Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd moge mieć RP? Jaki odpowiedzieć bratu

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ukradnij bratu konto i sprzedaj babce za rente a potem zmien passy i powiedz ze ukradl brat.Sprawa rozwiazana .

A tak serio powiedz mu ze kumpel z neta zaproponowal Ci wymianne za boosta on Ci placi

Jak nie rozumiesz on dac ci passy ty mu wbic dewizje wszycy happy oke?

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiedz że kolega dał ci spóźniony prezent urodzinowy w postaci RP, pokaż matce że jest taka opcja, poproś kolegę jakiegoś by potwierdził tą historyjkę, i masz z głowy.

Opublikowano

Dostałeś kod od streamera, urodziny prezent od kolegów. Zmień do tego passy do konta i masz z głowy. Ale wydaje mi się, że masz problem.

Opublikowano

Powiedz że zostały ci jeszcze RP'ki z tej ukradzionej renty.

Albo wydaj całe zakupione RP i nie będzie widać że miałeś RP (no chyba że brat ci sprawdza historie kupionych rzeczy).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Powiedz ze pracowales gdzies tam. Albo zgadaj sie. Kumplami gdzies powiedz ze na e sport idziesz... wymysl cos. Myslenie nie boli

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

A tak wogóle co twojego brata obchodzi twoje konto ? Niech sobię zrobi własne zmień passy i już . Powiedz mu tak - „H*j cie to co się stało z mojim kontem i h*j ci to co na nim jest . Zrób sobię własne konto”

Opublikowano

Czytam i nie wierzę, mam nadzieję że to troll. Jak można własną babcie okraść i to jeszcze na RP? Albo uzależnienie lub głupota, polecam leczenie. Sam kupuję RP, ale robię to wtedy gdy mam jakąś gotówkę z np. kieszonkowego, w życiu by mi do głowy nie przyszło żeby kogokolwiek okraść z tego powodu.

Opublikowano

Po pierwsze, jestes debilem ; D

Po drugie, powiedz, ze ogladales jakiegos Twitcha popularnego i zalapales sie na RP darmowe ;]

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ahahahahaahah. Ty tak na serio czy tylko udajesz?

Co do tematu to powiedz, że na pocztę z paysafecarda Ci wysłąli jako uipominek za kilka lat założonego konta ;D

Opublikowano

Ja radzę napisać do supportu by Ci nie dawali dowodu zakupu RP na konto.

I brat się nie będzie czepiał i babcia szczęśliwie leki kupi.

Opublikowano

Podobno kiedyś hakerzy atakowali lol'a i ustawili ceny wszystkiego na 1 rp xD Zawsze możesz dać wymówke że był jakiś atak ;d Jeśli nie jest zbyt inteligentny to uwierzy xD

Opublikowano

Ale chodzi o to rze wiecie że on mi co chwile do pokoju wchodzi no i on patrzy jak ja gram no i bedzie widział ze mam skina i sie rozplacze ze on tez chce miec no i powie rodzicom ze ja mam RP no i on bedzie ze mna wywiad ze znowu kupilem i wogole.. boje się :/

Opublikowano

wypierdol bratu w ryj to się uspokoi.  ^_^ 

minionek_5956.png

Opublikowano

Polecam opcje up ,serio. Jeśli grzeczna rozmowa nie działa to mu zajeb raz i powiedź ,że za każdym razem tak będzie jeśli nie przestanie ,proste. Jakbym miał brata(który takie rzeczy by robił) to bym tak zrobił.

/Mogę się założyć ,że po 4 razie przestanie.

//Druga opcja to zamykanie pokoju na klucz

///Trzecia opcja to powiedź ,że używasz MK JOGO (czy jakoś tak) i sobie skina podmieniłeś.

////Czwarta opcja to właśnie ,a wgl... Co Ja piszę?! Przecież to jest troll i to widać. Ziomek ,wystarczy zobaczyć twoje wcześniejsze posty ,aby porównać błędy.

Opublikowano

No nie wiem, ale to zalerzy wszystko od głebkości stawu i rany postrzałowej. Jeżeli będziesz szedł na głeboką wodę to wybierz tą drugą opcje w innym wypadku idz do lasu, no chyba że twoja babcia nie zyje to w tedy powiedz że to twoja wina i zwal wszystko na brata ale pamiętaj masz to robić powoli żeby nie zapomnieć o odkręceniu słoiku.

Myślę że pomogłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...