Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I&B - Grafika oraz Pomoc Techniczna!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1397998430-U1147087.png

Cześć, siema, wracam wraz z Dominikiem po długiej przerwie! Dawno mnie w tym dziale nie było, także witamy.

1397998698-U1147087.png

Jesteśmy dwoma osobami, ja jestem Szymek, a Bressu to Dominik.

Mieliśmy wiele serwerów, większość z nich była niewypałem, głównie przez osoby trzecie, dlatego teraz my oferujemy swoją pomoc.

imaguś - Grafika, techniczna pomoc przy forum.

Bressu - Techniczna pomoc przy plikach, forum.

1397998879-U1147087.png

→ Prace na czas.

→ Poczucie humoru. 

→ Doświadczenie w tym, co robimy.

→ Mile spędzony czas.

→ Oraz wszystko, co będziecie wymagali.

1397999162-U1147087.png

→ Zakaz handlu.

→ Jako że oferujemy stała pomoc - miejsce w teamie oraz rangę.

→ Poczucia humoru. 

→ Wykonywanie obowiązków na czas.

→ Podchodzenie do sprawy na poważnie.

1397999554-U1147087.png

gadu_gadu.png

Bressu36709412

imaguś48829268

1398000192-U1147087.png

Serdecznie zapraszamy! ;-)

Opublikowano

Bressu - Techniczna pomoc przy plikach, forum.

Co on dokladnie potrafi? Niedługo biore sie za swoj serwer wiec moze bym Was zatrudnił do pomocy.

Opublikowano

Ogólna pomoc przy serwerze oraz Konfiguracja forum pod potrzeby administracji,użytkowników. 

Dalej sie nie doczekałem tego co chce.

Ogólna pomoc to moze byc jako GM robiacy eventy, mi o pomoc techniczna chodzi. CO POTRAFISZ, tak ogólnie.

Opublikowano

Polecam pomimo że Bressu i Imag są rudzi :D

Ładna grafika i dobra pomoc techniczna.

Opublikowano

nie polecam

@imaguś. - gówno nie grafik

@JustHappy™ - serwery dla 20 graczy przykład http://www.mpcforum..../#entry10054105

Tak to prawda. Just to dzieciak, który straszył mnie ddosami itd. A taka jest prawda, że nic nie umie zrobić.

Imaguś to gimbek, który kocha się w gimperze i go naśladuje. Jego grafika do gówno płynące ściekami.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Tak to prawda. Just to dzieciak, który straszył mnie ddosami itd. A taka jest prawda, że nic nie umie zrobić.

Imaguś to gimbek, który kocha się w gimperze i go naśladuje. Jego grafika do gówno płynące ściekami.

To nie ja kradnę prace innych i podpisuję się pod nie, a co do gimpera, to nawet go nie oglądam, a moją grafikę to widziałeś w listopadzie, gdy zaczynałem. Chciałeś być w MGT, a to, nawet twoje nie jest tylko kogoś innego:

Następnym razem jeśli będziesz coś pisał to pisz z dowodami, kotek.

9fzv.png

ref.

Opublikowano

To nie ja kradnę prace innych i podpisuję się pod nie, a co do gimpera, to nawet go nie oglądam, a moją grafikę to widziałeś w listopadzie, gdy zaczynałem. Chciałeś być w MGT, a to, nawet twoje nie jest tylko kogoś innego:

Następnym razem jeśli będziesz coś pisał to pisz z dowodami, kotek.

Ta praca jest moja dzieciaczku. Więc nie pyskuj. Robię lepszą grafikę ucząc się w 1 dzień, niż Ty robiąc ją w kilka lat. Jak darwor napisał, jesteś zerem a nie grafikiem. Zacznij od poradnika : Od Zera do Gimbusiarskiego Pozera.

87225705356827008866.png

Opublikowano

Ta praca jest moja dzieciaczku. Więc nie pyskuj. Robię lepszą grafikę ucząc się w 1 dzień, niż Ty robiąc ją w kilka lat. Jak darwor napisał, jesteś zerem a nie grafikiem. Zacznij od poradnika : Od Zera do Gimbusiarskiego Pozera.

Srogie hejty Shirek ;3 Zapierdoli pliki postawi gotowca fallence #łysollo

Opublikowano

Nie Jest Twoja Tylko Tego Na B I Grzeczniej, Twoja """"""""""""""""""GRAFIKA"""""""""""""""" Opiera Się Na Wklejaniu Jakiegoś Gównianego Galaxy I Nadaniu Stylu, Czekam Na Te Twoje Mega Prace, Bo To Co Pokazałeś W MGT To Gówno, I Nie Spam Mi Już Tutaj Porażko Życiowa, nie zwracajcie na niego uwagi.

Opublikowano

W ogóle mi się nie podoba.

• Grafika jest denna, spotykałem ciekawsze.

• Pomoc przy forum, daję na to, że za dużo tam nie umiecie, pomijając instalację i edycję stylów - moglibyście bardziej to rozpisać, nieprawdaż?

Taka jest moja opinia.

Pozdrawiam, Fisual.

Opublikowano

W ogóle mi się nie podoba.

• Grafika jest denna, spotykałem ciekawsze.

• Pomoc przy forum, daję na to, że za dużo tam nie umiecie, pomijając instalację i edycję stylów - moglibyście bardziej to rozpisać, nieprawdaż?

Taka jest moja opinia.

Pozdrawiam, Fisual.

Powiedz mi tyko gdzie widziałeś moją grafikę, bo od ostatniego czasu gdzie coś robiłem minęło 3 miesiące (?).

i ogólnie do zamknięcia, coming! :)

Opublikowano

Powiedz mi tyko gdzie widziałeś moją grafikę, bo od ostatniego czasu gdzie coś robiłem minęło 3 miesiące (?).

i ogólnie do zamknięcia, coming! :)

To chodziło o ogólne prace graficzne, nie o Twoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...