Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] MPC Champion a grupa użytkownika

Missbułgaria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie odświeżam strony gdy piszę...

Miło, że sam to zauważyłeś.

Po prostu rozwaliło mnie to, że piszesz o równouprawnieniu, mając "wyjebane" na przywileje innych grup.

Troszkę nie rozumiem, nie ważne.

Nie spinam, nie jestem człowiekiem, który denerwuje się z tak błahych powodów.

Koniec mojego spamu w tym temacie.

Bo jak ty piszesz o jakims podwiększeniu uprawnien dla Championa a obnizen uprawnien dla golda to jest smieszne bo ja nic o tym nie wspominałem.Zapytasz gdzie ? Chodzi mi o to troche nie zrozumiałem zresztą nieważne

Ahh, już wiem ! Chodzi mi o to, że gdyby zamiast podnosić uprawnienia chamiona, zdjąć uprawnienia gold'a to kolega i całe grono championów nie byłoby zadowolone, źle myślę ?

Nie chodzi mi o równouprawnienie kompletne bo to nie mozliwe kazdą nagrode tak zrobic chodzi mi o to co wiąże wszystkie nagrody czyli unikalny kolor nicku a tego Championowi brakuje. Propo uprawnien mozna jakies dodac nie wnikam w to

Pozdrawiam Googlusa z którym fajnie sie dyskutuje ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol, z tego co wiem to MPC Champion to nagroda bo jest w spisie nagród.

Jesli gold memeber jest nagroda to ma przywileje.

Tak samo MPC champion powinien miec uprawnienia typu wikesza skrzynka lub zamykanie / otwieranie wlasnych tematow. (To tylko przykład)

Tu nie chodzi o kolorek chodz ladnie by bylo jakby sie wyroznial od reszty.

Szczerze to glupio to wyglada, nagroda jest a pisze PostWriter -.-

Opublikowano

MPC Champion jest za zasługi na forum , mając taką nagrodę to i tak jest szacun.

Chyba jednak nie :

http://www.mpcforum.pl/topic/534563-mpc-warrock-tournament/

Jeśli kolorek obok nick jest dla was tak ważny to jestem na tak.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Był pewien okres na forum, że nagrody nie były dostępne i jedyne co wyróżniało zdobywców nagród, czy posiadaczy rang na tle innych użytkowników, był właśnie specyficzny kolor nicku. Ja naprawdę nie rozumiem spin w tym temacie, przecież skoro ktoś otrzymał nagrodę, to należą mu się również przywileje.

Nie przesadzajmy pisząc, że później są problemy w tworzeniu nowych rang bo to nie powinno nikogo interesować, ile jeszcze kolorów RGB jest do wykorzystania. Patrzmy na te rangi, które już powstały i które są na forum dłuższy okres czasu.

Nie dziwcie się, że championy chcą, by również wyróżniał ich kolor, czy jakieś dodatkowe, małe przywileje.

Jak byście wygrali w totka, wystarczyłby wam sam wpis do listy zwycięzców bez nagrody pieniężnej?

Nikomu to krzywdy nie zrobi, więc nie rozumiem po co takie spiny.

Opublikowano

Był pewien okres na forum, że nagrody nie były dostępne i jedyne co wyróżniało zdobywców nagród, czy posiadaczy rang na tle innych użytkowników, był właśnie specyficzny kolor nicku. Ja naprawdę nie rozumiem spin w tym temacie, przecież skoro ktoś otrzymał nagrodę, to należą mu się również przywileje.

Nie przesadzajmy pisząc, że później są problemy w tworzeniu nowych rang bo to nie powinno nikogo interesować, ile jeszcze kolorów RGB jest do wykorzystania. Patrzmy na te rangi, które już powstały i które są na forum dłuższy okres czasu.

Nie dziwcie się, że championy chcą, by również wyróżniał ich kolor, czy jakieś dodatkowe, małe przywileje.

Jak byście wygrali w totka, wystarczyłby wam sam wpis do listy zwycięzców bez nagrody pieniężnej?

Nikomu to krzywdy nie zrobi, więc nie rozumiem po co takie spiny.

A ja nie rozumiem ten cały "bunt". MPC Champion nie był robiony po to aby, jakieś osoby potem chodziły i wręcz błagały o kolorek. Na cholerę ten cały kolorek Wam. Pomoc można nieść bez żadnego kolorka, tak więc również wygrywać różne konkursy można bez kolorka.

Kolory kolorami i co Wam to da? Podnietę? "O fuck ale jestem zajebisty, mam kolorek i będę szpanować"....

No way, na nie.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

A ja nie rozumiem ten cały "bunt". MPC Champion nie był robiony po to aby, jakieś osoby potem chodziły i wręcz błagały o kolorek.

Mpc champion był robiony jako nagroda za wygranie konkursu i jak każda nagroda ma unikalny kolor nicku to tutaj tez powinein być.

Na cholerę ten cały kolorek Wam.

Po to żebyś sie pytał.

Kolory kolorami i co Wam to da? Podnietę?

Tak da mi to podniete.A ciebie niewiem czy będą boleć oczy od nowego kolorku omfg

Opublikowano

Omg, a ty nie rozumiesz podstawowej rzeczy, ta nagroda NIE BYŁA robiona po to aby istniała grupa do tego.

Ma to być wyróznienie za konkursy.

Uczepiłeś się goldów i mentorów.

Grupa gold memberów powstała w dawnych czasach i była wykorzystywana do konkursów, jak widać jest używane do dziś.

Mentorzy powstali aby pokazać osoby, dzięki którym pomoc w różnych działach jest niesiona.

MPC Champion powstało, aby nagradzać osoby w różnych TURNIEJACH, przede wszystkim tam. Jednakże czasami jest używane do zwykłych konkursów.

Tyle ode mnie, uczepiłeś się koniecznie tego kolorka. Tak samo jak kiedyś kidmodzi o kolorek kidów, bo jest taki sam jak postmakera.

I co to zmienia? Nothing, tylko większy szpan i dodatkowy wpis do sygnaturki (gdzie ty to właśnie "kolekcjonujesz"). Śmieszy mnie takie podejście do sprawy.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

No tak ale gold i champion (czasem) jak napisałeś są za konkursy a champion jest o wiele niżej ustawiony niz gold member nie mowiac ze czasem ciężej zdobyc tego championa niz golda.A nie wiem jaką krzywde robi ci ten kolorek

Opublikowano

Nagroda tak samo jak goldmemer/blue member

A kolorów masz w pizdu jeszcze MPC Champion

Ja wiem że ludzie bez championa mogą mieć totalną wyjebke na to ale popatrzcie na to z innej strony bo brak koloru to akurat żaden argument

Widocznie jesteś tak ułomny, że nie rozumiesz mojej wypowiedzi. Jak myślisz kto szukał koloru dla PostWritera? Ano, właśnie ja. Wiem jakim problemem jest znalezienie nowego koloru aby pasował do reszty ale nie był zbyt podobny do innej rangi. Administracja ma na pewno ciekawsze pomysły niż wykorzystanie tego kolorku dla MPC Champion. Ja sam tworzyłem w fanarcie prace dla userów i wciąż tworzę i nigdy nie ubiegałem się o rangę/nagrodę z tego tytułu...

Widocznie ta ranga jest dla was tylko kolorkiem, a ze względu, że go nie macie spamujecie takimi tematami. Dziękuję tym którzy rozumieją tą wypowiedź i nie będą mnie hejtować.

Omg, a ty nie rozumiesz podstawowej rzeczy, ta nagroda NIE BYŁA robiona po to aby istniała grupa do tego.

I tego się trzymajmy, masz nagrodę i się ciesz, powinna Ci wystarczyć. Nie podoba się ? Napisz do admina żeby ściągał nagrodę.

.

Opublikowano

Widocznie jesteś tak ułomny, że nie rozumiesz mojej wypowiedzi. Jak myślisz kto szukał koloru dla PostWritera? Ano, właśnie ja. Wiem jakim problemem jest znalezienie nowego koloru aby pasował do reszty ale nie był zbyt podobny do innej rangi. Administracja ma na pewno ciekawsze pomysły niż wykorzystanie tego kolorku dla MPC Champion. Ja sam tworzyłem w fanarcie prace dla userów i wciąż tworzę i nigdy nie ubiegałem się o rangę/nagrodę z tego tytułu...

Widocznie ta ranga jest dla was tylko kolorkiem, a ze względu, że go nie macie spamujecie takimi tematami. Dziękuję tym którzy rozumieją tą wypowiedź i nie będą mnie hejtować.

I tego się trzymajmy, masz nagrodę i się ciesz, powinna Ci wystarczyć. Nie podoba się ? Napisz do admina żeby ściągał nagrodę.

Przypomne ci te słowa za jakiś rok jak ten kolor dalej nie będzie wykorzystany.

elo.

A napisałem gdzies że nagroda mi sie nie podoba?

Poprostu golda czasem łatwiej wygrać niż championa co nie jest ok.(nie chodzi mi tutaj akurat o mnie ale są konkursy gdzie łatwiej golda zdobyć niz championa)

Opublikowano

Niestety panie i panowie przyszedł Seldek, który Was rozczaruje.

Dziękuję za dyskusje w tym temacie, jednakże przynoszę mało optymistyczne wieści. Tak jak kto już ktoś napisał w temacie. MPC Champion to nagroda na MPCForum przeważnie przyznawana za konkursowe turnieje na forum. Swojego czasu była plaga graczy, którzy robili swoje turnieje, a to w dziale Warrock, albo jeszcze gdzieś, nawet o ile mnie pamięć nie myli grali także w Quake. Ranga nie zostanie zmieniona, jest jaka jest - taki jej urok. Została stworzona specjalnie po to, żeby taką być. Nie ma co jest porównywać do innych nagród czy rang, bo to różne światy. Trzeba być tego świadomym. Każda z nich w oryginale ma swoje inne przeznaczanie, co prawda czasem przyznajemy je za podobne zadania, jednak staramy się trzymać schematu, który kiedyś powstały naszych głowach, kiedy tworzyliśmy wszystkie nagrody i rangi. Także, informuję, że żadnych zmian nie wprowadzimy.

Wasz admin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...