Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]MPC Champion

Falem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taką sugestie co do nagrody mpc champion. Chciałbym aby tak jak inna plakietka byłą w grupie. Porpostu zeby powstala do tej plakietki grupa mpc champion tak jak jest blue member itp nie prosze zeby zwiekszyc limit like na niej lub wieksza skrzynke tylko zeby bylo widac bardziej ze sie to zdobylo.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nic z tego nie będzie dawno dawno temu założyłem taki temat z podobną sugestią już był nawet kolorek jaki może być każdy był na tak ale nie weszło cytując Seldka:

"Niestety panie i panowie przyszedł Seldek, który Was rozczaruje.

Dziękuję za dyskusje w tym temacie, jednakże przynoszę mało optymistyczne wieści. Tak jak kto już ktoś napisał w temacie. MPC Champion to nagroda na MPCForum przeważnie przyznawana za konkursowe turnieje na forum. Swojego czasu była plaga graczy, którzy robili swoje turnieje, a to w dziale Warrock, albo jeszcze gdzieś, nawet o ile mnie pamięć nie myli grali także w Quake. Ranga nie zostanie zmieniona, jest jaka jest - taki jej urok. Została stworzona specjalnie po to, żeby taką być. Nie ma co jest porównywać do innych nagród czy rang, bo to różne światy. Trzeba być tego świadomym. Każda z nich w oryginale ma swoje inne przeznaczanie, co prawda czasem przyznajemy je za podobne zadania, jednak staramy się trzymać schematu, który kiedyś powstały naszych głowach, kiedy tworzyliśmy wszystkie nagrodyarrow-10x10.png i rangi. Także, informuję, że żadnych zmian nie wprowadzimy.

Wasz admin "

Więc jestem na nie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tak szczerze to po co? Jestem na nie, ta plakietka jest tylko ozdobą, niczym po za tym :P

Opublikowano

Dziękuję za dyskusje w tym temacie, jednakże przynoszę mało optymistyczne wieści. Tak jak kto już ktoś napisał w temacie. MPC Champion to nagroda na MPCForum przeważnie przyznawana za konkursowe turnieje na forum. Swojego czasu była plaga graczy, którzy robili swoje turnieje, a to w dziale Warrock, albo jeszcze gdzieś, nawet o ile mnie pamięć nie myli grali także w Quake. Ranga nie zostanie zmieniona, jest jaka jest - taki jej urok. Została stworzona specjalnie po to, żeby taką być. Nie ma co jest porównywać do innych nagród czy rang, bo to różne światy. Trzeba być tego świadomym. Każda z nich w oryginale ma swoje inne przeznaczanie, co prawda czasem przyznajemy je za podobne zadania, jednak staramy się trzymać schematu, który kiedyś powstały naszych głowach, kiedy tworzyliśmy wszystkie nagrodyarrow-10x10.png i rangi. Także, informuję, że żadnych zmian nie wprowadzimy.

Nie ma co przedłużać. 

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...