlongju bm 86 lvl OFF

DongLve dagger 81 lvl OFF ;p

DongLve szaman smok 84 lvl OFF

DongLve szaman Healer 87 lvl OFF

DongLve Woj body 90 lvl OFF

KXmetin szaman healer 98 lvl OFF

Diwang Woj body 82 lvl ON

Diwang sura BM 79 lvl ON

Opublikowano

To nie wina Gmow PLA ile jest serwerow zarzadza tym administracja niemiecka ile serwerow ma byc wydane na daną wersje pozatym to wszystko jest robione komercyjnie jesli oni zarabiaja na NOWO POWSTALYM SERWIE w 1 dniu ok. 0,5 mln ... na monku np tyle osob juz nie zamawia pierscionka co na nowym serwie i tym jest spowodowane powstawanie licznych serwerów , co do topicu to mysle zezawieszenie IRCa to zjebany pomysl teraz nie ma poco grac w tego szajsa PLa pozatym nie bylo nawet poco grac bo ledwo wbiles 65 i miales hackiete konto . Pozdrawiam :lol:

Opublikowano

Ale ludzie macie jeszcze możliwość napisania do nich jak są online w grze...A kanał IRC został zamknięty z powodu tego że walczą z botami, więc coś w tej sprawie robią.

A i jeszcze jedno knał jest zamknięty do odwołania czyli nie na zawsze.!

mojavatek.png
Opublikowano

haha ... Dokładnie tak jak Mou powiedział, MPC zaczyna wygrywać :P. Nie wiedzą co zrobić :). Dla nas to dobra wiadomość :PP

2ywfp78.jpg

GG: 8197286

Opublikowano

co wy na to aby wbic sie calym pt na s23 ksuc haxic itd ?:D albo krasc drop w red itd :D

@edit//nie w red sie nei da xD

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano
Ehh pamięta te czasy ktoś jak był tylko Monek i fenek? nawet jak astral był to nawet spoko było... teraz niech metin PL padnie i może ci z metka US zrobią nam nowego lepszego PL'a
no pięknie było :( a teraz Ci z metka US zrobią Metin2US polish version :P

11.jpg

Opublikowano

Metin PL nie pada, tylko tak jak wcześniej ktoś wspomniał próbują pokonać haxy. Może akurat uda im się? Może to za 5 minut? Nic nie wiadomo. Dla fanów M2 PL pozostaje cieszyć się z tego, że w końcu działają i czekać cierpliwie na otwarcie IRCu

zenm.png

Opublikowano

za 5lat Metin bedzie jak Tibia!! same dzieci Neo;)

PS:ZA 5lat nie bedzie IS wiecie czemu?bo co 2 czlowiek bedzie hakerem i wlamie sie do bazy i sam sobie zrobi itemy z IS na swojej postaci a Gf gowno mu zrobia bo sie nie skapna ze ktos sie wlamal ;)

Opublikowano

Wreszcie KOniec z Mt2.pl czekamy na Metin3 :D:D

albo chociaż taki jak metin2.us

pozdro ziomki ;p

Opublikowano

Ja tylko czekam, aż GF się popisze kreatywnością i będzie trzeba wpisywać co 20minut captcha żeby nie kicknęło. :)

Wątpię żeby GF mogło coś zdziałać.

A co do tego, że MPC wygrywa to wątpię, bo tak naprawdę to nie tutaj się tworzy hacki, które prowadzą PLa do upadku.

OMG.TECZA!

Opublikowano

A może tak metin2.pl wykupi hackshielda do clienta lub coś w tym stylu.

albo

na przykładzie SH.

Serwer ma w plikach wartość szybkości np.200

Co 2 minuty jest skan czy ktoś chodzi w poprawnej szybkości czyli 200 a nie 980

Po wykryciu odrazu ban forever i po sprawie.

albo inaczej.

Gdy ktoś jest na koordach 800,700

To nie może się nagle pojawić na 1900,2240

Przy wykryciu diametralnej zmiany koordów ban forever i po sprawie. Tylko że przy lagu serwera był by problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...