Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd moge mieć RP? Jaki odpowiedzieć bratu

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłeś na ulicy i spotkałeś znajomego żula Mietka który dał Tobie super ważnego questa za którego dostałeś 100 golda na Paysafecard. Miałeś ukraść Amarenę pobliskiemu żulowi Zbigniewowi, który znał Ju-Jitsu, Karate i kilka innych trudnych słów. Wyzwałeś go na pojedynek i go pokonałeś tracąc przy tym 26 hp, a do tego z jego loota zgarnąłeś 17 golda i Kijek Rosy +2 oraz kremówkę. Następnie poszedłeś spowrotem do żula Mietka który podziękował za dostarczenie jemu winiacza oraz dał następnego questa byś poszedł do monopolowego, bo jemu już nie chcą sprzedawać bo jest pijany. Dał Ci następne 85 golda, a że ty jesteś skurwysynem i wolisz to wydać na RP to uciekasz z jego mamoną i nigdy więcej go nie spotykasz. Poszedłeś do Biedronki by kupić sobie Tasty cebulowe, bo cebulak a następnie kupiłeś PSC za hajs menela. Wróciłeś do domu i włączyłeś kompa a na Ciebie wyskakuje Boss - twój brat bliźniak maluch pieprzony którego ultem jest Naskarżenie Mamie. Niestety nie znasz sposobu jak tego ulta uniknąć więc pytasz Nas - mpcforum, co robić. Oczywistym sposobem na to by uchronić się z DMG oraz CC zadawanych przez jego ulta jest schowanie się w krzakach. Jeżeli nie masz krzaków w domu to starczy siedzenie w szafie i kampienie na niego jak Rengar na czerwone światełko. Wtedy wychodzisz od tylca i baaaaaaaaaaaam, siekiera w gardło, a ciało zakopujesz w ogródku by roślinki zdrowo rosły, rodzicom mówisz, że tir potrącił braciszka, a ty cieszysz się RPkami.

xyz

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kup sobie rp i skiny, ale graj na podstawowych, bez skina, brat sie nie skapnie na bank, bo pewnie jest głupi jak ty ;]

Ty będziesz miał satysfakcje, że masz skiny, a jak przepierdolisz lane to ci nie każą sprzedawać skinów ;]

Gold Member

nvm

Opublikowano

Zaproś mnie do znajomych mój nick Groxill (EUNE jak coś) i powiedz że jestem twoim tam kiedyś znanym kolegą i kupuje ci rp za jakąś przysługe. (mozesz cos jeszcze od siebie dodać)

A tak naprawde idź zakop babcie w ogródku koło ojca

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Zaproś mnie do znajomych mój nick Groxill (EUNE jak coś) i powiedz że jestem twoim tam kiedyś znanym kolegą i kupuje ci rp za jakąś przysługe. (mozesz cos jeszcze od siebie dodać)

A tak naprawde idź zakop babcie w ogródku koło ojca

ładnie ^_^

Napisz że kolega np ten (niby twój kolega) kupił Ci RP bo się założyłeś albo np wysłaliście sobie gifta i ty otrzymałeś rp a on jakiegoś skina :)

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

Jeśli to prawda to po 1 idz sie lecz a po 2 mam kuzyna który też mnie wkur**** , młodszy raz mu przypier** to sie uspokoił ale naskarżył całej rodzinie debil jeden , jak gram w jakąs grę to się pyta skąd mam , jak to sie nazywa i mnie tak męczy... Zamknij się w pokoju i graj , odpal MK JOGO graj na skinach a jak brat się będzie czepiać to pokaż mu to , z 5-6 razy a potem będzie myślał że to MK JOGO i nie będzie już patrzył , jeżeli gracie na tym samym koncie to zmień hasło to emaila i do konta i powiedz mu żeby sobie sam konto zrobił. Możesz mu powiedzieć że z kumplem się o coś założyłeś o rp

Jeżeli to fake i marny trol to wypierdalaj :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...